Jelenlegi hely

Szabadtéri fotókiállítás a szoptatásról

Az On The Spot-ból ismert Cseke Eszter és S. Takács András riporterpáros mellett további 15 magyar fotóművész képei láthatóak azon a kiállításon, amely az anyatejes táplálás fontosságát kívánja hangsúlyozni.

Az UNICEF Magyar Bizottság, a WHO Magyarországi Iroda és az On The Spot közös kiállítása szeptember 23-án 16 órától látogatható a Madách téren. A megnyitón az Örkény Színház színészei is közreműködnek majd. 

On the Spot

A sokakat megosztó nyilvános szoptatás ügye mellett kiálló dokumentumfilmes páros, Cseke Eszter és S. Takács András elmondta: az elmúlt 9 hónapban 10 országban jártak közös babájukkal, és bárhol is voltak, a kisfiút anyatejjel táplálták. Saját példájuk mellett közösségi oldalukon is felhívták a figyelmet az ügy fontosságára, és egyben arra kérték követőiket, hogy ők is küldjenek be szoptatás közben készült fotót magukról és gyermekükről. A beküldött képek közül több mint száz szerepel majd a tárlaton montázsokba rendezve. 

Cseke Eszter és S. Takács András fotói mellett az alábbi 15 magyar fotóművész képei lesznek láthatóak: Almási J. Csaba, Baricz Kati, Benkő Imre, Eifert János, Emmer László, Fábián Évi, Gőbölyös Luca, Máté Bence, Nánási Pál, Révész Tamás, Sárosi Zoltán, Stiller Ákos, Szilágyi Lenke, Szombat Éva és Vékás Magdolna.

A Madách téri tárlat egészen október 12-ig éjjel-nappal látogatható.

 

Partnereink