Jelenlegi hely

Te megálmodod, én megfűzöm: Nusky Toys

Egyedi, akár névvel, vagy egy-egy kedves szóval ellátott rágókák, cumiláncok, nyakláncok, karkötők, O bag díszek, kulcstartótk babáknak, gyerekeknek, felnőtteknek és bárkinek, akinek megtetszik. Kizárólag minőségi, károsanyagmentes, bevizsgált BPA-mentes szilikonból. Most új, olimpiai kollekcióval!

Egyedi, szép és nem mellesleg praktikus - ez a három jelző jut elsőként eszünkbe a Nusky Toys-ról. Hogy jött az ötlet, hogy saját tervezésű karkötők, rágókák, dísztárgyak készítésébe fogj?

B.L.Diána: Ha őszinte akarok lenni, már évek óta azon gondolkodom, hogy valamit szeretnék alkotni. Amit úgy igazán, szívvel-lélekkel csinálhatok. Valamit, amiben én is ki tudom élni a kreativitás utáni vágyamat, amivel örömet tudok szerezni, mindamellett, hogy hasznos is. Amióta megszületett a kisfiam még erősebb lett bennem az érzés, hogy valami olyasmit csináljak, ami főként babákkal és gyerekekkel kapcsolatos. Jöttek, mentek az ötletek, de mindegyik megragadt egy kezdeti szinten. Pár hónappal ezelőtt éjjel nem tudtam aludni, járt az agyam és akkor támadt egy gondolatom: mi lenne, ha valami olyat alkotnék, ami teljesen egyedi. Ekkor jött az ötlet: rágóka, cumilánc, kulcstartó, nyaklánc…bármi, amit megálmodik a megrendelő. Két egyforma darab sosem készül, tehát mindegyik egytől egyik egyedülálló. A rágókákat, cumiláncokat, kulcstartókat a megrendelők szeretik még személyesebbé tenni egy névvel, becenévvel kiegészítve.

Mire is jók ezek a rágókák, azon kívül, hogy szépek és színesek?

Elsősorban segít a babának a fogzási időszakban. A baba ínye ilyenkor duzzadt, gyulladt ezért a rágókák használata sokat enyhíthet ezeken a tüneteken ebben a periódusban. A különféle méretű szilikon gyöngyök, medálok rágcsálása masszírozza az ínyt, így könnyebb lesz átvészelnie a babának a fogak kibújásával járó nehézségeket. Ezen kívül nyugtató hatásúak, és játszani is tud vele az aprótalpú. Pl: Miközben az anya hordozza a babát, nem a hordozókendőt/kengurut rágcsálja szét a csöppség, hanem az anya nyakában lévő izgalmas formájú és színű medált és gyöngyöket. Fantasztikus módon fejleszti a korai finommotoros képességet. 

Nem veszélyesek ezek a szilikon láncok a kicsikre?

Egyáltalán nem, ez kölönösen fontos szempont volt nekem kezdettől fogva. Kizárólag minőségi, bevizsgált BPA-mentes, teljesen károsanyag mentes szilikonokkal dolgozom. Én is édesanya vagyok, akármit vásárlok a kisfiamnak, mindig megnézem, hogy nem tartalmaz-e bármilyen káros anyagot az adott termék. Szerintem nagyon fontos, hogy ezekre odafigyeljen az ember.

Több hasonló termékek van már a piacon, mitől más a Nusky Toys?

Valóban többen készítenek hasonló termékeket, melyek egytől-egyik csodaszépek, mindenkinek a saját stílusát tükrözik. Véleményem szerint elég nagy a kereslet ahhoz, hogy egymás mellett tudjunk dolgozni. Számomra elsődleges szempont a minőség. Nemcsak a termékek alapanyaga és kivitelezése terén, de a teljes kiszolgálást illetően. A megrendelésekre, vevői kérdésekre a lehető leghamarabb, általában pár órán belül válaszolok. Én magam a ,,nehéz és türelmetlen” típusú vásárló vagyok, így még inkább odafigyelek mindenre, hogy azt tudjam nyújtani a megrendelőnek, amit én is el szoktam várni.  Az a fő célom, hogy minél több elégedett anyukát és Nusky Toy-os játékot rágcsáló babát láthassak. Eddig nagyon jó visszajelzéseket kapok, ezeket mindig nagy örömmel fogadom. Azt gondolom, hogy annál nagyobb elismerés nem is kell, mint amikor egy mosolygós, boldog gyerek köszön vissza a fotókról.

Mennyi idő alatt készül el egy-egy Nusky darab?

A megrendelés beérkezését követően, a készleten lévő terméket néhány napon belül postázom, ami így 4-6 munkanapon belül megérkezik a vásárlóhoz. Amennyiben a megrendelt termék épp nincs raktáron, akkor berendelem a vásárló által megálmodott termékhez szükséges alapanyogot, mely 2-3 hét alatt érkezik meg hozzám.  Sürgős igény esetén pedig keresünk egy, a vásárló számára is elfogadható alternatívát.

Hol lehet megvásárolni a termékeidet?

Egyelőre a Nusky Toys hivatalos Facebook oldalán lehet leadni a megrendeléseket, saját weboldal kialakítása tervben van. Az oldal követőit időről-időre újabb akciókkal, újdonságokkal lepem meg, érdemes követni az idővonalat.

Most is készültél újdonsággal?

Számos olyan helyzet előfordulhat, amikor a kisgyermek elkeveredhet a szülei mellöl, például egy bevásárló központban, vagy akár az állatkertben, játszótéren és bármilyen nagy tömeget vonzó program alkalmával. Erre az esetre találtam ki a telefonszámos karkötőket, melyekre az egyik szülő telefonszáma van felfűzve. A karkötő bátran hordható strandon/vízparton is, mert vízhatlan, és hatalmas segítséget tud adni a kisgyereket nevelő szülőknek. Bármilyen színkombinációban rendelhető, állítható, így attól sem kell félni, hogy hamar kinövi a kicsi mert a záró gyöngy segítségével könnyen változtatható a mérete.

Budapestimami

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Partnereink