Jelenlegi hely

Hírlevél - Megszületett a Budapestimami!

Szia [név]!

Örömmel értesítelek, hogy 2015. július 2-án 14 óra 13 perckor:

 

megszületett a Budapestimami!

Az oldalt szerkesztő édesanyák kimerültek, de jól vannak és nagyon boldogok! Komolyra fordítva: ne aggódj, ha a régi oldalainkhoz szoktál, hiszen a Pestimami és a Budaimami nem veszett el, csak átalakult smiley . A modern, letisztult design logikus, egyszerűbben elérhető tartalmat takar most már mobilon is:

GYERE ÉS LÁTOGASD MEG A BUDAPESTIMAMIT!

 

A régi regisztrációdat sajnos nem tudtuk magunkkal hozni az új honlapra, de PILLANATOK ALATT REGISZTRÁLHATSZ (akár a régi felhasználóneveddel és email címeddel), a hírleveleinket pedig továbbra is zavartalanul megkapod!

 

A "szülés" körülményeiről bővebben itt olvashatsz!

 

Budapesti vakáció

Hova menjünk a gyerekekkel a nyári szünetben? A város rengeteg lehetőséget tartogat nyáron is, még nem késő jelentkezni nyári táborba, hőség idején várnak a strandok, hétvégenként Budapest népszerű közterein mini koncerteket hallgathatunk (Zenélő Budapest). A Sportos Vakáció ingyenes mozgásos és sportprogramokkal vár egész nyáron, a Margitszigeten pedig hétvégenként színházi előadásokat tartanak, legközelebb például ezt, a Városmajori Szabadtéri Színpadon is vannak gyerekelőadások, a következő ez.

 

És mivel foglaljuk le a gyerekeket, ha otthon maradunk? Összegyűjtöttünk néhány tippet.

 

Az aktuális családi programokat itt találjátok.

 

Szeretettel:

a Budapestimamik

Kinga és Ildi

 

budapest.imami.hu

Kövess minket a FACEBOOK -on is!

Ezt a levelet azért kaptad, mert regisztráltál a pest.imami.hu vagy a buda.imami.hu weboldalon. Ha nem szeretnél több ilyen emailt kapni, kérjük írj egy e-mailt a budapest@imami.hu címre. Ez esetben azonnal és véglegesen törlünk az adatbázisból. És ha tetszett a Hírlevél, vagy ajánlani szeretnéd a Budapestimami oldalt egy ismerősödnek, itt megteheted: Tetszik az oldal, ajánlom!

 

 

Ezt a levelet azért kaptad, mert feliratkoztál a hírlevelünkre. Ha nem szeretnél több ilyen emailt kapni, az alábbi linkre kattintva azonnal és véglegesen törlünk az adatbázisból: [leiratkozási link]

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Balesetbiztosítás a szünetekben is jár minden gyereknek! Tudod, hol kell igényelni?

Balesetbiztosítás a szünetekben is jár a gyerekeknek - avagy mi, mennyi, és hol kell igényelni

Jó ha tudjátok, hogy a tavaszi, nyári és az őszi szünetre is jár az ingyenes állami gyermek- és ifjúsági baleset-biztosítás a gyermekeknek, persze ne legyen rá szükség, de ha mégis, akkor mutatjuk, miért mennyit fizetnek és hogy kell igényelni. 
Annyi mindent el akarok még mondani, és annyi mindent át akarok még élni veled.- levél a lányomnak

Annyi mindent el akarok még mondani, és annyi mindent át akarok még élni veled - levél a lányomnak

A lánygyermekek világnapja margójára...Csak bámultam és gyönyörködtem benned mikor megszülettél, olyan tiszta, olyan nemes és olyan örökkévaló érzés volt. De aztán lement a nap, és mikor felébredtem máris kiskamasz lett belőled. Hová lett az idő, mikor gyorsult fel ennyire? Az édes magabiztos kisdedből lassan egy öntudatos, gátlásos, gyönyörű nagylány lesz.
Imádnivaló makkfigurák egy cseh grafikus apukától

Imádnivaló makkfigurák egy cseh grafikus apukától

Dubánci, avagy Petr Vaclavek MakkMarcijai, a háromgyermekes prágai apuka zseniális szüleményei.
Rajzpályázat Én és az állatok címmel

Rajzpályázat Én és az állatok címmel

A Debreceni Állatkert több mint 17 hektáron szolgál a környezeti nevelés színteréül és biztosít lehetőséget a tantervhez illeszkedő vagy tanórán kívüli foglalkozások megtartására. Az Állatok Világhete alkalmából rajzpályázatot hirdetett.

Partnereink

Ugrás az oldal tetejére