Jelenlegi hely

Békásmegyeri közösségi kipakoló és babaruhabörze

Időpont: 2022. december 3., 9.00-12.00 
Helyszín: Budapest, III., Csobánka tér

Decemberben is megtartjuk nagy sikert aratott közösségi kipakolónkat és babaruhabörzénket Békásmegyeren, hiszen bárkinek a szekrényében lapulhatnak olyan megunt vagy már nem használt, de még hasznosítható holmik, amiket mások örömmel vennének. Várjuk Önöket szeretettel.

A Békásmegyeri közösségi kipakoló december 3-án, szombaton 9.00 és 12.00 óra között lesz a Csobánka téren, a Békásmegyeri Közösségi Ház előtti területen. Eső esetén a közösségi házban lesz lehetőség az árusításra.

Asztalt regisztrálni a truppel.mariann@kulturkozpont.hu e-mail-címen lehet, 2022. november 28. hétfő, 8.00-tól – december 2. péntek 12.00 óráig. A regisztráció kizárólag visszaigazoló email-t követően lesz érvényes, melyben megküldjük a biztosított asztalszámot. (Asztalkiosztás a regisztráció sorrendjében történik.)

Az árusítás szabályai:

  • Nem lehet élő állatot, élelmiszert, kézműves termékeket gyártói mennyiségben és új terméket árusítani. Kereskedelmi mennyiségű holmi árusítására nincs lehetőség
  • Árusítani csak előzetes regisztrációval és III. kerületi lakcímkártya helyszínen történő bemutatásával lehet
  • Az árusok csak a Közösségi Ház által biztosított 36 db 82 X 136 cm-es műanyag asztalra pakolhatnak ki, de további kellékeket (pl. szék, fogas, doboz, terítő, napernyő) az árusítók igény szerint hozhatnak magukkal
  • Saját holmik eladásánál évi hatszázezer forintos bevételig nem kell adót fizetni
  • A helyszínt csak gyalogosan lehet megközelíteni, ezért kérjük, ehhez mérjék az eladni kívánt holmik mennyiségét
  • Nagyméretű, szállítást igénylő holmikat hirdethetik az információs asztalnál kihelyezett táblán a kipakoló ideje alatt
  • A holmik kihelyezése és elpakolása az eladók feladata, az áruk biztonságáért nem vállalunk felelősséget. Kipakolás reggel 45-9.00 között, a vásár 9.00–12.00 óráig tart nyitva, elpakolás 12.00–13.00 óráig lehetséges. A megmaradt holmikat a résztvevők nem hagyhatják a helyszínen.

A részvétel ingyenes.

További infó

- Budapestimami -

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Reggeli őrület és egy kis segítség, hogy mindenki számára élhető legyen

Reggeli őrület és egy kis segítség, hogy mindenki számára élhető legyen

Igyekezz már, hol a cipőd, el fogunk késni, miért most jut eszedbe, hogy pisilni kell, jajj kell az úszás cucc, megőőőőrülöööök hogy minden reggel ez megy! Na tegye a szívére a kezét, akinél még nem hangzottak el ezek vagy ennél változatosabb, neaggyisten cifrább napindító mondatok. Ugyhogy ugye? Szerintem bátran és általánosan kijelenthetjük: a reggeli készülődés, és intézménybe-munkahelyre kerülés a nap egyik legstresszesebb része – minden résztvevőnek! No de, tudjuk-e hogy miért? Kis-Kovácsné Vancsa Barbi írása.
Ne vágj füvet májusban, adj teret a beporzóknak!

Ne vágj füvet májusban, adj teret a beporzóknak!

Itt a Vágatlan Május! Na ez igazán tetszeni fog a családnak, akárki is vágja a füvet nálatok! A nemzetközi kezdeményezés még 2019-ben Angliából indult, célja, hogy felhívja a beporzóbarát kertek jelentőségére a figyelmet.
Az Édesanya teremtése

Az Édesanya teremtése

Azt tudjuk, hogy 6 pár keze és 3 pár szeme van, gyógyítani is tud, de ki teremtette a könnycseppet?
Az anyák napja margójára - "Szia Anya! Visszahívla… de, persze, hogy fontos vagy…"

Az anyák napja margójára - "Szia Anya! Visszahívla… de, persze, hogy fontos vagy…"

Szia Anya! Visszahívla… de, persze, hogy fontos vagy… tudom, hogy ebben a hónapban még nem hívtalak, de még csak elseje van. Nem azért akarom letenni, mert már legszívesebben a temetőben tudnálak.

Partnereink

Ugrás az oldal tetejére