Jelenlegi hely

Gáncs Kristóf: Lajos kutya szánkózik - decemberi könyvajánló és nyereményjáték a Budapestimamin

Lajos kutyát már szinte nem is kell senkinek bemutatni. Gáncs Kristóf, a Magyar Ökumenikus Segélyszervezet kommunikációs vezetőjének gyerekkori kedvence újabb kalandokkal jelentkezik. Akik szerették a Lajos kutya megérkezik és a Lajos kutya buszra száll mulatságos történeteit, most sem fognak csalódni, önfeledt perceket tölthetnek a huncut tacskóval. Nyerd meg nálunk a könyvet!

SZERETNÉM MEGNYERNI ››

Kristóf szívügye az esti mesélés, amely nemcsak a gyerekek fantáziáját dolgoztatja meg, hanem – amennyiben a szülő a saját gyerekkorának élményanyagát is felhasználja – a szülő és a gyerek közti viszonyt is szorosabbra fűzheti, új rétegekkel gazdagíthatja.

Így születtek meg anno a Lajos kutya-mesék: Kristóf kislánya, Mira, amint megtudta, hogy édesapja gyerekkorában az övék volt a falu leghíresebb kutyája, estéről estére követelte az újabb történeteket Lajos kutyáról. Gáncs Kristóf és Szabados Ági évek óta tartó baráti és munkakapcsolatának köszönhetően pedig Lajos kutya Bertóthy Ágnes rajzain életre kelt. 

​Fotó: Szabó Lilla

A legújabb kötetben Lajos kutya, igazi téli kalandba bonyolódik. A mindenre kíváncsi négylábúj számtalan kalandot megélt már, de hóval most találkozik először.

Rögtön bele is veti magát a szánkózásba, újra megcsillantja nyomozótehetségét, és alig várja a legnagyobb téli ünnepet, a karácsonyt.

A hóolvadás után sem unatkozik: részt vesz egy szülinapi zsúron, betegápolóként is megállja a helyét, és akkor sem ijed meg, ha róka jár a baromfiudvarban.

A kötet megvásárolható a Libertine Könyvesboltban vagy online.

- Budapestimami -

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Az egyszülős család - nehézségek és segítség

Az egyszülős család - nehézségek és segítség

A KSH jelentése szerint jelenleg közel félmillió olyan szülő van Magyarországon, akik egyedül nevelnek körülbelül 700 ezer gyermeket, akik naponta számos kihívással néznek szembe. Sokszor még most is láthatatlanok a magyar társadalom számára.
Hamvazószerda, a nagyböjt kezdete_monor.imami

Hamvazószerda, a nagyböjt kezdete

Hamvazószerda keresztény ünnep, a farsangi időszak utáni első nap. Ezen a napon kezdődik a Húsvét előtti 40 napos böjt, a Szent Negyvennap, a Nagyböjt. 
Karácsonytól karácsonyig c. irodalmi e-antológia pályázat

Karácsonytól karácsonyig c. irodalmi e-antológia pályázat

Pályázat típusa:  irodalmi pályázatBeküldési határidő: 2024. április 30.Korcsoport: 25 év alatti fiatalok
VIII. Nits Márta Országos Népdaléneklési Verseny

VIII. Nits Márta Országos Népdaléneklési Verseny

Pályázat típusa:  média pályázatBeküldési határidő: 2024. március 15. és 31.Korcsoport: 25 év alatti fiatalok

Partnereink

Ugrás az oldal tetejére