Jelenlegi hely

Ady Bölcsőde

Cím: 1204 Budapest, Ady Endre u. 83-87.
Tel.: 284-1573
E-mail: adybolcsode@hszi20.hu
 

Bölcsődénk Pesterzsébet szívében található. Mivel központi részen helyezkedik el, jól megközelíthető gyalogosan, személygépkocsival és tömegközlekedési eszközzel is. A jó közlekedés miatt a szülők gyorsan és könnyen elhelyezhetik gyermeküket bölcsődénkben. Közvetlen környezetünkben óvoda és iskola üzemel, ami a testvérek elhelyezését biztosítja.

Intézményünk 136 férőhellyel, 10 csoporttal működik. A csoportszobák jól felszereltek, esztétikusak, otthonosak, így elősegítik gyermekeink komfortérzetét. 22 szakképzett gondozónőnk biztosítja a szeretetteljes légkört, segítik a gyermekek egészséges testi szellemi fejlődését. A bölcsődei időszak alatt ugyanabban a csoportban maradnak, ugyanaz a gondozónő neveli gondozza a gyerekeket. A helyi és a személyi állandóság biztonságot nyújt a gyerekeknek.

A szabad levegőn tartózkodás korszerű mozgásfejlesztő játékokkal, fedett homokozóval felszerelt árnyas udvarban történik. Önálló konyhával rendelkezik bölcsődénk, ami egészséges, életkornak megfelelő finom, élvezhető élelmet biztosít. Játékos tevékenységek kezdeményezése évszakok, ünnepkörök vagy kiválasztott témakörök szerint. Közös kirándulásokat szervezünk szülőkkel és gyerekeikkel ami a külső környezet és egymás mélyebb megismerését segíti elő.

Bölcsődénk „Segítség a gyermekért” nevű alapítványt működtet, ami révén folyamatosan tudjuk pótolni és korszerűbbé tenni gyerekeink játékeszközeit.

Amennyiben megnyerte tetszésedet a bölcsődénkben folyó élet, nyitva áll a kapunk, szeretettel várunk, légy a kis lakónk néhány évig!

Forrás: www.hszi20.hu/

Hozzászólások

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Készíts saját Állatkertet! - 10 részes nyomtatható kreatív kézműveskedés és játék

Készíts saját Állatkertet! - 10 részes nyomtatható kreatív kézműveskedés és játék

A Fővárosi Állatkert oldalán ingyenesen letölthető és nyomtatható kreatív sorozatot találtunk, ami az alkotókedvű állatbarátoknak szól. Készítsd el saját állatkertedet! Az elefántoktól a majmokig, a szavannák lakóitól a kengurukig sok állattal megismerkedhettek, rejtvények, színezők és más kézműves foglalkoztatók várnak.
Fiús kontra lányos anyukák – tényleg van különbség?

Fiús kontra lányos anyukák – tényleg van különbség?

Balett, pörgős szoknya és színes hajcsatok, vagy foci, toronyépítés és mászókáról ugrálás?
Kincsre bukkantam, avagy hogyan táplálták anyáink 40 éve csecsemőiket

Kincsre bukkantam, avagy hogyan táplálták anyáink 40 éve csecsemőiket

Sokan mondják, hogy 6 hónapos kor előtt kizárólag anyatejet szabad adni a babának, mások meg azt, hogy már 3 hónaposan is elkezdhető a hozzátáplálás.
Az első itthoni vakációs nap margójára… avagy hogyan boruljunk ki már az első napon

Az első itthoni vakációs nap margójára… avagy hogyan boruljunk ki már az első napon

Alig várod, hogy elkezdődjön a vakáció, és végre együtt legyél a gyerekekkel. Tele vagy kreatív ötletekkel, ideákkal... aztán a nap végén már visszaszámolsz az első óvodai vagy tanítási napot várva. Ismerős?

Partnereink

Ugrás az oldal tetejére