Jelenlegi hely

4+1 kihagyhatatlan mozifilm a karácsonyi szünetre a Kultiktól (nyeremény mozijeggyel)

Az adventi közös ünnepi készülődés, a Mikulás érkezése, a karácsonyi szünet sokunknál az év egyik legjobban várt időszaka. Az ünnepi kikapcs azonban nem az igazi jó kis karácsonyi-családi filmek nélkül. Nincs karácsony Kevin nékül, ugyebár... Íme 4 új, klassz családi mozi, ami garantáltan feldobja a téli szünetet! Válasszatok egy filmet és nyerjetek mozijegyet a Budapestimamin! 

Grincs
 

A Grincs

2018 talán legjobban várt animációs filmjét a Mikulás hozza el! Idén garantáltan az egész család kedvence lesz a Grincs! Az Illumination produkció, mely a Mignonokat is jegyzi, mindent bevet, amitől a klasszikus Grincs filmek igazán szerethetőek. Egy cinikus, zsémbes zöld szőrmók történetét meséli el, aki magányosan éldegél a Kobak hegyen egyetlen hű társa Max a kiskutya. Grincs idén télen el akarja lopni a karácsonyt, ám végül egy kislány őszinte ünnepi lelkesedése szívhez téríti. Vicces és szívmelengető történet a karácsony lényegéről és az optimizmus megtörhetetlen erejéről. Most a Csepeli Kultik moziban megkóstolhatod Grincs kedvencét, a zöld popcornt is.

Bemutató: 2018. december 6.
Vetítési időpontok ››

KATTINTS A KÉPRE A JÁTÉKÉRT: 

Mary Poppins visszatér
 

Fantasztikus látványvilággal tér vissza a mozivászonra a nagy klasszikus Mary Poppins. Ha valami igazán szívhez szóló történettel hangolódnál a karácsonyra, akkor a Mary Poppins visszatért látnotok kell, tökéletes program, akár karácsony délelőttre is, míg az angyalok készülődnek otthon, a gyerekeknek igazi kikapcsolódást ígér a film. A talányos dadus, Mary Poppins újra felbukkan a Banks család életében, és különleges varázsképességei, no meg a mindig vidám lámpagyújtogató, Jack segítségével segít a családnak ismét felfedezni az élet örömeit és csodáját.

Bemutató: 2018. december 20.

Pókember - Irány a Pókverzum
 

Szuper program lesz a Marvel szuperhőseit kedvelőknek a legújabb Pókember is. Az örök kedvenc ezúttal animációs film formájában kel életre úgy. Az új pókember még az eredetinél is több különleges képességgel rendelkezik: ha akar láthatatlanná válik, az érintése bénító hatású. De ellenségei is vannak. Köztük a legveszélyesebbet Skorpiónak hívják. A Kultik Kaposvár, pedig még premier előtt elhozza nekünk, így már december 6-tól láthatjuk a Kultik mozikban.

Bemutató: 2018. december 13.
Vetítési időpontok ››

Űrdongó
 

Idén karácsonykor a nagyobb gyermekekre is gondoltat a filmkészítők, és elhozták nekünk a Transformers előzmény sztoriját az Űrdongót. A kedves sárga autó története már most garantálja az igazi mozi élményt. A készítők annyit elárultak, hogy: 1987-ben Űrdongó menekülni kényszerül a Cybertronról, és egy kaliforniai tengerparti kisváros roncstelepén rejtőzik el. Charlie (Hailee Steinfeld) éppen 18 éves lesz, és keresi a helyét a világban. Ő talál rá az ütött-kopott, lerobbant Űrdongóra. Amikor Charlie életre kelti, hamar ráébred, hogy ez az autó nem csak egy közönséges Volkswagen Bogár...

Bemutató: 2018. december 20.
Vetítési időpontok ››

BÚÉK
 

A nagy készülődés után jól esik nekünk, felnőtekknek is egy kis szünet. Lógjatok meg a BÚÉK-ra párotokkal, barátaitokkal. Goda Kriszta rendező filmje garantálja a kikapcsolódást. Szilveszter éjjelén ugyanis bármi megtörténhet. Jó is, rossz is, furcsa is. Egy baráti társaság úgy dönt, hogy egy játékkal fűszerezi meg a bulit: egész este mind a heten úgy telefonálnak és írnak vagy fogadnak üzeneteket a mobiljukon, hogy a többiek is láthassák, hallhassák őket. És ezzel el is kezdődik a hazugságok, átverések és simliskedések hosszú sora. Mert igazából mindenkinek van egy (vagy több) titka, szégyellnivalója, másik szerelme, másik élete… és hazudni általában könnyebb, mint őszintének lenni. Persze csak addig, míg le nem bukik az ember.

Bemutató: 2018. december 6.
Vetítési időpontok ››

Ha nem tudtál választani, vagy Te is úgy érzed, karácsonyi ajándéknak is jó ötlet a tetszőlegesen beváltható mozijegy, akkor játssz most a páros karácsonyi ajándékjegyekért ››

- Budapestimami -

 

Partnereink