Jelenlegi hely

A mi óvodánk 2015 - Budapestimami

"Miért szeretitek gyermeked óvodáját?"

Válaszolj erre az egyetlen kérdésre és ha téged sorsolunk, gyermeked csoportja értékes díjat kap!

A pályázat országszerte elérhető, a lakhely szerinti imami oldalakon.

LÉPÉSEK:

1. REGISZTRÁLJ az oldalon (ha még nem tetted), vagy LÉPJ BE!

2. Kattints az INFORMÁCIÓK menüben az ÓVODÁK kategóriára!

3. Keresd meg gyermeked óvodáját és HOZZÁSZÓLÁSKÉNT írd meg a választ!

Ennyi az egész...

Szólj az ovistársaknak: minél több szülő válaszol egy csoportból, annál nagyobb az esély a díjakra!

FŐDÍJAK:

1. Ovis foglalkoztató füzet a csoport minden tagjának + könyv + társasjáték

Pagony könyv- és társasjáték csomag

"Leszel a barátom?" című ovis foglalkoztató füzet a csoport minden tagjának, 1 db "Ünnepelj velünk!" - ovis ünnepek című könyv és 1 db "Óvodás vagyok!" című társasjáték 


2. Rajzeszköz csomag 30 000 forint értékben

30 000 forint értékű minőségi rajzeszköz csomag a Kisistók Klára Kft-től

Tartalma: festék, ragasztó, ceruza, zsírkréta, filctoll, speciális papírok


3. KEDDshop ajándékcsomag

KEDDshop ajándékcsomag

Bogyó és Babóca póló a csoport minden tagjának, 6 db Bogyó és Babóca plüss, 10 db Pocoyo matricacsomag.

 


 

5. Budapesti egyéni díj: 10 alkalmas (1 éven belül felhasználható) bérlet a Tincses Sziget Gyermek Élményfodrászattól

A budapesti nyertes egy 10 alkalmas (egy évig felhasználható) bérletet kap ajándékba a Tincses Sziget Gyermek Élményfodrászattól.


Iskolás, vagy bölcsődés gyermeked is van? Vegyél részt "A MI ISKOLÁNK", vagy "A MI BÖLCSŐDÉNK" pályázatban is!

Köszönjük, hogy véleményeddel segíted más szülők intézmény választását!


PÁLYÁZATI SZABÁLYZAT

Szervező és együttműködő partnerek

A „Mi óvodánk!” pályázat szervezője az Imami Egyesület (a továbbiakban: Szervező). A pályázat lebonyolítását támogató együttműködő partnerek: a Pagony Könyvkiadó, a Kisistók Klára Kft, a KEDDshop, a Mosolyra Hangolók Zenekar, és a Tincses Sziget Gyermek Élményfodrászat (továbbiakban: Együttműködő partnerek).

A pályázat célja

A pályázat célja, hogy szülői véleményekkel segítse az óvodaválasztás előtt álló családokat és képet adjon az egyes intézmények főbb jellemzőiről, erősségeiről.

A pályázat időtartama

A pályázat 2015. december 1. napjától 2016. február 29. napjáig tart.

Fogalmak:

Pályázó: a gyermek törvényes képviselője (továbbiakban: szülő), aki a gyermek óvodájához való hozzászólásban választ ad a következő kérdésre: "Miért szeretitek gyermeked óvodáját?" és ezzel nevezi a gyermek csoportját a "Mi óvodánk" pályázatban való részvételre. Pályázó a pályázatban való részvétellel elfogadja a weboldal Felhasználási feltételeit.

Vélemény: a pályázó szülő által gyermeke óvodájához hozzászólásként írt pozitív vélemény. Egy szülő gyermekenként egy véleményt írhat és egy gyermekről csak egy szülő írhat véleményt. A szülő véleményében megnevezheti gyermekének csoportját (ezzel megkönnyítve a nyertes csoport megállapítását), de a csoport megnevezése nem kötelező. Az intézményekkel, óvodapedagógusokkal kapcsolatos esetleges negatív vélemény nem témája ennek a pályázatnak. Szervező előzetes értesítés nélkül, a hozzászólástól számított 72 órán belül törli azokat a hozzászólásokat, melyek az adott óvodáról, annak munkatársairól bántó, negatív véleményt tartalmaznak. A szülő az általa írt véleményt a pályázat időtartamának utolsó napjáig (2016. február 29.) módosíthatja, illetve ezen időpontig kérheti annak törlését.

Nyertes: a Szervező által kisorsolt szülő gyermekének csoportja. Ha egy szülő több óvodás gyermekről írt véleményt, akkor véleményenként külön-külön vesz részt a sorsoláson. Ha egy szülőnek több gyermeke jár ugyanabba az intézménybe: gyermekenként külön-külön írt vélemény esetén többszörösen vesz részt a szülő a sorsolásban, egy vélemény esetén pedig a szülő határozza meg, hogy melyik csoport nyerje el a díjat.

A pályázat résztvevői

Az elnyerhető díjakért azok az óvodai csoportok indulnak, melyekből legalább 1 szülő válaszol a következő kérdésre: "Miért szeretitek gyermeked óvodáját?".  A választ a szülő a lakóhelye szerinti imami weboldalon, az Információk menü Óvodák rovatában, gyermeke óvodájához való hozzászólás formájában adhatja meg. Ha egy szülő nem találja a lakhelye szerinti imami weboldal Információk menüjének Óvoda kategóriájában gyermeke óvodáját, a weboldal Kapcsolat űrlapján keresztül kérheti az intézmény felvételét az intézmények listájába.A hozzászólás regisztrációhoz kötött, nyilvános és azonnal megjelenik. 

A pályázatban részt vehetnek (véleményt mondhatnak)  azon óvodai csoportok, melyekbe Szervező tagjainak, illetve önkénteseinek egyenesági rokonai (gyermekei, unokái) járnak, azonban ezen szülői vélemények a sorsoláson nem vesznek részt.

Nevezés

A pályázat díjainak elnyeréséhez külön nevezést benyújtani nem kell. A szülők a "Miért szeretitek gyermeked óvodáját?" kérdésre adott válasszal nevezik a csoportot.

Díjak és díjazás

Fődíjak

A fődíjakat Szervező sorsolással ítéli oda. A sorsoláson minden szülő részt vesz, aki  a "Miért szeretitek gyermeked óvodáját?" kérdésre a pályázat keretében választ adott. A fődíjakat a sorsolással kiválasztott szülők gyermekének csoportja nyeri el. Minél több szülő ad választ egy csoportból, annál nagyobb az esély a fődíjak elnyerésére.

Helyi díjak

Szervező jogosult helyi (megyei) díjakat odaítélni. A helyi díjak odaítélésének feltételei megegyeznek a fődíjak odaítélésének feltételeivel annyi különbséggel, hogy a helyi díjak az adott megyéből résztvevő szülők között kerülnek kisorsolásra. Szervező a pályázat időtartama alatt jogosult újabb helyi díjakat alapítani.

Ha egy csoport elnyerte valamelyik fődíjat, a helyi díjak sorsolásán nem vesz részt.

A fődíjak és a helyi díjak sorsolását Szervező a random.org program segítségével bonyolítja le, arról képernyővideót készít, melyet online közzétesz.

Eredményhirdetés, díjátadás

A sorsolás eredményét Szervező 2016. március 14. napjáig az Imami oldalak Hírek rovatában teszi közzé, a kisorsolt szülőket ugyanezen napig a regisztráció során megadott e-mail címen is értesíti. Amennyiben a kisorsolt szülővel az értesítéstől számított 5 munkanapon belül nem sikerül felvenni a kapcsolatot és a kisorsolt szülő által adott véleményből sem derül ki, hogy a gyermek melyik csoportba jár, Szervező pótnyertest sorsol, tekintettel arra, hogy a nyertes csoport nem állapítható meg. 

Szervező a nyertes csoportoknak ünnepélyes keretek között adja át a díjakat, amelyről képes összefoglalóban ad hírt. Ennek feltételeiről az intézmény vezetőjével, illetve fenntartójával egyeztet. 

Regisztráció, adatvédelem

A pályázatban való részvételhez (az óvodához való hozzászóláshoz) regisztráció szükséges. A regisztrációval a felhasználók a pályázatban való részvételen túl jogosulttá válnak:  az oldal szakembereitől kérdezni, az online börzén ingyenes hirdetést elhelyezni, a nyomtatható kreatív anyagokat letölteni, részt venni a regisztrációhoz kötött játékokban és pályázatokban, továbbá jogosultak lesznek a szülők számára hasznos információkat (pl. helyi családi programok) tartalmazó hírlevelek fogadására.

A hírlevelekről azonnal és véglegesen  le lehet iratkozni a hírlevelek alján található leiratkozási linkre kattintva, a regisztráció megszüntetése pedig a Kapcsolat menün keresztül küldött törlési kérelem esetén 3 munkanapon belül megtörténik. A regisztráció során név, email cím és a lakhely (pontos cím nélkül) megadása szükséges, az adatokat Szervező kizárólag a hatályos adatvédelmi jogszabályoknak megfelelően, adatvédelmi nyilvántartási szám birtokában kezeli és nem adja tovább harmadik személynek. Az adatszolgáltatás önkéntes.

Az óvodával kapcsolatos vélemény nyilvánítás anonim, a regisztráció során megadott név és email cím nyilvánosan nem jelenik meg. (Szervező a regisztráció során megadott email címen értesíti a kisorsolt szülőt.) 

Az óvodához való hozzászólásnál a szülő felhasználóneve látható, a regisztráció során ennek tudatában érdemes felhasználónevet választani. A pályázat résztvevői kifejezett hozzájárulásukat adják ahhoz, hogy az általuk kifejtett vélemény a lakóhely szerinti  Imami weboldalon időbeli korlátozás nélkül, bárki számára hozzáférhetően, felhasználónevük feltüntetésével megjelenjen. A vélemény törlése 2016. február 29. napjáig kérhető.

Egyéb szabályok

Szervező  fenntartja a jogot, hogy szükség esetén a jelen pályázati kiírásban foglalt feltételeket módosítsa. Bármilyen módosítás esetén az Imami weboldalakon keresztül tájékoztatja a résztvevőket és a nyilvánosságot. A pályázattal kapcsolatosan a jogi út kizárva.

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Anyai bűntudat, meg amit akartok

Anyai bűntudat, meg amit akartok

Van az úgy, hogy a szakember is csetlik-botlik... ;-) Elrontja, elfelejti, elbizonytalanodik, megkérdőjelezi magát, sőt segítséget is kér. Kis-Kovácsné Vancsa Barbara írása.
A lelkét is tápláld! – 30 megerősítő szülői mondat

A lelkét is tápláld! – 30 megerősítő szülői mondat

A pozitív megerősítések, dicsérő szavak a felnőtteknek is fontosak, de a gyerekeknek szárnyakat adnak, növelik az önbizalmukat. Néhány egyszerű szó, mondat, amit érdemes kipróbálni. A szokásos kérések, fegyelmezések után íme a pozitív lista:
Színes Állatvilág Rajzpályázat

Színes Állatvilág Rajzpályázat

Pályázat típusa: alkotópályázatBeküldési határidő: 2023. október 1.Korcsoport: 4 - 12 éves gyerekeknek
Ásd bele magad!

Ásd bele magad!

Pályázat típusa: alkotópályázatBeküldési határidő: 2023. október 15.Korcsoport: 9. - 12. osztályos diákoknak

Partnereink

Ugrás az oldal tetejére