Jelenlegi hely

Cirkuszélmény a nappalidban is – Élő közvetítések a Fővárosi Nagycirkuszból

Házhoz megy a cirkuszélmény – ősztől új digitális tartalmat kínál a Fővárosi Nagycirkusz. Októbertől élőben nézhetik a világhírű artisták különleges produkcióit azok is, akik személyesen nem tudnak eljutni a nézőtérre.

A Fővárosi Nagycirkusz mindent megtesz annak érdekében, hogy a koronavírus miatt bevezetett korlátozások alatt továbbra is a lehető legszínvonalasabb kulturális élményben legyen része a nézőknek.

Nem kell aggódnia azoknak sem, akiknek személyesen nincs lehetősége ellátogatni a Városligetbe, hiszen októbertől már otthonában is élvezheti a közönség a lélegzetelállító produkciókkal teli cirkuszi előadásokat. Szombat délutánonként már a monitorok előtt is élőben követhetik a világhírű artisták műsorát.

Tündértánc – Nővarázs

A december végéig látható Tündértánc – Nővarázs a klasszikus cirkusz határait kitágító, egyedi hangulatú előadás. Hogyan lehet közös pontokat találni a cirkusz- és a képzőművészet között?

Mi a közös egy festményben és egy cirkuszi számban? Tud-e annyira maradandó lenni egy cirkuszi szám felejthetetlen pillanata, mint egy márványszobor? Le tud-e lépni a festővászonról egy alak, hogy aztán a manézsban életre keljen?

Többek között ezekre a kérdésekre is keresi a választ az előadás a cirkuszművészet varázslatos eszközeinek segítségével.

„A Fővárosi Nagycirkuszban egy csodálatos világ – világszínvonalú produkciók és az embert megvető artistabátorság – a bizalom művészeteként kel életre a porondon. Köszönjük nézőink szeretetét és támogatását, és bízunk benne, hogy a cirkuszművészet varázslatos erejének a streamingek segítségével minél többen a részesévé válhatnak” – mondta Fekete Péter, az előadás rendezője.

2020. október 3-án délután 3 órakor láthatja a közönség az első élő közvetítést, melyre kedvezményes normál és családi jegyek válthatók a cirkusz weboldalán.

A közvetítések mellett a Fővárosi Nagycirkusz természetesen továbbra is fogadja a látogatókat a Városligetben. A nézők védelmében önkorlátozó intézkedések kerültek bevezetésre. A cirkuszban kötelező a maszk viselése, melyet kedvező áron akár a jegypénztárban is megvásárolhatnak az érdeklődők.

A cirkusz nézőterén minden második sorban foglalhatnak csak helyet a látogatók, és az azonos sorban ülő társaságok között is szabad helyeket tartanak fenn, hiszen a cirkusz kiemelten fontosnak tartja, hogy megelőző rendelkezésekkel, felelős magatartással szavatolja a közönség biztonságát.

Forrás

- Budapestimami -

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Láthatatlan maszkjaink – 13 kedvenc idézetünk az álarcokról

Láthatatlan maszkjaink – 15 kedvenc idézetünk az álarcokról

„Az álarcok változnak, de a komédiás ugyanaz marad.” – Gondolatok a mindennapi maszkjainkról.
Nyegle gyerekből sportos ifjú? Beszélgetés a Z módszer oktatójával

Nyegle gyerekből sportos ifjú? Beszélgetés a Z módszer oktatójával

Szülőként előbb-utóbb sokan szembesülünk gyermekeink civilizációs életből fakadó problémáival. Abban is biztosan egyetértünk, hogy mindannyian testiekben is teljes életet élő embereket szeretnénk nevelni, s ehhez bizony elengedhetetlen a test jóllétével való foglalkozás már kicsi kortól. Hogyan induljunk neki, hogyan motiválhatunk egy kisgyereket?
Programajánló a Magyar kultúra napjára. Mit csinálsz január 22-én?

Programajánló a Magyar kultúra napjára. Mit csinálsz január 22-én?

Gondolnád, hogy 26 éve minden január 22-én megünnepeljük a Himnusz születésnapját?  A Magyar Kultúra napjának hívják, évről évre egyre több helyen és izgalmasabb programokkal emlékezve meg erre a mindnyájunknak fontos születésnapról.
Családi pótlék utalása 2021-ben - itt vannak a pontos dátumok és az összegek

Családi pótlék utalása 2021-ben - itt vannak a pontos dátumok és az összegek

Mely napokon kapjuk kézhez a családi pótlékot? A hivatalos folyósítási dátumok és a családi pótlék összege 2021-ben.

Partnereink

Ugrás az oldal tetejére