Jelenlegi hely

Idegennyelvet tanulni vidáman is lehet! 

Idegennyelvet tanulni vidáman is lehet! - ez a hitvallása az LCF Kids Club Hungary nyelviskolának, amit az elmúlt több mint 25 évben kisgyermekek ezrei tapasztalhattak meg. A játékos nyelvórákon a gyerekek természetesen, anyanyelvükhöz hasonlóan tanulhatnak angolul nemcsak Budapesten és környékén, hanem az ország számos helyi nyelvi klubjában, ahol az angol tudásuk mellett a kreativitásuk, mozgáskoordinációjuk, kézügyességük és szociális érzékük is fejlődik.

Az LCF Kids Club módszer 

A Kids Club egy angliai központtal, nemzetközi háttérrel rendelkező nyelviskola, mely kifejezetten a kisgyermekek nyelvoktatásával foglalkozik 6 hónapos kortól 14 éves korig.

A nyelvi klubokban lehetőség van megmutatni a gyerekeknek azt, hogy nem kell feltétlenül tanulásként felfogni egy idegennyelv megismerését. A gyerekek játszanak, vidámak, kreatívak és közben gyorsan és nagy szókinccsel sajátítják el a mindennapi élet nyelvezetét.


A foglalkozások sok angol gyerekdallal, mozgással egészülnek ki, ahol a nyelvtanulás élményszerű kommunikáción alapszik, így a gyermekek észrevétlenül, játék és szórakozás közben ismerik meg a nyelvet.

Minden évben vannak nyelviskolás rendezvények - Halloween, Christmas party, Palacsinta nap -, ezek mindig nagyon népszerűek, mert izgalmas, ötletes, játékos délután keretében találkozhatnak egymássla a növendékek.

Remélhetőleg ezeket a rendezvényeket idén sem kell elhagyni, és olyan sikerrel lehet megrendezni őket, mint a nyári táborokat, ahol számos érdekes téma világába nyerhetnek betekintést gyerekek százai, természetesen angolul.

Ingyenes próbaóra

Minden induló tanfolyam előtt ingyenes próbaórát hirdetnek, ahol gyermekeddel közösen tapasztalhatjátok meg az önfeledt, játékos nyelvtanulási módszer előnyeit. Kötelezettségmentesen megismerkedhettek a felkészült és kedves Kids Clubos nyelvtanárokkal és a csoporttal, hogy a legjobb döntést hozhasd meg, amikor gyermekednek nyelviskolát választasz. Legközelebbi próbaórák és jelentkezés itt.

 

Az idei év fókusza: a biztonság

A koronavírus miatt kialakult járványügyi helyzet természetesen a nyelvtanfolyamok körüli szervezésen is változtatott. Úgy tűnik, meg kell tanulnunk tartósabban együtt élni a vírussal, és természetesen ezért az iskola és a helyszíneik is mindent megtesznek annak érdekében, hogy a gyerekek biztonságban lehessenek.

Egységes egészségügyi protokollt vezettek be a Kids Clubnál, amit mindent náluk tanító követ, ezzel is minimalizálva a koronavírusnak való kitettség kockázatát. 

Kislétszámúak a csoportok, a foglakozásokat nagy termekben tartják, ahol folyamatos a fertőtlenítés, így remélhetőleg nem kell a tanfolyamokat az online térbe áthelyezniük. Amennyiben mégis erre kerülne a sor, a felkészült oktatóknak hála már ez sem okoz gondot. Az elmúlt félévben minden helyi iskolának sikerült megtalálnia azokat a platformokat, ahol online is hatékonyan tudnak tanítani.  

Ha érdekel a módszer és a kurzusok, akkor érdemes ellátogatnod az LCF Kids Club Hungary honlapjára és a Facebook oldalára, ahol folyamatosan nyomon tudod követni a legfrissebb információkat a tanfolyamokról és a rendezvényekről.

Keresd meg a hozzád legközelebb lévő LCF Kids Club nyelviskolát, és jelentkezz be egy próbaórára!   

- Budapestimami -

 

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Nagykőrösi Filmkihívás videópályázat 16 felettieknek:  „A nevetés gyógyít” témában

Nagykőrösi Filmkihívás videópályázat 16 felettieknek: „A nevetés gyógyít” témában

Pályázat típusa: Videó készítőKorosztály: 16 felettNevezési határidő: 2021. január 31.
Adventi kiállítás Monor főterén, ahogy még nem láthattad - nézd meg te is!

Adventi kiállítás Monor főterén, ahogy még nem láthattad - nézd meg te is!

Kruchió László dekoratőr idén 13. alkalommal készítette el Adventi kiállítását, amit évről évre vár szinte az egész város. Egy mesevilágba csöppenünk a kiállítást körbejárva, lélekben is készülve a karácsonyra.A város főtere megtelik játékossággal és a várakozásra való felkészüléssel. November 29 – december 13-ig látogatható a szabadtéri kiállítás Monor központjában, a Szent István téren.
A bejglin ne, de a papíron spórolhatsz! avagy karácsony újrafelhasználva

A bejglin ne, de a papíron spórolhatsz! Avagy karácsony újrafelhasználva

Az ünnep kiváló alkalom arra, hogy a környezetünkért is tegyünk, sőt mindezt együtt is tehetjük a családdal, barátainkkal vagy kollégáinkkal. Kreativitással, előre tervezéssel csökkenthető az egyszer használatos dekorációk, csomagolások mennyisége. Ötletek, tippek, videók a képeslaptkészítéstől a karácsonyfáig!
Exkluzív ajándék az olvasóinak

Exkluzív ajándék az olvasóinknak

Sokat gondolkoztunk mi legyen az ajándék az olvasóinknak. Valami olyan, aminek igazán örültök, amit szívesen megosztotok, és ami nem terem minden üzletben (ugyebár a mai világban ilyen már nincs is J ) és amit Ti is tovább ajándékozhattok.

Partnereink

Ugrás az oldal tetejére