Jelenlegi hely

Madárka Családi Bölcsőde

1151 Budapest, Platán utca 4.
Telefon: 06-20 573 9300
E-mail: info@mdarkabolcsi.hu
Weboldal: www.madarkabolcsi.hu

A Madárkabölcsibe várjuk azokat a csöppségeket, akik, családias légkörben, friss levegőn, sok mozgással, énekszóval, szeretnének felcseperedni. Filozófiánk a biztonságot nyújtó családias légkör, ének – zene és sok játék. 

Az intézmény létrejöttét a bölcsődei és óvodai férőhelyek hiánya, valamint szakmai elkötelezettségünk, kompetenciánk indokolta. Zenei neveléssel, mondókázással és sok játékkal törekszünk a gyermekek egyéni képességeik tudatos fejlesztésére. 

Fejlődik zenei hallásuk, beszédkészségük, mozgáskoordinációjuk és szociális érzékenységük. Fontosnak tartjuk a szülőkkel való folyamatos együttműködést, és hangsúlyt fektetünk az egyéni igényekre.

Szolgáltatások

  • Gyermekjóléti alapellátás biztosítása családi bölcsőde keretében 12 hónapos kortól.
  • A Madárka családi bölcsőde alapja a zenei nevelés. Zenei nevelés eszközeiként az ének – zene, furulya, zenés játékok a meghatározóak.
  • Gyermekek életkoruknak megfelelő gondozása- nevelése, képességeinek fejlesztése a szülők igényeinek és elképzeléseinek figyelembe vételével.
  • A játékok, berendezések alternatívát nyújtanak a gyermekek korosztály szerinti, és egyéniségük fejlődésének lehetőségére, foglalkoztatásukra.
  • Vizuális nevelés keretében sokféle technikával ismerkedhetnek meg, ilyen a rajz, festés, vágás, agyagozás, gyurmázás.
  • Irodalmi nevelést bábozással, dramatizálással, mesékkel és mondókákkal segítjük.
  • Egészséges életmódra nevelés része a sok játék a kertben, játékos testmozgás, sok séta, pihenés igény szerint. Kialakítjuk a korszerű és egészséges táplálkozási szokásokat.
  • A csoport létszáma 7 fő, ezért minden gyermek személyes bánásmódban részesülhet.

Bővebb információ: www.madarkabolcsi.hu
Érdeklődés e-mailben (info@mdarkabolcsi.hu), vagy telefonon: 06 20 573 9300

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Partnereink