Jelenlegi hely

Jön a Társasjátékok Ünnepe!

400 asztal, 60 játékmester, 2000 társasjáték, 3000 m2-en, 7 teremben. Látványos bemutatók, idén díjazott játékok, játékoktatás, szakértő játékmesterek, újdonságok a nagyvilágból, versenyek, óriási társasjátékvásár. 

A Társasjátékok Ünnepe egy két napos rendezvény, melyet hagyományosan november utolsó hétvégéjén tartanak.

Az Ünnep lehetőséget ad, hogy a látogatók minél több társasjátékot próbáljanak ki. Játékkiadók és forgalmazók egyaránt bemutatják legnépszerűbb és legélvezetesebb játékaikat, melyeket játékmesterek útmutatásával lehet asztalhoz ülve játszani.

Játékklubok és társasjátékos kávézók is bemutatkoznak. Több, magánkezdeményezésben fejlesztett magyar társasjáték is az Ünnepen szokott debütálni, sőt, fejlesztés alatt álló játékokkal is találkozhatnak az érdeklődők.


A társasjátékozás egyre divatosabb szabadidő eltöltési mód a felnőttek körében is, mely összehozza a különböző generációkat, illetve az online világban elmagányosodott embereket.

A Nebuló XXI. Alapítvány főszervezésében, a Gémklub, a Piatnik, a Regio Játék és a Delta Vision fő támogatásával 2018. november 10-11-én, immár 7. alkalommal, a Lurdy Ház Konferenciaközpontjában kerül megrendezésre a Társasjátékok Ünnepe rendezvény, ami a modern családi, felnőtt és gyerek társasjátékok országos fesztiválja.

Az eseményen sok játékkiadó- és forgalmazó, társasjátékos szervezet, egyesület, klub, társasjátékos szórakózóhely képviselteti magát.

Ezen a hétvégén közel 400 asztalon, 7 teremben lesz lehetősége a résztvevőknek kipróbálni kiváló hazai és külföldi logikai-, stratégiai-, parti-, családi- és gyerektársasjátékokat. 

A társasjátékos egyesületek és kiadók szakavatott játékmesterei segítenek eligazodni a számtalan társasjáték között, illetve segítenek megtalálni mindenki számára a neki való társasjátékot.

Ízelítő a programokból

Látványos társasjáték bemutatók, kipróbálhatók idén díjazott társasjátékok, játékoktatások, szabálymagyarázatok szakértő játékmesterektől, Mini Essen – társasjáték újdonságok a nagyvilágból, helyi versenyek, játéktesztelés, társasjátékos kiállítások, óriási társasjátékvásár és még sok más program.


A rendezvény családok számára kiváló alkalmat teremt a karácsonyra ráhangolódásra, felkészülésre. Az igazi társasjátékosoknak, a gémereknek az év várva-várt társasjátékos találkozója. A szombati munkanapon ideális program iskolás csoportoknak.

+ Megújult Társasjátékos Olympia

Ezúttal 9 versenyszámban mérhetik össze tudásukat az ország legjobb társasjátékosai:
- Ticket to Ride: Európa, Kingdomino,
- 7 Csoda: Párbaj,
- Dice Forge: A sors kovácsai, Glüx,
- Century: Fűszerút, Cartagena, Carcassone, Évszakok.

Kedvezményes jegyek elővételben már kaphatók ITT ›› 

A rendezvény időpontja és helyszíne:
November 10., (szombat) 10.00-21.00
November 11., (vasárnap) 10.00-18.00
Lurdy Konferencia és Rendezvényközpont, 1097 Budapest, Könyves Kálmán Körút 12-14. I. Emelet

Forrás

- Budapestimami -

Partnereink