Jelenlegi hely

Baba-Expo és gyerekruha börze Budapesten

2018. április 22. vasárnap, 9.00-16.00-ig ismét Baba-Expo a HUNGEXPO 'B' pavilonjában. Nyerj belépőt a Budapestimamival!

A rendezvény egy olyan országjáró szakirányú kiállítás és vásár egyben, ahol a baba-mama, gyermek témakörben érdekelt cégek, szolgáltatók, importőrök, termékforgalmazók mellett lehetőséget kapnak a kismamák is a használt ruha-, játék-, babaholmi adás-vételére, valamint ingyenes játszóházzal, egész nap programokkal, zenés műsorral, ugrálóvárral, arcfestéssel, pelenkázó- és babaetető helyiséggel várják a kisgyerekkel érkezőket.

KLIKK IDE A JÁTÉKÉRT!

Több, mint Baba-Expo

A kismamákat őssejt tanácsadás, helyszíni 4D ultrahang vizsgálat, kismama torna bemutató várja, valamint szakemberektől kérdezhetnek. A rendezvényen garantáltan mindenki megtalálja, amit keres. Több, mint száz gyártó-forgalmazó cég, illetve bolt lesz jelen termékeivel és szolgáltatásaival a kismama témáktól a babakocsin át a gyermekholmikig. 

A teljesség igénye nélkül jelen lesz: a Liberó pelenka, Tommy Tippee, Krió őssejtbank, Baby Center, Babadiszkont, Babapalota, Babaszafari, Babakirály, Gallardó babakocsik, Aegon  Biztosító, Avon, Oriflame, Libri, Univer, Kynga body és még sorolhatnánk.

Ezen kivül több mint 800 asztalon magánszemélyektől tudtok vásárolni használt babaholmikat. Új és használt baba és gyerekruhák, kellékek, játékok, babafelszerelések autósülések, minden, ami a gyermekeknek szüksége lehet.

Óránként ajándék sorsolás lesz a belépők között. Fődij egy wellness hétvége a Hungest Hotel BÁL Balatonalmádi **** -ba.


Idén először ételitolerancia teszt is várja az érdeklődőket

A játszóházban egész nap zenés előadások, Balássy Betty és Varga Feri gyerekkoncertje, Pasenkó bohóc bűvészshow, Don Pedro bohóc, Kanga Tréning, Maminbaba bemutatók, foglalkoztatók, sok nyeremény és játszóház várja az apróságokat. Apuka megőrző is lesz!

Már lehet asztalt foglalni!

Kiborulnak a szekrényből a kinőtt ruhák? Add el! 
Asztalfoglalás online ITT.
Érdeklődés telefonon: 06 30 820 47 47 számon, e-mailben: info@baba-expo.hu címen lehetséges.

Belépőjegy: felnőtteknek 990.- Ft, gyerekeknek ingyenes! Parkolás ingyenes.

További részletek FB-on és a Baba-Expo honlapján.

- Budapestimami -

Partnereink