Jelenlegi hely

Liliputi Bababolt

 
Cím: 1024 Budapest, Lövőház u. 29.
Telefon: +36 1 631 6519
 
A kezdetektől fogva kedveltük a járatlan utakat.
A Liliputi életre hívásában is az ösztönzött bennünket, hogy olyan megoldásokat kínáljunk a kisgyermeket nevelő szülőknek, melyekkel biztosíthatják gyermekük és önmaguk számára a biztonságot nyújtó, kötődést erősítő, testi-lelki egészséget támogató lehetőségeket a leghétköznapibb helyzetekben. Az elmúlt évek során, a folyamatosan növekvő kereslet tükrében egyre inkább azt érezzük, hogy a gyermekről, a nevelésről és az üzletről vallott nézeteink és módszereink találkoznak a felgyorsult, bizonyos tekintetben elszemélytelenedett környezetből a harmonikus kapcsolatok kialakítása és megőrzése felé tekintő családok igényeivel.
 
Minőség az Őrség szívéből
 
Termékeink egytől-egyig saját, kis manufaktúránkból származnak, az Őrségi Nemzeti Park szívéből. A hordozók, kabátok, táskák, cipők és a kiegészítők saját tervek alapján illetve tehetséges magyar dizájnerek bevonásával, minőségi alapanyagok felhasználásával, minden tekintetben tökéletességre törekedve, ahol csak lehet, kézzel készülnek. Ez garanciát nyújt arra, hogy biztosítani tudjuk az általunk elvárt színvonalat.
 
Nyitva tartás:
Hétfő-Péntek:10h-18h
Szombat: 10h-16h
Vasármap: ZÁRVA
 
Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Karácsonyvárás covid idején

Karácsonyvárás covid idején – Merry X-Mask!

Lockdown (lezárás) lett az év szava 2020-ban, ez világosan kifejezi, hogy miről is szólt az évünk. A világ a feje tetejére állt, de Te azért maradj pozitív! A teszted pedig legyen negatív!
Életre szóló kaland férfiaknak – XCC: Egy kihívás, ami megváltoztat

Életre szóló kaland férfiaknak – XCC: Egy kihívás, ami megváltoztat

Azoknak a férfiaknak szól, akik ki akarnak lépni a mókuskerékből és választ keresnek életük kérdéseire, akik szellemi-fizikai kalandra, kihívásra és kiszakadásra vágynak. Valódi változásra. Három nap a vadonban egy titokzatos kalandtúrán. De mi az az XCC?
Ünnepre hangoló – Megtölteni a termet

Ünnepre hangoló – Megtölteni a termet

Egy régi mese a fény erejéről és csodájáról.
Ünnepre hangoló – Az asztalos keze

Ünnepre hangoló – Az asztalos keze

Volt egyszer nagyon régen egy kis falusi asztalosműhely. Egyszer, amikor a gazda nem volt otthon, a szerszámok nagygyűlést tartottak...

Partnereink

Ugrás az oldal tetejére