Jelenlegi hely

Újra megnyílik a jégfolyosó

Kezdődik a szezon a Csepeli Jégparkban, ahol varázslatos jégfolyosó is várja a sportolni vágyókat. A megnyitó napján, november 26-án a korcsolyázás ingyenes!

A csepeli jégpálya a Csepeli Szurkolói Aréna mellett található a Szent Imre téren. A fedetlen, 750 m²-es műjég különlegessége, hogy jégfolyosó tartozik hozzá, mely két és fél méter széles és százötven méter hosszú, amit tavaly tovább bővítettek. 

A pálya a hozzá kapcsolódó jégfolyosóval összesen 950 négyzetméteren terül el, színvonalas sportolási lehetőséget nyújt minden korosztály számára. A jégpálya mellett erdélyi kürtöskalács, forró italok és finom ételek várják a korcsolyázni vágyókat helyben, egész télen. 

Az általános iskolás csoportok mellett a középiskolások is ingyen használhatják a jégpályát hétköznapokon reggel 8 és délután 14 óra között. 

Megnyitó: 2021. november 26., 16.00 Ezen a napon a belépés ingyenes! Fellép a Team Passion, a magyar szinkronkorcsolya válogatott

Nyitvatartás:

Tanítási napokon: 14.00-21.00 óráig
Szombaton, vasárnap, munkaszüneti napokon és tanítási szünetben: 8.00-21.00 óráig

Belépődíj: 1200 Ft/fő (csepeli lakosoknak 700 Ft/fő)
Korcsolya kölcsönzés: 700 Ft

1211 Budapest, Szent Imre tér

BUDAPESTI KORIPÁLYÁK 2021-BEN

Forrás

- Budapestimami -

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Jósoljunk magunknak férjet Luca napján!

Jósoljunk magunknak férjet Luca napján!

Szent Lucia a legenda szerint Jézus menyasszonya volt, ezért házasságszerző szentnek tartották. Igazi férjjóslásra alkalmas nap volt december 13-a, az év leghosszabb estéje. Van pár tippünk, hogyan kell csinálni!
SOS KARÁCSONY 2020 -  Adventi tippek, nyomtatható tervezők az Imamitól!

SOS KARÁCSONY 2021 - Adventi tippek, nyomtatható tervezők az Imamitól!

Az idei karácsony egy kicsit más lesz, mint a többi: visszafogottabb, bensőségesebb, talán lassúbb is. Már most is érezzük, hogy nem zúdul ránk minden oldalról a karácsony marketingje, nem rohanunk boltról boltra, programról programra.
Karácsonyfa legek

Karácsonyfa legek

A legmagasabb fa, a legnagyobb dísz, a legnagyobb szaloncukor, a legtöbb karácsonyfaégő... akadnak legek a karácsonyfa körül. Szépek, izgalmasak, de nem biztos, hogy mindegyik kellene otthonra!
Álomút gyermekrajz pályázat

Álomút gyermekrajz pályázat

Szeretnél igazi úthengert vezetni? Kipróbálnád, milyen lehet utat építeni? Akár együtt az egész osztállyal? Ha igen, akkor nincs más dolgod, mint rajzolni!

Partnereink

Ugrás az oldal tetejére