Jelenlegi hely

Családi Szolgálatok Ligája Alapítvány

 
Cím: 1023 Budapest, Frankel Leó út 68. II. emelet. 10-es kapucsengő
Telefon: +36-70-324-10-72
E-mail: csszla@gmail.com

Szolgáltatásaink

Család- és párterápia

Család- vagy párterápiára jelentkezni Alapítványunk rendelésére telefonon lehet. A hívásokat Sinkó Dóra pszichológus, pár- és családterapeuta fogadja. A bejelentkezéskor néhány alapvető adatot, és egy körülbelül megjelölt nehézséget kérünk, amivel hozzánk fordulnak. Rendelésünk szervezője ezután a jelentkezők időpont-igényei alapján egyeztet a terapeutákkal, és keres egy olyan első találkozási lehetőséget, amely a családnak és a terapeutáknak is megfelel, és a helyszín is biztosított. Ez általában pár napon belül lezajlik, és a bejelentkezéstől számítva rendszerint egy-két héten belülre sikerül időpontot találni. Mostanában a késő délutáni és esti időpontok nagyon népszerűek, gyakran foglaltak, előfordulhat hogy erre az idősávra hosszabb várakozással kell számolni. A közös munka minden részletében (a találkozások gyakorisága és száma, ki vesz részt a találkozókon stb.) az első találkozó során a kliensek és a terapeuták közösen egyeznek meg.

Fészekrakó Csoport: ön- és társismereti csoport

Tudatos, kapcsolatuk jövőjét tervező párok jelentkezését várjuk önismereti csoportunkba. A foglalkozások keretében alkalmuk nyílik a pároknak, hogy felkészüljenek az együttélés során előttük álló kihívásokra. Módszerek kipróbálásával saját tapasztalatot szerezhetnek a kapcsolatukban rejlő erőforrásaikról, egyben képet alkothatnak a lehetséges problémákról, s megoldási módokról. A csoport célja a problémák megelőzését szolgáló használható tudás megszerzése. A párok egymástól tanulva, önismeretüket gazdagítva, egymást még jobban megismerve alapozhatják meg tudatosabban tervezett, közös jövőjüket.

A csoportot Sinkó Dóra, pszichológus, pár- és családterapeuta és Déri Marcell vezeti.

Gólyaváró Csoport - családi életre felkészítő csoport gyermekre vágyó pároknak

Hétalkalmas rendszerszemléletű önismereti kurzus együtt élő, gyermeket tervező vagy első gyermeküket váró párok számára a Családi Szolgálatok Ligája Alapítvány szervezésében, kéthetente vasárnap délután. Egy alkalom 3 és fél órás. A tanfolyam segítséget nyújt a pároknak, hogy felkészüljenek az első gyermek érkezésével járó családi és párkapcsolati változásokra. A párok egymást segítve, új, szülői szerepükkel kapcsolatos fantáziáikat boncolgatva gondolhatják végig saját és párjuk leendő apa- illetve anyaságát. A találkozások során szó lesz többek között az eredendő családból hozott mintákról, szokásokról, hiedelmekről, várható örömökről, nehézségekről, szóval mindazokról a kérdésekről, ami felmerülhet a párokban az életciklus-váltással kapcsolatban.

A tanfolyamot megelőzi egy ismerkedő beszélgetés, az időpontjáról a jelentkezéskor egyeztetünk. A csoportot vezeti Börzsei Borka (0620 212 8664, borzseiborka@gmail.com)

Forrás: http://csaladiszolgalatok.hu/

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Partnereink