Jelenlegi hely

A megfelelő szemüvegkeret magabiztosságot ad!

Saját gyerekkorunkból sokan emlékszünk arra, hogy mekkora traumának éltük meg azt, amikor szemüvegessé nyilvánítottak. Ezért gyakran a nem éppen esztétikus szemüvegek voltak felelőssé tehetőek. Manapság minden korábbinál szélesebb szemüvegkeret választékkal találkozhatunk, és a gyerkőc számára éppen úgy megtalálhatjuk az ideális típust, mint saját részre. 

A szemüveg trendi kiegészítővé vált

Az aktuális trendek egyértelműen abba az irányba mutatnak, hogy szemüvegesnek lenni igenis menő. Nem ritka, hogy akár dioptria nélküli szemüveget is szívesen viselnek a fiatalok, éppen a divat apropóján. A legtöbben azonban mégis a fénytörési hibák miatt teszik le a voksot a dioptriás szemüveg mellett. 

Amiről kezdetben azt gondolhatjuk, hogy egy felesleges nyűg, ami csak megnehezíti majd az életet, arról gyorsan kiderül, hogy divatos kiegészítő, amellyel a megjelenést a kívánt irányba mozdíthatjuk. Az eyerim.hu tapasztalatai is azt támasztják alá, hogy az emberek egyre szívesebben viselik a számukra felírt dioptriás szemüveget, hiszen azzal stílusossá varázsolhatják külsejüket. 

Ugyan ma már egyre több klinikán foglalkoznak lézeres szemműtéttel, de a legtöbben igencsak tartanak attól. A beavatkozáson átesettek egyetértenek abban, hogy fájdalommal nem jár, viszont mivel a szemről van szó, ezért kellemetlen lehet az eljárás. Vannak, akik belevágnak, ám a legtöbben inkább azon igyekeznek, hogy megtalálják a megfelelő szemüvegkeretet. Ez pedig nem is olyan nehéz napjainkban, hiszen minden arcformához és stílushoz rá lehet bukkanni az ideálisra. 

Gyermek napszemüveg a káros UV-sugarak ellen 

Az UV-sugarak nem csak a bőrre, hanem bizony a szemre is káros hatással vannak. Felelős szülőként nem csak nyáron éri meg odafigyelni erre, hanem az őszi időszakban is. A gyermek napszemüveg nem csak a legfiatalabbak számára bizonyul remek választásnak, hanem a kicsit nagyobbaknak is, akik már szeretnének a trendkövetés jegyében napszemüveget viselni. A pilóta szemüvegek töretlen népszerűségnek örvendenek mindkét nem körében, és a színes lencsék is garantáltan elnyerik a fiatalok tetszését. 

Szemüveg, a magabiztosság kulcsa 

A szemüveg tehát gyógyászati segédeszköz jellegéből ma már egyértelműen divatos kiegészítővé vált, mely a mindennapi magabiztosság megteremtésében is fontos szerepet játszik. A dioptriás szemüveg esetében nyilvánvaló, hogy viselése nélkülözhetetlen. Kevés kellemetlenebb dolog létezik, mint amikor a szemüveg hiányában nem ismerjük fel az embereket az utcán, vagy a kiírásokkal, feliratokkal nem boldogulunk. 

A világ maga teljességében való látását azok tudják igazán értékelni, akik szemészeti rendellenességeikből adódóan rövidlátással küzdenek. Egy eltalált formájú, színű szemüvegkeret sokat dobhat az önbizalmon, ez pedig az egész életminőségre pozitív hatással lehet. 

Sokan vannak, akik akár több keretet is szívesen magukénak tudnak, így minden alkalomhoz megtalálható az a fajta, ami leginkább passzol az öltözködési stílushoz vagy a hangulathoz. A szemüvegtől bizonyos helyzetekben okosabbnak, intelligensebbnek érezhetjük magunkat, ám igazi előnye abban rejlik, hogy korrigálja a szem fénytörési hibáit és így lehetővé teszi, hogy e tekintetben egészséges társainkhoz képest ne kelljen kompromisszumokat kötni a külvilág befogadásával kapcsolatban. 

Látni érték, élesen látni pedig még nagyobb élmény. Ne mondjon le róla csak azért, mert úgy érzi, még nem sikerült rábukkannia a megfelelő szemüvegkeretre! Az ismert márkák modelljei között mindenki megtalálhatja a számára ideális darabokat.

- Budapestimami -

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Hogyan takarítsunk meg pénzt szülőként?

Hogyan takarítsunk meg pénzt szülőként?

Egy gyerek eltartása egyre több felelősséggel jár, ez pedig pénzügyileg sincs másképp. Tanulmányok szerint egy gyerek felnevelése most 40%-kal többe kerül, mint 10 évvel ezelőtt. A ruhák, élelmiszerek megvásárlása és a tanulmányok finanszírozása mind a mi feladatunk, ezért a hónap végére könnyen pénz nélkül maradhatunk.
Így biztosan nem veszíted el a gyereket a nyaralás alatt!

Így biztosan nem veszíted el a gyereket a nyaralás alatt!

Akármennyire is gondos szülőknek tartjuk magunkat, bizony egy pillanat műve és a gyerkőc könnyen elveszhet nyaralás alatt (is).
Óvodás lesz a gyermekem! 3. rész - Konkrét példák a beszoktatásról

Óvodás lesz a gyermekem! 3. rész - Konkrét példák a beszoktatásról

"Kezdeni már óvodában kell, mert ott a gyermek játszva megtanulja azt, amire az elemiben már késő." Kodály Zoltán
Óvodás lesz a gyermekem! 1. rész - A beszoktatás

Óvodás lesz a gyermekem! 1. rész - A beszoktatás

Az egyik legszebb időszak gyermekünk életében az óvodáskor. Ez az első igazán nagy változás a gyermek életében: a megszokott biztonságot jelentő otthonból, az anyai védelemből számára idegen felnőttek, gyerekek közé kerül. 

Partnereink

Ugrás az oldal tetejére