Jelenlegi hely

Jön a Libegők Éjszakája!

Romantikus, csillagos éjszakán már 5 magyarországi libegő is nyitva tart majd sötétedés után is július 17-én. A Libegők Éjszakáján a zugligeti felvonó is várja a különleges nyáresti élményre vágyó látogatókat, akik nem csak a csillagokat, a kivilágított Budapestet is megcsodálhatják.

Utazz éjszaka a libegőn!

Az első Libegők Éjszakáját 2018-ban rendezték meg, amelynek az ötletét a nagy sikerű Sípályák Éjszakája adta. Idén már öt helyen, a Mátrában, a Bükkben, a Budai-hegységben, a Zempléni-hegységben és a Bakonyban várják a látogatókat.

Szeretnéd különleges helyről megnézni a naplementét, nézni a csillagokat? 2021-ben július 17-én a libegők késő estig nyitva lesznek. 

Zugligeti Libegő

Tölts egy estét a Zugligeti Libegőn, Budapest éjszakai panorámájában gyönyörködve! Napnyugta július 17-én-én 20:35 órakor. Nyitvatartás: 19.00 – 01.00

Tudnivalók: A rendezvény külön erre az alkalomra szóló 2500 Ft-os retúrjeggyel lesz látogatható. A jegyek már elővételben is megvásárolhatók lesznek a Deák téri Múzeumban (Deák Ferenc téri metró aluljáró, nyitvatartási idő: 10:00-17:00). 3 év alatti gyerekek díjmenetesen utazhatnak. Az elővételben el nem fogyott jegyek megvásárlására a rendezvény ideje alatt a Libegő jegypénztárában, a helyszínen lesz lehetőség.

További információ

Vidéki helyszínek

  • Sípark - Mátraszentistván
  • Libegőpark - Lillafüred
  • Zemplén Kalandpark - Sátoraljaújhely
  • Kaland Hegy - Eplény

A szervezők minden érdeklődőt, kirándulót várnak a fenti helyszíneken. További részletes infók a szervezők honlapján lesz elérhető. 

Forrás és ITT

- Budapestimami -

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

„Elereszti a hasizmokat úgy, hogy a hasa kissé lesüllyedjen, majd elgondolkozik azon, hogy már megint milyen kövér lett az utóbbi időben”- avagy a nő és férfi közötti különbségek

Szégyenlős vagy csábító - avagy a nő és a férfi közötti különbségek a zuhanyzóban

Micsoda rendkívüli kihívást jelent az, ha valaki úgy dönt, megosztja sorsát, vagy inkább a fürdőszobáját egy ellenkező neművel... 
Hol zöldebb?

Zöldnek lenni trendi! Magyarország zöld térképe

Egy nagyon kedves olvasónk, Gábor kérésére most egy olyan hazai gyűjteményt hoztam el Nektek, amiben térképes és tematikus kereső segítségével tudjátok fellelni azokat a helyeket és szolgáltatókat, akik egy kicsit zöldebbé teszik mindennapjaitokat.
Amit mond és amit gondol - 15 férfi-mondat

Amit mond és amit gondol - 15 férfi-mondat

A férfiak sohasem fogják megérteni a nőket, és a nők sohasem fogják megérteni a férfiakat...
Pöttöm Fürdő Program - Újház Centrum

Pöttöm Fürdő Program - Újház Centrum

Pályázat típusa: rajzpályázatBeküldési határidő: 2021. július 31.

Partnereink

Ugrás az oldal tetejére