Jelenlegi hely

Ki tudja hol van Budapest legmenőbb játszóháza? Megnyílt a "SimaLiba"!

Akarom mondani SimaLiba Várjátszóház! A Lazula titkoskert után júniusban megnyílt a Lazula kids verziója, vagyis Budapest legújabb és - minden túlzás nélkül - az egyik legizgalmasabb játszóháza. A két létesítmény ötletgazdája, Petz Annamária vezetett minket körbe az új helyszínen.

4 ANYUKA, 7,5 GYEREK, ÉS A SIMALIBA VÁRJÁTSZÓHÁZ

Vagyis Petz Annamária (ötletgazda, főállásban az Ördögkatlan Fesztivál gazdasági vezetője, 2 kislány édesanyja), Szabó Diána (grafikus, egy kisfiú és egy augusztusban érkező kislány anyukája), Szeldeli Szilvia  (lakberendező 2 kisfiú édesanyja) és Huszár Enikő (marketing, web design, 2 kislány anyukája) álmodta meg és hozta létre a SimaLiba Várjátszóházat.

LEGYÉL TE AZ ELSŐ KIPRÓBÁLÓK KÖZÖTT!
NYERJ CSALÁDI BELÉPŐT A BUDAPESTIMAMIN

››› ››› ››› ›››

MITŐL KÜLÖNLEGES?

Petz Annamária:  Legfőképp azért, mert ez egy olyan játszóház, ahol nem az élénk színek és hangok dominálnak, hanem teret adunk a kreatív játéknak és a gyermeki fantáziának. 

A Lazula hálózat koncepciója, miszerint különleges terekben egyedi és igényes szolgáltatásokat nyújtsunk a SimaLibával folytatódik, ahol szintén szeretnénk megteremteni a kikapcsolódás és a feltöltődés lehetőségét mind a felnőttek, mind a gyerekek számára.

A játszóházat a Játéknap Kft. profi tervezői segítségével álmodtuk meg, ők készítették a játszóház központi elemét a várat, több hónapos erőfeszítéssel, a helyszín igényeire szabva. A tervezésénél fontos szempont volt, hogy ne egy klasszikus játszóházat építsünk, hanem egy minden elemében egyedi, igényes anyagokból és harmonikus, színekkel készült, letisztult teret hozzunk létre.

Alig várjuk, hogy minél több gyerek letesztelje, élvezhető-e a mai felgyorsult világunkban egy ilyen - kicsit más - koncepciójú gyerekjátszó.

Simaliba Várjátszóház, egy 260 m2-es, minden nap reggel 9-től este 8-ig nyitvatartó játszóház az 1067 Budapest, Eötvös utca 40. szám alatt.


A vár megfelel minden előírásnak és szabályzatnak, tehát biztonságos, mégis óriási élményt nyújt a lurkók számára. A várat elsősorban 3-10 éves gyermekek használhatják, de a legkisebbek számára is biztosítjuk a bébi részlegben az önfeledt játék lehetőségét.

Még több fotó ›››


Amit a SimaLibában találni fogtok:

  • Egy monumentális, akadályokkal, csimpaszkodókkal, bástyákkal, függőalagúttal, láncos átjáróval teletűzdelt GIGA VÁRAT, ami két szinten közel 60 méter hosszúságban bejárható
  • Ebből 10 méter hosszú csak a mászófal
  • A belső várban elkerített kuckókat, amelyek a félrevonultabb játékra adnak lehetőséget
  • Külön bébi részleget a kistesóknak, olyan klasszikus elemekkel, mint a labdatenger, minicsúszda, stb.
  • Tróntermet, egyedi tervezéssel, színházi díszletekkel, fotófallal, kifejezetten születésnapok megtartására
  • Jól felszerelt büfét, ahol a felnőttek nyugodtan megihatnak egy csésze kávét
  • WIFI-t, kényelmes kanapékat a szülők számára
  • Baba-mama szobát

NYERJ CSALÁDI BELÉPŐT A JÁTSZÓHÁZBA
››› ››› ››› 


 

HONNAN JÖTT AZ ÖTLET?

P.A.: Az eredeti ötlet még 2016 elején fogalmazódott meg bennem, miszerint igényes, egyedi tervezésű tereket kellene létrehozni Budapest belvárosának pincéiben. Olyan multifunkcionális és jól felszerelt helyiségeket, amelyek sokoldalúan hasznosíthatóak és a látogatók kikapcsolódását szolgálják. Így jött létre 2017 őszén a Titkos Kert, a Lazula Brand első helyisége amelyet számtalan célra használnak: tartottak már benne csapatépítő tréningeket, bemutatókat, önismereti teadélutánt, lánybúcsút vagy épp születésnapi partit. 

A Kert megnyitását követő hónapokban annyi szülői megkeresés érkezett, miszerint gyerekeknek is kellene létrehoznunk valami hasonlót, hogy a folytatás egyértelművé vált: játszóházat tervezünk.

MIÉRT ÉPPEN SIMALIBA?

P.A.: Könnyen megjegyezhető nevet kerestünk, amihez Szabó Imola kerekített egy csodás mesét (ez a www.simaliba.hu oldalon olvasható, illetve Szarvas József fel is olvassa nekünk), Dia pedig megalkotta Libát és barátait, akik benépesítik a teret, és akikkel játszani lehet.

SZÜLINAPOZÁS?

P.A.: Simaliba! (nevet) Gyakorló anyukákként tudjuk jól, hogy milyen nehéz találni egy normális, megfizethető és egyben igényes szülinapi helyszínt. Pontosan ezért úgy találtuk ki a szülinapi szolgáltatásunkat, hogy már egészen kis összeggel (akár 3.000 Ft terembérléssel) meg lehessen oldani az ünneplést a SimaLibában. Nálunk nem kell hetekkel előtte megmondani, hogy hány gyerek vesz részt a bulin, semmi akadálya, hogy saját készítésű ételt behozzanak az anyukák, nem fogjuk húzni rá a szánkat, de ha az ételekkel mégsem szeretnének vesződni, akkor 800 Ft/gyermek áron azt is tudunk biztosítani. 

Bővebb információ és jegyárak a Sima Liba honlapján és Facebook oldalán.

- BUDAPESTIMAMI -

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Mesék adventre – Hét ünnepváró történet

Mesék adventre – Hét ünnepváró történet

Mesélni és mesét hallgatni nagy ajándék kicsiknek és nagyoknak is. Ezek az értékes történetek segítenek ráhangolódni az ünnepekre, kiemelnek a hétköznapokból. Jó olvasást!
A karácsony nem marad el!

A karácsony nem marad el!

Ha nem is lesz olyan, mint a megszokott, attól még lehet szép és meghitt a karácsonyunk. Az ünnep öröme feltölt, erőt és reményt ad, amire most nagy szükségünk van...
Karácsonyvárás covid idején

Karácsonyvárás covid idején – Merry X-Mask!

Lockdown (lezárás) lett az év szava 2020-ban, ez világosan kifejezi, hogy miről is szólt az évünk. A világ a feje tetejére állt, de Te azért maradj pozitív! A teszted pedig legyen negatív!
Életre szóló kaland férfiaknak – XCC: Egy kihívás, ami megváltoztat

Életre szóló kaland férfiaknak – XCC: Egy kihívás, ami megváltoztat

Azoknak a férfiaknak szól, akik ki akarnak lépni a mókuskerékből és választ keresnek életük kérdéseire, akik szellemi-fizikai kalandra, kihívásra és kiszakadásra vágynak. Valódi változásra. Három nap a vadonban egy titokzatos kalandtúrán. De mi az az XCC?

Partnereink

Ugrás az oldal tetejére