Jelenlegi hely

Pólópálya játszótér nyílt a Margitszigeten

A felújított Margitszigeten szuper játszóteret találtok a Hajós Alfréd Nemzeti Sportuszodától északra, a Bercsek-kertben, a Parkmozi buszmegálló közelében.

A játszótér nem elkerített, de az úttól beljebb, védett helyen alakították ki, szép zöld környezetben a fák, bokrok között. A játszószerek közül az ovis korú gyerekeket az ügyességüket fejlesztő mászókák és a mozgásukat változatosabbá tevő csúszdák, négy hinta, színes állatfigurás rugós játékok várják. A dombokon fel-le szaladgálhatnak, sok bújkálási lehetőséget találnak.

Középen áll egy hatalmas favár több méretű mászófallal, sokféle alakú hálóval és létrával, a nagyobbak erőfejlesztő játszószereket próbálhatnak ki.

A puha gumilappal borított talaj mintája és kék színe a vizes tematikára emlékeztet.

Különlegesség a homokozóban helyezett építmény felhúzható vödörrel, csigával, szitával.

Krokodil alakú rugós játék

Csúszkapálya

A játszótéren kényelmes padok, kis asztalok és kút is található.

A szigeten összesen három játszótér van. Az egyik a Margit-híd bejáratához közel, "Margitszigeti nagyjátszótér": nagyméretű homokozóval és mászóvárral, dombbal, ügyességet fejlesztő játszóvárossal, csúszdákkal. A másik az Árpád-híd közelében fekvő öko-játszótér, amelynek küldetése, hogy az ökologikus gondolkodást már a játszótéren is közvetítsük a gyerekek felé.

Zenélő Szökőkút

Minden nap 11.00-kor és 16.00-kor gyerekdalokat hallgathattok, pl.: A cinege cipője, Vuk dala, Micimackó, a Jégvarázs Legyen hó című dal, Miki manó, Legyetek jók, ha tudtok.

Budapestimami

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Családi pótlék utalása 2021-ben - itt vannak a pontos dátumok és az összegek

Családi pótlék utalása 2021-ben - itt vannak a pontos dátumok és az összegek

Mely napokon kapjuk kézhez a családi pótlékot? A hivatalos folyósítási dátumok és a családi pótlék összege 2021-ben.
Mindenki hazudik – Tényleg az vagy, amire klikkelsz?

Mindenki hazudik – Tényleg az vagy, amire klikkelsz?

A „Mindenki hazudik” című könyv szerzője szerint a Google-kereséseink sokkal reálisabb képet mutatnak rólunk, mint például a közösségi oldalakon megjelent posztjaink, hiszen itt olyan dolgokat is megvallunk, amiket különben sehol, senkinek máshol. Tudtad, hogy az algoritmusok jobban ismernek téged, mint te magadat?                                 
3 módszer, amivel kordában tarthatod a szülői szorongást

3 módszer, amivel kordában tarthatod a szülői szorongást

Jó, kimondom: kifejezetten szorongó alkat vagyok. Ha éppen nincs semmi különösebb, amin lehet aggódni, akkor biztos lehet benne mindenki, hogy pár órán belül találok valamit, amin a családommal együtt tudunk forgolódni. Mióta gyerekeim vannak, bevallom őszintén, nincs is túl nehéz dolgom. Anyaként mi mást is lehet csinálni, mint lépten-nyomon valami miatt aggódni? :)
Indul a 2021-es lakásfelújítási támogatás programja. Bele mersz vágni?

Indul a 2021-es lakásfelújítási támogatás programja. Bele mersz vágni?

Újdonság az államilag támogatot lakásfelújítás, nem csoda, ha rengeteg a kérdés. Körbejártuk a témát, ki, hogyan és mikor jogosult az igénylésre. Elő a számológépet, laptopot, papírt, és indulhat a tervezgetés!

Partnereink

Ugrás az oldal tetejére