Jelenlegi hely

Újra megnyílik a jégfolyosó

Kezdődik a szezon a Csepeli Jégparkban, ahol varázslatos jégfolyosó is várja a sportolni vágyókat. A megnyitó november 24-én lesz!

A csepeli jégpálya a Csepeli Szurkolói Aréna mellett található a Szent Imre téren. A több mint 2000 m²-es szép panorámájú pálya egy 800 m²-es, egy kisebb 300 m²-es és egy 200 m²-es tanuló pályából áll, amiket 250 méternyi jégfolyosó köt össze.

A fedetlen pálya a hozzá kapcsolódó jégfolyosóval színvonalas sportolási lehetőséget nyújt minden korosztály számára. A jégpálya mellett erdélyi kürtöskalács, forró italok és finom ételek várják a korcsolyázni vágyókat helyben, egész télen. 

Az általános iskolás csoportok oktatása hétköznapokon reggel 8 és délután 14 óra között lesz. 

Megnyitó: 2023. november 24., péntek, 17.00

Fellép: Team Passion - Magyar Országos Korcsolya Szövetség

Nyitvatartás:

Mindennap: 8.00-21.00 óráig
December 24-én és 31-én: 8.00-18.00-ig

Belépődíj: 2000 Ft/fő (csepeli lakosoknak 1200 Ft/fő) 3 év alatt ingyenes
Korcsolya kölcsönzés: 1000 Ft
Korcsolyaélezés: 1500 Ft

1211 Budapest, Szent Imre tér

Forrás

- Budapestimami -

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Szeretethiányban felnőni

Szeretethiányban felnőni

Amikor anyává válunk, minden megváltozik. Lelkünk egy része „testünkön kívülre” kerül, megtapasztaljuk, hogy a szeretetünk sosem fogy el, hanem egyre nagyobb és több lesz. Szülőként az élet legtermészetesebb dolga, hogy bármit megtennénk a gyermekünkért, ő számunkra a legfontosabb, születésétől kezdve úgy próbálunk élni, cselekedni, hogy neki majd jobb és könnyebb élete legyen, mint a miénk volt.
Csomagolj zölden karácsonykor!

Csomagolj zölden karácsonykor!

Még bőven van idő felkészülni az ajándékok csomagolására. Miért ne lehetne ezt megtenni környezettudatosan? Ehhez hoztam otthon vagy a természetben is fellelhető alapanyagokat.
20+1 karácsonyi idézet: ajándékkártyára is tökéletes!

20+1 karácsonyi idézet: ajándékkártyára is tökéletes!

Ha Te is szereted idézettel ellátni az ajánddékkártyákat, üdvözlőlapokat, és gondot okoz egy-egy érzés, gondolat megfogalmazása, használd ezeket!
Szabad-e büntetni a gyereket?

Szabad-e büntetni a gyereket?

Arra a kérdésre, hogy „Szabad-e büntetni a gyereket?”, a családok többségében a szülők egyenes választ adnak, de ezek három csoportba sorolhatók. Nem is maradunk meg a három jellemző válasznál, hanem inkább megnézzük, mit okoz a büntetés, és mennyire éri el a célját. - Novák Ferenc pedagógiai viselkedéskutató​ írása.

Partnereink

Ugrás az oldal tetejére