Jelenlegi hely

ÚJ! Letölthető állandó jegykedvezmény a Fővárosi Nagycirkuszba - csak Budapestimami olvasóknak

Szuper program javaslatunk van a nyárra: Atlantic Flight – Nagy Cirkuszi Utazás A Fővárosi Nagycirkusszal! A Cirkusz és a Budapestimami együttműködésben mostantól kedvezményes jegyvásárlási lehetőséggel!

Atlantic Flight – Nagy Cirkuszi Utazás - szenzációs előadások 2018. szeptember 9-ig

Az Atlantic Flight minden héten nyolc alkalommal repíti közönségét egy varázslatos világba, ahol a landolások alkalmával különböző csodás mutatványoknak lehetnek a részesei az utasok.

A nagy utazás alkalmával láthattok zsonglőr-, hulla-hopp-, kínai rúd-, trapéz- és levegőszámokat, valamint bohócokat, fókákat, papagájokat és kutyákat.

Közben a vízi cirkusz csodás szökőkútjátékával és szemkápráztató lézerfényeivel, folyamatosan mozgó és átalakulóporondjával egy lenyűgöző és felejthetetlen show műsorba csábítja azokat, akik jegyet váltanak járatára.

Egy olyan klasszikus cirkuszi előadás részesei lehettek, ahol a víz és lézerfények nyújtotta varázslat teljesen magával ragadja nemcsak a gyerekeket, hanem a felnőtteket is.

A szökőkútrendszer által biztosított látvány igazán egyedülálló Európa szerte. Utazó cirkuszoknál kivitelezhetetlen a porond megtöltése vízzel, és egy ilyen masszív szökőkút rendszer kiépítése. A kőcirkuszok száma pedig igen csekély Európában, a legközelebb Bukarestben és Münchenben van.

Tradició és modern látványvilág a porondon

A Fővárosi Nagycirkusz az egyediségén kívül olyan értékeket és hagyományokat is képvisel, ami nagyon ritka manapság, de ezek mellett nagy hangsúlyt fektet a megújulásra is. Így jöhetett létre egy olyan műsor, mint az Atlantic Flight - Nagy Cirkuszi Utazás, amely ötvözi az idén 250 éves európai cirkuszi tradíciókat és a modern látványvilágot.

Mintegy 2,5 órára kikapcsolja az embert a mindennapokból, szinte tényleg olyan, mintha elrepülnénk egy világ körüli útra és egy kis időre megszűnne a külvilág. Igazi örömforrás, ahol olyan élményt nyújtanak a látvány és a produkciók, amit nem felejtünk el egyhamar.

25% kedvezmény a jegyárakból Budapestimami olvasóknak
Töltsd le a kedvezményt most ››

Aki egyszer beleszeret a cirkuszművészet csodálatos világába, többé nem szabadul, csak hagyni kell, hogy a varázslat magával ragadjon bennünket. Ami mögött persze kemény munka, fegyelem, akaraterő, kitartás, valamint végtelen szenvedély áll.

Korosztálytól függetlenül mindenki jól érezheti magát a Fővárosi Nagycirkusz manézsában, de szerintünk ez az előadás most Budapest első számú közös családi szórakozást kínáló attrakciója, amely a család minden tagjának egyformán élvezhető.

Kedvezményes jegyek 

Jegyárak 25% kedvezménnyel:

x Felnőtt Nyugdíjas Gyerek
Prémium 3375 Ft 2475 Ft 2325 Ft
I.kategória 2925 Ft 2175 Ft 2025 Ft
II.kategória 2325 Ft 2025 Ft 1875 Ft

Helyszín: 1146 Budapest Állatkerti krt. 12/A​
Előadások: 2018. szeptember 9-ig 
- szerdán, csütörtökön és pénteken 15.00 órakor
- szombaton 11.00, 15.00 és 19.00 órakor
- vasárnap 11.00 és 15.00 órakor 
Nyári szünet: június 13-26., ez idő alatt az előadás szünetel

KÉREM A KEDVEZMÉNYT ››

A kedvezményes jegyrendelés menete

1. Töltsd ki a kedvezmény űrlapott itt ›› 
2. Ezt követően a Fővárosi Nagycirkusz visszaigazolást küld számodra e-mailben a kedvezményes jegyrendelésedről.
Figyelem! A beérkezett kedvezményes jegyrendelést minden héten pénteken 13.00 óráig tudja fogadni a Cirkusz jegypénztára.
Az ezt követően érkező jegyrendelést a következő héten hétfőn dolgozzák fel legkorábban.

3.  ​Az e-mailben visszaigazolt jegyeket két helyszínenen veheted át:
1.  A28 Jegyiroda
cím:1061 Budapest, Andrássy út 28. 
nyitvatartás: 09.00-17.00 óráig. 

2. Fővárosi Nagycirkusz jegypénztára 
cím: 1146 Budapest Állatkerti krt. 12/A 
nyitvatartás: 10.00-18.00-ig.

További információ az előadásokról  

- Budapestimami -

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Régi idők karácsonya Budapesten

Régi idők karácsonya Budapesten

Milyen volt az ünnepi készülődés az elmúlt évszázadban a fővárosban? Régi képekkel mutatjuk be, hogy milyen is volt egykor a karácsonyi forgatag.
Ingyenesen látogatható az elképesztő karácsonyi fényben úszó csodaház

Ingyenesen látogatható az elképesztő karácsonyi fényben úszó csodaház

Eta néni 2021-ben ismét sok szeretettel vár mindenkit! Nyitva a ház az adventi időszakban.Dabason van egy ház, ami varázslatos ünnepi fényárban úszik. De nem egyszerűen tujákra aggatott fényfüzéreket kell elképzelni, hanem egy olyan színes csillogást, mintha becsöppentél volna egy karácsonyi Hollywoodi rajzfilm közepébe. Eta néni több mint tíz éve díszíti fel házát és udvarát az ünnepek közeledtével.
Országos adventi programajánló

Országos adventi programajánló

Adventi ablaknaptár, gyertyagyújtások, vásári és betlehemes programok.. a várakozás, a csodák, a meglepetések időszaka. Különleges adventi programok készülődnek szerte az országban, válogattunk belőle.
Már látogatható a Vörsi Betlehem

Idén újra látogatható a Vörsi Betlehem

Tudtad, hogy egy Balaton melletti kis faluban látható Közép-Európa legnagyobb betleheme? Idén 72. alkalommal építette fel Vörsön a falu apraja-nagyja Jézus születésének pillanatát megörökítő bibliai jelenetet, aminek csodájára járnak a világ minden részéről.

Partnereink

Ugrás az oldal tetejére