Jelenlegi hely

Újra jár a Fényvillamos! - Itt a menetrend

A budapesti advent elmaradhatatlan kelléke a Fényvillamos, idén már 9. alkalommal közlekedik. Január 7-ig utazhatunk a különleges járművel, amely a fővárosiak és turisták számára egyaránt ünnepi hangulatot teremt. A közkedvelt Fényvillamos ráadásul idén nem csak a belső, de a külső kerületekben, különleges helyszíneken is megfordul majd.

November 30-tól normál díjszabás mellett szállítja az utasokat

Az ünnepi díszbe öltöztetett, fényárban úszó villamos 2009-ben a világ 10 legszebb villamosvonala között számon tartott 2-es villamos Duna-parti vonalán tűnt fel először.

Idén is elsősorban a magyar főváros építészeti értékeit reprezentáló Duna-korzón közlekedik majd, ám a fénycsoda a pesti belváros mellett a budai oldalt is bejárja, sőt Kispestre, Pestlőrincre, Újpalotára és Káposztásmegyerre is eljut. Így – a nagy érdeklődésre való tekintettel – még többen találkozhatnak vele, mint eddig bármikor.

A normál díjszabással igénybe vehető nosztalgiavillamoson 3500 méternyi fényfüzéren 39 200 hidegfehér és kék színű LED világít, utastere pedig szintén ünnepi díszben pompázik. Roppant hangulatos utazni rajta, és ahogy a mellékelt fotó is mutatja, szó szerint a téli esték igazi fénypontja.


Kép forrása

A fényvillamos menetrendje

Bővebb információ

Partnereink