Jelenlegi hely

Idén használd a régi naptáradat!

Éppen selejteztem otthon, amikor fel nem használt naptárakra bukkantam. A régi füzeteket, jegyzettömböket mindig elteszem: jól használhatóak ugyanis bevásárló listákhoz, gyerkőcök rajzainak. A régi naptáraknak azonban nem ezt a sorsot szántam. Találtam ugyanis egy remek oldalt, ami megmutatja, hogy például 2018-ban melyik korábbi évek naptárait használhatjuk majd. Sőt azt is megnézheted, hogy a fel nem használt 2017-es határidőnaplókat mikor tudod újra elővenni.

Szóval 2018-ban elő például a 2007-es, 2001-es, 1990-es vagy 1979-es naptárakkal! Sőt, ha többet is vennél/kapnál majd, használd legközelebb 2029-ben!

Ha pedig maradt még 2017-es naptárad, mindössze 6 évet kell raktároznod otthon, mivel legközelebb 2023-ban tudod majd elővenni újra!

A 2016-os naptárak ilyen célú újrahasznosítására azonban 28 évet kell várni, vagyis legközelebb 2044-ben lesz pontosan olyan a napok eloszlása, mint tavaly.

Ha pedig szeretnéd Te is látni, hogy a fel nem használt határidőnaplóidat mikor tudod újból elővenni, akkor add meg az évszámot, és máris előtted a teljes lista. („Which years use the same calendar” mezőnél évszám beírása, majd kattintás a „Find similar calendars” gombra.)

A 2018-as évre kattintva akár nyomtathatsz is magadnak egyedi, személyre szabott határidőnaplót, ahol bekapcsolhatod a holdállásokat, kérheted a hét számának mutatását, a nyelv kiválasztásával pedig megadhatod, hogy mikor kezdődjön a hét és egyben jelölheted a nemzeti ünnepeket is.

Innetől ugye Te sem dobod ki a régi naptárakat?

Dr. Regősné Oláh Zsanett, Szegedimami

Partnereink