Jelenlegi hely

Korcsolyázz a város felett!

Megnyílt Budapest legmagasabb korcsolyapályája egy szálloda tetőteraszán, ahol a kivilágított város gyönyörű panorámája tárul elénk.

Budapesten egyedülálló korcsolyapálya nyitotta meg kapuit az V. kerületi Hold utcában található Hotel President tetején. A négycsillagos szálloda tetőteraszán egy 110 négyzetméteres pályát alakítottak ki, ahol nemcsak a korcsolya szerelmesei, hanem az adventi hangulatra vágyó vendégek is tökéletes kikapcsolódási lehetőséget találnak. 

A jégpályája mellett felállított karácsonyi házban finomságok, többek között az ünnephez szorosan kapcsolódó forralt bor, puncs, bejgli és hántolt sült gesztenye is fogyasztható. A pályára egyszerre 20-an mehetnek fel legfeljebb, a pálya körüli asztaloknál ülve várakozhatunk.

Az Intermezzo IceTerrace vendégei számára 360 fokos panoráma nyílik a város olyan nevezetességeire, mint a Szent István Bazilika, a Parlament, a Budai Vár vagy a Citadella. Este kivilágítva láthatjuk a várost. A téli feltöltődést a díszkivilágítás és a karácsonyi zene teszik igazán meghitté és tökéletessé.

A pályát természetesen nemcsak a szállóvendégek vehetik igénybe, hanem a recepción megváltott jeggyel gyakorlatilag bárki, sőt, partikra ki is bérelhető a létesítmény.

Hotel President korcsolyapálya

Nyitva tartás
2017. december 1. - 2018. február

Hétköznapokon: 16.00 - 20.00
Hétvégén: 14.00 - 20.00

Árak
Felnőtt/gyerek: 990 Ft
Korcsolya bérlés: 450 Ft

Elérhetőség
Cím: 1054 Budapest, Hold u. 3-5.
Tel.: +36 1 510 3400
Web: www.facebook.com/hotelpresident

Forrás: orientpress.hu, facebook.com/hotelpresident

- Budapestimami -

Partnereink