Jelenlegi hely

Hírlevél - Félidő

 

Kedves [név]!


Csak mi érezzük úgy, hogy robog velünk az idő? Alig pillantottunk kettőt és máris itt az iskolai félév vége. Jön a bizonyítványosztás, közben már nyakunkon a farsang. Kéne egy jó jelmez, de legalábbis egy ötlet. Na és persze ismét újra kell tervezni a családi időbeosztást, új órarend van, újabb különórák jönnek. Nincs megállás. Pedig egy percre érdemes volna legalább lassítani, és megnézni mit is üzen nekünk, szülőknek a feléves értékelés. Mi mindent is bizonyít egy iskolai bizonyítvány? Látjuk-e mennyi munka van mögötte? El tudjuk-e mondani a gyereknek mennyire büszkék vagyunk rá? És nem, vagy nem csak az iskolai teljesítménye miatt. A héten többek között ebben a témában is találsz nálunk tartalmas olvasnivalót. Programajánlóinkkal pedig ahhoz adunk néhány tippet, hova menjetek megünnepelni a sulis bizonyítványt. Kellemes lapozgatást kívánunk!

Tervezz és nyerj egyedi telefon hátlapot!

Alkoss és szerezz örömet játszva!


Mostantól 3 héten át, minden héten kisorsolunk egy egyedi telefon hátlapot azok között a Budapestimami látogatók között, akik a tervezőfelületen elkészítenek - akár saját fotójukkal - egy számukra kedves egyedi telefontokot!

A telefontokra kerülhet a gyerekek fotója, a párod kedvenc focicsapata, a család házi kedvence... vagy bármi, ami neked, vagy szeretteidnek örömet okoz.

 

Csak pár perc...kipróbálod? Katt ide!
 

Tanuljunk nyelvet úgy, mint kisgyerekként!

Nyelvtanulás könnyedén?

 

Te is bosszankodsz időnként, amiért (már) nem érted az angolt, vagy a németet? Nyelvtanulás otthonról, akár az egész családnak: nincs tankönyv, szótár, nyelvtani szabályok és szavak biflázása, vannak viszont klassz hang- és videóanyagok ÉS hétfőtől vasárnapig, 06.00-tól 22.00 óráig internetes, élő gyakorlási lehetőség tanárokkal. Mindez otthonról, amikor neked jó! Naponta 20-30 perc időráfordítás, aminek nagyobb gyermekeid (12 éves kortól) is aktív részese lehet, és amivel kisebb gyermekeid nyelvtudását észrevétlenül megalapozhatod!

 

Jól hangzik? Mi is kipróbáltuk (egyikünk az angolt, másikunk a németet), így saját tapasztalatunk alapján is ajánljuk!

 

Ismerd meg a módszert!

 

Nyerj az osztálynak!

Most rajtad a sor! Értékelj és nyerj! Ezekért a nyereményekért érdemes!

 

A "Mi iskolánk" pályázat díjai magukért beszélnek:

 • Pagony könyv és társasjáték az osztály minden tagjának: 1 db könyv „Most én olvasok! – Tökmagok” sorozatból + 1 db "Amíg utazunk" társasjáték, VAGY 1 db könyv „Rumini” sorozatból + 1 db Rumini kártyajáték, VAGY 1 db könyv az „Időfutár” sorozatból + 1 db Időfutár stratégiai játék.

 • UO írásfejlesztő toll vagy UO írásfejlesztő ceruza az osztály minden tagjának

 • Társasjáték csomag a Társasjáték Webshop felajánlásával: Dzsungelláz (Jungle Speed), Sztorikocka cselekvésekkel, Pánik a laborban (Panic Lab)

 • Budapesti (egyéni) díj: Egy különleges születésnap a Konyhatündérkéktől: egy sütő-főző foglalkozással egybekötött különleges születésnap a budapesti nyertes budapesti lakásán vagy egy általa választott budapesti helyszínen.

 

A díjak értékesek, az igazi érték mégis az, hogy egymást segíthetjük szülői véleményekkel az iskola, óvoda és bölcsőde választás előtti izgalmas hónapokban! A 3 évvel ezelőtti szülői véleményeket ITT olvashatod!


Az ovisokra, bölcsisekre nem gondoltunk? Dehogynem! Mindhárom pályázatot megtalálod ITT.

Szólj a többi szülőnek, hogy nagyobb legyen az esély! Ehhez mellékelünk egy kis segítséget a hírlevél végén, amelyet kérünk, hogy továbbíts a szülői levelezőlistákon és közösségi oldalakon, esetleg kinyomtatva átadhatod a szülőtársaidnak.

 

Megnézem a díjakat és véleményt mondok!

 

Januári FB játékunk

Lehetséges, hogy még nem játszottál?

 

Szeretnél síoktatást nyerni? Itt az alkalom! A január 24-ig tartó játékunkban kisorsolunk 5 db 1 alkalomra szóló ingyenes síoktatást (csoportos órán) Budapest egyik legjobb, legbarátságosabb síiskolájában.

 

Figyelem! Jövő héten új játék indul, amelyben érdekes könyveket nyerhetnek azok, akik aktívan részt vesznek a sulis-ovis-bölcsis pályázatunkban!

 

Figyeld a FB oldalunkat!

 

Gyűjtjük és frissítjük

Oszd meg velünk!

 

 

Az észrevételek küldd el a budapest@imami.hu címre, és feltesszük azt oldalunkra. Köszönjük!

 

Legfrissebb cikkeink

Félévzáró

 

 

Sok érdekes cikket találhatsz még a magazinban.

 

Te mit gondolsz ezekről? Szólj hozzá bármelyik cikkünkhöz!

 

Legfrissebb híreink

Hasznos, fontos, értékes

 

Itt találod az országos híreket és itt a helyi híreket.

 

Aktuális programok

Január végén

 

A legfontosabbakat külön is kiemeltük számodra:

 

 • Virtuózok Interaktív Kiállítás a Várkert Bazárban (2016.01.18- 31.)

 • KÉPMÁS Estek - Halász Judit (2016.01.23.)

 • Porzsák, a sárkány a Figurina Bábszínházban (2016.01.23.)

 • Kincskereső a Mesemúzeumban (2016.01.23.)

 • KocKaland az egész családnak a Bálint Házban (2016.01.24.)

 • Nyílt nap az Operaházban (2016.01.24.)

 • "Medvék hónapja" a Terézvárosi Gyermekkönyvtárban (2016.01.25.)

 • Meseakadémia - FSZEK kispesti Üllői úti könyvtárában (2016.01.28.)
   

Az aktuális családi programokat itt találod.

 

Szeretettel:

 

a Budapestimamik

Kinga, Ildi és Lilla

 

budapest.imami.hu

Ezt a levelet azért kaptad, mert regisztráltál a budapest.imami.hu, a pest.imami.hu vagy a buda.imami.hu weboldalon. Adatkezelés nyilvántartási száma: NAIH-86315/2015 Ha nem szeretnél több ilyen emailt kapni, kérjük írj egy e-mailt a budapest@imami.hu címre vagy az alábbi linkre kattintva egyetlen gomb nyomással törlünk az adatbázisból: [url:leiratkozás]Leiratkozás[/url:leiratkozás]
Bizonyos emailcímek (pl. freemail, citromail, hotmail, vipmail) birtokosaival való kommunikációnkban gyakran felmerülnek problémák. Ha van más emailcímed, itt módosíthatod a jelenlegit (valamint adataidat is itt módosíthatod): [url:adatmódosítás]Adatok módosítása[/url:adatmódosítás]

 

 

 

 

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Annyi mindent el akarok még mondani, és annyi mindent át akarok még élni veled.- levél a lányomnak

Annyi mindent el akarok még mondani, és annyi mindent át akarok még élni veled - levél a lányomnak

A lánygyermekek világnapja margójára...Csak bámultam és gyönyörködtem benned mikor megszülettél, olyan tiszta, olyan nemes és olyan örökkévaló érzés volt. De aztán lement a nap, és mikor felébredtem máris kiskamasz lett belőled. Hová lett az idő, mikor gyorsult fel ennyire? Az édes magabiztos kisdedből lassan egy öntudatos, gátlásos, gyönyörű nagylány lesz.
Imádnivaló makkfigurák egy cseh grafikus apukától

Imádnivaló makkfigurák egy cseh grafikus apukától

Dubánci, avagy Petr Vaclavek MakkMarcijai, a háromgyermekes prágai apuka zseniális szüleményei.
Rajzpályázat Én és az állatok címmel

Rajzpályázat Én és az állatok címmel

A Debreceni Állatkert több mint 17 hektáron szolgál a környezeti nevelés színteréül és biztosít lehetőséget a tantervhez illeszkedő vagy tanórán kívüli foglalkozások megtartására. Az Állatok Világhete alkalmából rajzpályázatot hirdetett.
Hortobágyi Nemzeti Park Alkotópályázata

Hortobágyi Nemzeti Park Alkotópályázata

A Hortobágyi Nemzeti Park Igazgatóság alkotópályázatot hirdet általános iskolás és középiskolás gyerekek, valamint felnőttek számára, melynek témája a LIFE IP GRASSLAND-HU  területek rovarvilága.

Partnereink

Ugrás az oldal tetejére