Jelenlegi hely

Ünnepváró gyerekprogramok a Müpa Sátorban

Idén is varázslatos újcirkusz-produkciókkal, színházi előadásokkal, könnyűzenei koncertekkel, jégpályával és gyerekműsorokkal várja a vendégeket a Müpa Kultúr Kültér. November 30-ától várnak kicsiket és nagyokat.

Jégpálya

Ilyenkor nincs is felszabadítóbb érzés, mint önfeledten suhanni a jégen. A közel 350 négyzetméteres jégpályán egyszerre akár 80-an is élvezhetitek a jeges örömöket, ahol természetesen a kiváló aláfestő zenéről is gondoskodnak. A pálya melletti fűtött büfé igazi téli ínyencségekkel, például forralt borral és forró csokival járul hozzá a feltöltődéshez.

A jégpálya nyitvatartása: 2019. december 1. – 2020. február 2.

Müpa Sátor

A Müpa Sátorban ebben az évben is varázslatos téli élményekkel lepjük meg a látogatókat. Megújult szereplőgárdával tér vissza a Recirquel Újcirkusz Társulat tavaly hatalmas sikert aratott, lenyűgöző téli újcirkusz-meséje, a Kristály, amelyben az artisták gyakran csupán karnyújtásnyira suhannak el a fejünk felett. Itt lesz velünk generációk kedvence, az idén 50 éves Kaláka is, akik Betlehemes című adventi műsorukkal segítenek ünnepi hangulatba kerülni, a Benkó Dixieland Band pedig megmutatja, milyen is a Karácsony Dixielandben.

A hazai folk- és világzenei színtér egyik legnépszerűbb énekese, Bognár Szilvia zenekarával, a Bognár Szilvia Sextettel kalauzol minket népzenétől a jazzig, a műfajra fogékony gyerekek emellett a Kokopelli Jazz Matiné koncertjének is örülhetnek.

A Hahó Együttes adventi ökobulival teszi izgalmasabbá az ünnepvárást, a soulban és funkban utazó Kéknyúl zenekar családi előadásán (Kéknyúl Family) pedig végre együtt táncolhatnak szülők és gyerekek. A Veronaki Zenekar mellett karácsonyi műsorral készül Malek Andi és az EsZeMent MeseBand, a Mesebolt Bábszínház Holle anyó meséjét, a Harlekin Bábszínház pedig Jézus születését eleveníti fel.

A Müpa Sátor nyitvatartása: 2019. november 30. – 2020. január 5.

1095 Budapest IX., Komor Marcell u. 1.

További információ

- Budapestimami -

Partnereink