Jelenlegi hely

Sportos Vakáció a városban - Mozgás, művészet, játék

Hatodik alkalommal rendezi meg Budapest Főváros Önkormányzata az „Iskolakapun kívüli programok" keretében az immár hagyományosnak mondható "Sportos vakáció a városban" elnevezésű eseménysorozatot. A nyári szünidő alatt ingyenes mozgásos, művészeti, játékos, vetélkedős és sportprogramokon vehetnék részt az általános és középiskolás fiatalok, tehetségtől, előképzettségtől függetlenül.

Az érdeklődők a nyári szünidő két és fél hónapja alatt szakemberek felügyelete mellett vehetnek majd részt tánc, judo, ökölvívás, labdarúgás, kosárlabda, sakk, asztalitenisz, röplabda, vívás és több művészeti foglalkozáson

A változatos mozgásos, művészeti, játékos, vetélkedős és sportprogramok összeállítása során arra törekedtek, hogy a különböző korosztályú és érdeklődésű gyerekeknek egyaránt hasznos és érdekes lehetőségeket biztosítsanak. Az események nem korhatárosak, vagyis a fiatalok mellett a szülők is bármelyik sportágat kipróbálhatják.

A rendezvény célja, hogy a nyári szünetet izgalmassá, aktívabbá tegyék a diákok számára és bevonják őket a sport világába.

A részvétel ingyenes, és tehetségtől, előképzettségtől függetlenül mindenkit várnak. Városszerte ismert sportemberek, híres edzők, válogatott sportolók, Európa- és világbajnokok is foglalkoznak majd a gyerekkel.

A részletes programajánló - helyszínek, foglalkozások, időpontok - ITT találhatóak.

Forrás

- Budapestimami -

Partnereink