Jelenlegi hely

"Igazgyöngy" Bölcsőde

Cím: Budapest, 1138 Gyöngyösi sétány 3.
Tel.: 340-2512
E-mail: kunsztgaborne@szoc.bp13.hu
Web: http://gyongystbolcsi.atw.hu/

Bölcsődénk 140 férőhelyes, 20 hetes kortól 3 éves korig gondoskodunk a gyermekek elhelyezéséről, 10 csoportszobában. A gyermekeket füves játszókerttel, tornateremmel, fejlesztő szobával, sószobával várjuk.
A csoportszobák tágasak, világosak, otthonosan berendezettek, elég teret biztosítanak a gyerekeknek. Kényelmesen elférnek a fekhelyek. A fürdőszobák berendezései a gyermekek életkori sajátosságainak megfelelőek. A szobákban új beépített szekrények vannak. A bútorok elrendezése, a szobák igényes díszítése, a játéksarkok kialakítása a gondozónő ízlését dicséri.

A bölcsőde feladata a napközbeni kisgyermek ellátás, magas színvonalú gondozó-nevelő munka biztosítása az ellátottak számára. Igyekszünk kiszolgálni a lakosság igényeit, ugyanakkor szem előtt tartjuk a családias jó hangulatú munkahely megteremtését, ahol nem csak a gyermekek, hanem a felnőttek is jól érzik magukat. A szülőnek lehetősége van arra, hogy betekinthessen a mindennapi munkánkba.

Bölcsődénk szellemisége azon alapszik, hogy munkatársaimmal együtt szakmai felkészültségünk, hivatástudatunk, emberi magatartásunk, valamint egész személyiségünk a legmagasabb fokon szolgálja a gyermek érzelmi és testi fejlődését. Kiemelt feladatnak tekintjük az egészséges életmódra való nevelés szokásainak kialakítását.

Büszkék vagyunk a felújított udvarunkra, melyen homokozó, zuhanyzó, nagy füves játszókert, színes vonat, babaház és MEGA TOYS mozgásfejlesztő játékok találhatók.

Hozzászólások

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Partnereink