Jelenlegi hely

A mi bölcsődénk 2015 - Budapestimami

"Miért szeretitek gyermeked bölcsődéjét?"

Válaszolj erre az egyetlen kérdésre és ha téged sorsolunk, gyermeked csoportja értékes díjat kap!

A pályázat országszerte elérhető, a lakhely szerinti imami oldalakon.

LÉPÉSEK:

1. REGISZTRÁLJ az oldalon (ha még nem tetted), majd LÉPJ BE!

2. Kattints az INFORMÁCIÓK menüben a BÖLCSŐDÉK kategóriára! 

3. Keresd meg gyermeked bölcsődéjét és HOZZÁSZÓLÁSKÉNT írd meg a választ! Ennyi az egész...

Szólj a bölcsis társaknak: minél több szülő válaszol egy csoportból, annál nagyobb az esély a díjakra!

FŐDÍJAK:

1. ADAMO Bébihinta a csoportnak

1db Adamo Bébihinta keresztfával, 1db Adamo Hintarugó 10kg-ig használható, 1db Hintakampó

 


2. KEDDshop ajándékcsomag

KEDDshop ajándékcsomag

Tartalma: Bogyó és Babóca póló a csoport minden tagjának, 6 db Bogyó és Babóca plüss, 10 db Pocoyo matricacsomag

 


3. Falmatrica csomag a csoportnak

Falmatrica csomag

Tartalma: Micimackó, Hófehérke, Verdák, Hercegnők falmatrica készlet


4. Budapesti egyéni díj: Családi fotózás Szalai Mártival

A budapesti nyertes kap 1 órás stúdiófotózást (családfotózás vagy gyermekfotózás a II.kerületi Margit krt. 36.-ban) és 20 db retusált fotót (dvd-n átadva). A fotózás fél éven belül váltható be. 

 

Iskolás, vagy óvodás gyermeked is van? Vegyél részt "A MI ISKOLÁNK", vagy "A MI ÓVODÁNK" pályázatban is!

Köszönjük, hogy véleményeddel segíted más szülők intézmény választását!

 


PÁLYÁZATI SZABÁLYZAT

Szervező és együttműködő partnerek

A „Mi bölcsődénk!” pályázat szervezője az Imami Egyesület (a továbbiakban: Szervező). A pályázat lebonyolítását támogató együttműködő partnerek: Adamo Hammock Kft., KEDDshop, Fal-matrica.hu , Szalai Márti Photography (továbbiakban: Együttműködő partnerek).

A pályázat célja

A pályázat célja, hogy szülői véleményekkel segítse a bölcsődeválasztás előtt álló családokat és képet adjon az egyes intézmények főbb jellemzőiről, erősségeiről.

A pályázat időtartama

A pályázat 2015. december 1. napjától 2016. február 29. napjáig tart.

Fogalmak:

Pályázó: a gyermek törvényes képviselője (továbbiakban: szülő), aki a gyermek bölcsődéjéhez való hozzászólásban választ ad a következő kérdésre: "Miért szeretitek gyermeked bölcsődéjét?" és ezzel nevezi a gyermek csoportját a "Mi bölcsődénk" pályázatban való részvételre. Pályázó a pályázatban való részvétellel elfogadja a weboldal Felhasználási feltételeit.

Vélemény: a pályázó szülő által gyermeke bölcsődéjéhez hozzászólásként írt pozitív vélemény. Egy szülő gyermekenként egy véleményt írhat és egy gyermekről csak egy szülő írhat véleményt. A szülő véleményében megnevezheti gyermekének csoportját (ezzel megkönnyítve a nyertes csoport megállapítását), de a csoport megnevezése nem kötelező. Az intézményekkel, kisgyermeknevelőkkel kapcsolatos esetleges negatív vélemény nem témája ennek a pályázatnak. Szervező előzetes értesítés nélkül, a hozzászólástól számított 72 órán belül törli azokat a hozzászólásokat, melyek az adott bölcsődéről, annak munkatársairól bántó, negatív véleményt tartalmaznak. A szülő az általa írt véleményt a pályázat időtartamának utolsó napjáig (2016. február 29.) módosíthatja, illetve ezen időpontig kérheti annak törlését.

Nyertes: a Szervező által kisorsolt szülő gyermekének csoportja. Ha egy szülő több bölcsődés gyermekről írt véleményt, akkor véleményenként külön-külön vesz részt a sorsoláson. Ha egy szülőnek több gyermeke jár ugyanabba az intézménybe: gyermekenként külön-külön írt vélemény esetén többszörösen vesz részt a szülő a sorsolásban, egy vélemény esetén pedig a szülő határozza meg, hogy melyik csoport nyerje el a díjat.

Bölcsőde: jelen pályázatban a családi napközik nem vesznek részt. Ha egy szülő nem találja a lakhelye szerinti imami weboldal Információk menüjének Bölcsőde kategóriájában gyermeke bölcsődéjét, a weboldal Kapcsolat űrlapján keresztül kérheti az intézmény felvételét az intézmények listájába.

A pályázat résztvevői

Az elnyerhető díjakért azok a bölcsődei csoportok indulnak, melyekből legalább 1 szülő válaszol a következő kérdésre: "Miért szeretitek gyermeked bölcsődéjét?".  A választ a szülő a lakóhelye szerinti imami weboldalon, az Információk menü Bölcsődék rovatában, gyermeke bölcsődéjéhez való hozzászólás formájában adhatja meg. A hozzászólás regisztrációhoz kötött, nyilvános és azonnal megjelenik. 

A pályázatban részt vehetnek (véleményt mondhatnak)  azon bölcsődei csoportok, melyekbe Szervező tagjainak, illetve önkénteseinek egyenesági rokonai (gyermekei, unokái) járnak, azonban ezen szülői vélemények a sorsoláson nem vesznek részt.

Nevezés

A pályázat díjainak elnyeréséhez külön nevezést benyújtani nem kell. A szülők a "Miért szeretitek gyermeked bölcsődéjét?" kérdésre adott válasszal nevezik a csoportot.

Díjak és díjazás

Fődíjak

A fődíjakat Szervező sorsolással ítéli oda. A sorsoláson minden szülő részt vesz, aki  a "Miért szeretitek gyermeked bölcsődéjét?" kérdésre a pályázat keretében választ adott. A fődíjakat a sorsolással kiválasztott szülők gyermekének csoportja nyeri el. Minél több szülő ad választ egy csoportból, annál nagyobb az esély a fődíjak elnyerésére.

Helyi díjak

Szervező jogosult helyi (megyei) díjakat odaítélni. A helyi díjak odaítélésének feltételei megegyeznek a fődíjak odaítélésének feltételeivel annyi különbséggel, hogy a helyi díjak az adott megyéből résztvevő szülők között kerülnek kisorsolásra. Szervező a pályázat időtartama alatt jogosult újabb helyi díjakat alapítani.

Ha egy csoport elnyerte valamelyik fődíjat, a helyi díjak sorsolásán nem vesz részt.

A fődíjak és a helyi díjak sorsolását Szervező a random.org program segítségével bonyolítja le, arról képernyővideót készít, melyet online közzétesz.

Eredményhirdetés, díjátadás

A sorsolás eredményét Szervező 2016. március 14. napjáig az Imami oldalak Hírek rovatában teszi közzé, a kisorsolt szülőket ugyanezen napig a regisztráció során megadott e-mail címen is értesíti. Amennyiben a kisorsolt szülővel az értesítéstől számított 5 munkanapon belül nem sikerül felvenni a kapcsolatot és a kisorsolt szülő által adott véleményből sem derül ki, hogy a gyermek melyik csoportba jár, Szervező pótnyertest sorsol, tekintettel arra, hogy a nyertes csoport nem állapítható meg. 

Szervező a nyertes csoportoknak ünnepélyes keretek között adja át a díjakat, amelyről képes összefoglalóban ad hírt. Ennek feltételeiről az intézmény vezetőjével, illetve fenntartójával egyeztet. 

Regisztráció, adatvédelem

A pályázatban való részvételhez (a bölcsődéhez való hozzászóláshoz) regisztráció szükséges. A regisztrációval a felhasználók a pályázatban való részvételen túl jogosulttá válnak:  az oldal szakembereitől kérdezni, az online börzén ingyenes hirdetést elhelyezni, a nyomtatható kreatív anyagokat letölteni, részt venni a regisztrációhoz kötött játékokban és pályázatokban, továbbá jogosultak lesznek a szülők számára hasznos információkat (pl. helyi családi programok) tartalmazó hírlevelek fogadására.

A hírlevelekről azonnal és véglegesen  le lehet iratkozni a hírlevelek alján található leiratkozási linkre kattintva, a regisztráció megszüntetése pedig a Kapcsolat menün keresztül küldött törlési kérelem esetén 3 munkanapon belül megtörténik. A regisztráció során név, email cím és a lakhely (pontos cím nélkül) megadása szükséges, az adatokat Szervező kizárólag a hatályos adatvédelmi jogszabályoknak megfelelően, adatvédelmi nyilvántartási szám birtokában kezeli és nem adja tovább harmadik személynek. Az adatszolgáltatás önkéntes.

A bölcsődével kapcsolatos vélemény nyilvánítás anonim, a regisztráció során megadott név és email cím nyilvánosan nem jelenik meg. (Szervező a regisztráció során megadott email címen értesíti a kisorsolt szülőt.) 

A bölcsődéhez való hozzászólásnál a szülő felhasználóneve látható, a regisztráció során ennek tudatában érdemes felhasználónevet választani. A pályázat résztvevői kifejezett hozzájárulásukat adják ahhoz, hogy az általuk kifejtett vélemény a lakóhely szerinti  Imami weboldalon időbeli korlátozás nélkül, bárki számára hozzáférhetően, felhasználónevük feltüntetésével megjelenjen. A vélemény törlése 2016. február 29. napjáig kérhető.

Egyéb szabályok

Szervező  fenntartja a jogot, hogy szükség esetén a jelen pályázati kiírásban foglalt feltételeket módosítsa. Bármilyen módosítás esetén az Imami weboldalakon keresztül tájékoztatja a résztvevőket és a nyilvánosságot. A pályázattal kapcsolatosan a jogi út kizárva.

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Hogyan töltsük az Apák napját? 5+1 tuti ötlet

Hogyan töltsük az Apák napját? 5+1 tuti ötlet

Mindjárt itt az Apák napja! Magyarországon az Apák napját június harmadik vasárnapján tartjuk, idén június 16-ra esik. Ez az a nap, amikor végre a kedves édesapák is kapnak egy kis figyelmet és törődést, rukkoljunk hát elő valami emlékezetessel! Hiszen megérdemlik, hogy ezen a napon kicsit lazítsanak és jól érezzék magukat. Ha egy kis inspirációra van szükséged, íme 5+1 tuti ötlet, hogyan töltsétek el ezt a napot.
Újdonság: Tesz-Vesz város lakói asztalhoz ülnek

Újdonság: Tesz-Vesz város lakói asztalhoz ülnek

Mókás könyv az étkezésről a 105 éve született Richard Scarry rajzaival.
Mit is adjunk évzáróra a tanár néninek?

Mit is adjunk évzáróra a tanár néninek?

Csakis olyat, amit Te magad is elfogadnál! Belegondoltál már, mit jelenthet neki hazacipelni 3 tálcát az osztály nevével feliratozvam 2 vázát és számtalan bögrét minden évben? 
Önállóan olvasna a gyermekem, de milyen könyvet válasszak neki?

Önállóan olvasna a gyermekem, de milyen könyvet válasszak neki?

Az olvasás maga, a titkok és kalandok világába való repülés. De hogy repüljön egy, az olvasást most kezdő gyerek? Különlegesen szerkesztett könyvekkel segíthetünk nekik. Segítünk a választásban!

Partnereink

Ugrás az oldal tetejére