Jelenlegi hely

Nevetve nézz a holnap elé! - Életvezető kalendárium

Hogyan élhetnénk tudatosabban az életünket? Miként tarthatjuk kézben a terveinket? Hogyan gazdálkodjunk okosan az időnkkel? Egy különleges női naptár a segít nekünk ebben és az elmélyülésre, személyes fejlődésre is lehetőséget ad.

Tartsd kezedben a terveidet!

Az Életvezető egy nőknek szóló öröknaptár, ami több mint egy hagyományos naptár vagy egy napló. A mindennapok tervezése és szervezése mellett lehetőséget ad az elmélyülésre, személyes fejlődésre is különböző témák mentén. 

NYERJ ÉLETVEZETŐT A BUDAPESTIMAMIN!

Az a fajta látásmód hatja át, hogy az életre Istentől kapott ajándékként tekintünk. Ennek köszönhetően örömöt tudunk lelni a kihívásokban is, vágyunk a fejlődésre, és örömteli, kiegyensúlyozott kapcsolatokra törekszünk. Korosztálytól függetlenül olyan nőknek szól, akik szeretnék tudatosan élni az életüket, és vágynak a fejlődésre.

Egy új naptárnak mindig varázsa van: a tiszta lapok azt üzenik, hogy valami új kezdődhet az életünkben.

Tiszta lappal, nagy elhatározásokkal kezdhetünk neki egy új esztendőnek vagy egy új életszakasznak, kialakíthatunk új szokásokat, tudatosabban élhetjük a mindennapjainkat. Ezzel a különleges kalendáriummal abban szeretnénk a segítségedre sietni, hogy a nagy nekibuzdulás után a folytatás se maradjon el.

Úgy álmodtuk meg, hogy útitársul szegődjön melléd. Segítsen áttekinteni az életed különböző területeit, bátorítson, tanácsoljon, kérdéseket tegyen fel neked – és ott legyen melletted a mindennapokban is, amikor jó lenne aprópénzre váltani mindazt, amit átgondoltál, megfogadtál. Hogy bármilyen élethelyzetben vagy is, ne aggodalmakkal tele, hanem Istenben bízva, az ő vezetését követve, nevetve nézz a holnap elé. -  vallja Kis Brigitta, Hegyesi Zita és Győri Virág

Tiszta lappal

A naptár lapjai tiszták, rajtuk múlik, hogy mivel töltjük meg ezt a "tabula rasa"-t.

A naptár segít a tudatos életvezetésben, szempontokat ad, hogy megválaszoljuk magunknak a fontos kérdéseket:
Mi az én fontossági sorrendem az életben?
Tényleg a prioritásaim szerint szervezem a hétköznapjaimat? (Pl. Fontosak számomra a gyerekeim, de valójában mennyi időt töltök velük hetente?)
Merre tart az életem?
Vannak hosszú távú céljaim?
Milyen nyomot szeretnék hagyni magam után a világban? 
Tudok magammal megértő és együttérző lenni a nehéz időszakokban is?
Milyen szerepekben működök? (pl. anya, feleség, munkatárs, testvér, barát)
Minden szerepemre jut idő a mindennapokban? Szoktam nemet mondani?

"Ha nem ismered fel, hogy van hatalmad nemet mondani, soha nem fogsz tudni igazán igent mondani." (Dan Millman)

Minden hónaphoz kapcsolódik egy-egy téma, pl. értékeim, prioritásaim, kapcsolataim, a környezetemmel való kommunikációm, nőiességem, egészségem, önbecsülésem. Ezek mindig egy idézettel és rövid gondolatébresztővel kezdődnek, és különféle gyakorlatok is kapcsolódnak hozzájuk. Segítségükkel áttekinthetjük az életünk egyes területeit, és célokat fogalmazhatunk meg önmagunk számára.

A heti tervezőben található feladatok is ezeket a gondolatokat viszik tovább: az a céljuk, hogy a hónap elején kitűzött céljainkat be tudjuk építeni a mindennapjainkba. A heti tervezőben a teendőinket, a találkozóinkat, kihívásokat és az imatémáinkat is rögzíthetjük, de segítségével még az egészségünkre, a napi testmozgásunkra, folyadékfogyasztásunkra is jobban odafigyelhetünk.

Minden hónap utolsó hetében a hálára irányítja a figyelmünket: feljegyezhetjük, hogy miért, kiért vagyunk hálásak.

"Nem annyira az elindulás számít, hanem a kitartás." (Mark Gungor)

Az Életvezető végén található éves visszatekintővel végiggondolhatjuk a mögöttünk lévő esztendőt: milyen örömök, nehézségek értek minket, mi az, amit elértünk, és mi az, ami továbbra is célként lebeg a szemünk előtt. Nem csak egy adott évre szól, és bármikor el lehet kezdeni, mivel tulajdonképpen egy öröknaptár.

A kiadvány a Harmat Kiadó, a Family magazin és a Pure Program összefogásával készült. A koncepciót és a témákat Kis Brigitta, a Pure programvezetője és Hegyesi Zita, a Pure kommunikációs felelőse dolgozta ki. Az elegáns, ízléses, egyedi dizájn Mikes-Kovács Sára keze munkáját dicséri. Az Életvezetőt Győri Virág, a Family magazin főszerkesztője szerkesztette.

További információ

- Budapestimami -

Partnereink