Jelenlegi hely

Te készen állsz egy nagy kalandra? – Sobri Jóska Élménypark

Szánkózás hó nélkül? Bringázás a vízen? Hajóval repülni? Szuperhősképző, szabadesés, tócsúszó, lézerharc, középkori tízpróba is vár a bakonyi Szuperhősképzőben!

A híres betyárról, Sobri Jóskáról elnevezett, élmény- és kalandpark Magyarország leghosszabb drótkötél-pályájával, legmodernebb bobpályával és közel 50 féle játékelemmel várja a látogatókat. A meseszép természeti környezetben a család minden tagja talál élményt, izgalmat, játékot és minőségi, aktív szórakozást.

NYERJ PÁROS ÉLMÉNYBELÉPŐT A BUDAPESTIMAMIVAL!
KLIKK IDE A RÉSZLETEKÉRT!

A drótkötélpálya, bobpálya, tócsúszó, a nautic jet próbára teszik a bátorságot és az akaraterőt. Vízi gömb, jetski, baseball, 3D karika, hófánk, íjászat az ügyességet, bátorságot tesztelik. A piciket egyebek mellett játszótér és állatsimogató várja, aki pedig a nyugalmat keresik, a 4 hektáros területen fekvő tó nyújt horgászási és pihenési lehetőséget. A park évről évre fejlődik, új játékokkal, attrakciókkal és szolgáltatásokkal bővül.

A Nagy Kaland Napja

Július 6-án, a kalandpark születésnapján koncertekkel, vetélkedőkkel, sztárvendégekkel, szórakoztató programokkal várják a kicsiket és nagyokat egész nap a bakonyi szuperhős képzőben.

Programok

10.00 - Alma együttes koncertje

11.00 - Szuperhős celebvetélkedő várhatóan olyan sztárokkal, mint Bebe (énekes, zenész), Kováts Vera (énekesnő), Temesi Bertalan (zenész), Moór Bedy ( énekesnő, Bestiák), Miss Bee ( énekesnő, Bestiák), Dj Dominique- Várkonyi Attila, Nyertes Zsuzsa ( színésznő), Straub Dezső (színész) Kárász Eszter ( zenész, énekes,Piros Orr-Bohócdoktor), Gábriel (énekes, előadóművész) Erdőhegyi Brigitta (énekesnő) Szőlőskei Tímea ( színésznő), Erdélyi Tímea ( színésznő), Farkas Zsolti (énekes) Szirtes Marcell ( gyerekszínész), Ács Balázs ( gyerekszínész), Pál Dani+ Pál Zsófi (gyerekszínész), Madár Tamás (zenész)

14.00 -17.00 - Hanghullám tehetségkutató bemutatója

Egész nap Eisberg zöldségszobrászkodás és OMSZ mentési bemutató.

A koncertek, programok a napi karszalag vagy belépő megváltása mellett ingyenesek.

Kapni jó, de adni még jobb!

Másodszor rendezik a Nagy Kaland Napját, amellyel hosszú távon országos összefogást szeretnének életre hívni. A program célja, hogy kalandokhoz, élményekhez juttassanak olyan nagy családokat, akiknek nincsen módjuk, anyagi lehetőségük részt venni hasonló rendezvényeken, szabadidős kikapcsolódásokon. A Sobri Jóska Élménypark ezért, a nyári szünetben július 6-án meghív 100 nagycsaládot egy NAGY KALANDRA, ahol a Kalandpark közel 50 játékát a meghívottak térítésmentesen vehetik igénybe. A kezdeményezés népszerűsítése érdekében ezen a napon számos kulturális, szórakoztató és interaktív program is lesz, többek között fellép az Alma együttes és izgalmas vetélkedőn mérik meg bátorságukat és ügyességüket az ország különböző hírességei, de látványos bemutatót tart az Országos Mentőszolgálat is.

A rendezvénnyel szeretnénk felhívni a figyelmet a természetben eltöltött idő örömfokozó hatására, környezetünk szépségének megóvására, a közös játék összetartó erejére és a mozgás egészségmegőrzésben betöltött fontos szerepére. Ebben az évben egyik kiemelkedő partner és támogató lesz az idén 25 éves Eisberg Hungary, akik ajándékokkal várják a nagycsaládosokat, de a zöldségszobrászat apró kis trükkjeivel is igyekeznek felhívni a figyelmet a friss zöldség és egészséges ételek fogyasztásának fontosságára.

Játékok földön, vízen, levegőben

3D karika

Szereted a pörgést? Feje tetejére állítanád a világot, de nem tudod hogy kezdj neki? Nem kell mást tenned, mint kipróbálni az ún. 3D karikát. Az űrhajósok kiképzésénél használt eszköz, mára egy különleges játékszerré szelídült. A csapágyazott karikákkal háromdimenziós mozgást lehet végezni, mely egyedülálló élményt, tulajdonképpen a súlytalansághoz hasonló, lebegő érzést nyújt.

Drótkötélpályája

Próbáld ki Magyarország leghosszabb drótkötélpályáját! Felejthetetlen élményt nyújt a bébi pálya, a négy gyerekpálya, a három felnőtt pálya (150 cm felett) és a 150 m hosszúságú tócsúszó pálya vállalkozó kedvűeknek. A pályák különböző nehézségűek, így mindenki megtalálhatja a neki legmegfelelőbbet. Felszerelés (sisak és beülő) a helyszínen bérelhető. Animátorok segítenek az öltözésben, igény esetén ingyenes oktatást is biztosítanak és két tanulópálya is van az “elsőbálozók” részére.

Ejtőgép

Szabadesés a megazipline torony tetejéből. Ha vonz a mélység, vagy csak kipróbálnád, milyen levetni magad a magasból, próbáld ki az ejtőgépet.

Elektromos kisautók

Kiépített pályán, 12 db elektromos kisautó, quad, terepjáró várja a 2 és 10 év közötti gyerekeket. A pályán egy alagút, és egy híd még élvezetesebbé teszi a száguldást.

Famászás

Mászd meg az élménypark legnagyobb fáját. A védőfelszerelést mi adjuk és gyakorlott animátorok gondoskodnak a biztosításról, hogy teljes biztonságban tedd próbára tudásod. Az elején a fa kicsit átmegy negatívba, az elérhető magasság kb. 10 m.

FBI akadémia

Győzd le az ellenséget és figyelj az ártatlanokra a szimulált épületharcban.

Gokartok

350 m2-es pályán különböző méretű és működésű gokartokat lehet kipróbálni a 2 és 15 év közötti korosztálynak.

Hámori vár-Tízpróba

A játékok segítségével visszacsöppenhetsz a középkor világába. Egy hatalmas rönkvár áll a dombtetőn, bástyákkal, gyilok járókkal körülvéve. A tornyokba különböző akadályokon kapaszkodhatsz fel, s ha elég bátor vagy részt vehetsz a vár tűzpróbáján (10 próba), ahol ha elég ügyes vagy, még lovaggá is válhatsz.

Hófánk

Szánkózás hó nélkül? Igen lehetséges, ráadásul úgy, hogy a szánkót gumiteknőhöz hasonlító fánkok helyettesítik! A száguldáshoz 3 pálya áll rendelkezésre. Egy egyenes, ahol a pálya tóban végződik (fürdőruha ajánlott) és két, kanyarokkal tűzdelt. A pályák tetejét pedig felvonóval lehet megközelíteni. A sebesség és a pörgés borzongása igazi felejthetetlen élménnyel ajándékoz meg mindenkit.

Jetski

A tó elkerített részén 5 db vízi dodgem várja a kihívásokat kedvelő gyerekeket. Az elektromos jetskikkel 5-10 km/h sebességgel szelhetik a lurkók a habokat.

Kalandvár

A főépülettől 20-30 méternyire 5 hatalmas fa köré épített kalandvár várja a játékos kedvű gyerekeket. A játszóteret félköríves sánc védi, az átjutást pedig egy kisebb alagút szolgálja. A kalandvárban megtalálhatók: függőhidak,csúszdák,mászókák,kuckók és minden egyéb ügyességet igénylő játékos feladat. A fák lombkoronája óvó árnyékkal védi a gyermekeket a napsugaraktól. A játszótér önfeledt szórakozás, ügyességi feladatok és a játszva tanulás élményét kínálja kisebbek és nagyobbak részére egyaránt.

Kisvasút

A legkisebbeknek ajánlják a kisvasútat, ami egy rövid kb. 40 m-es pályán körbe-körbe halad.

Lézerharc

Egyszerre kb. 6-8 játékos tud játszani, két csapatban. A lézerpisztolyok össze vannak kötve egy érzékelővel ellátott fejpánttal, amit a játék során minden résztvevőnek viselnie kell.

Mászófal

Nagyszerű kikapcsolódás, mely erőt, ügyességet és bátorságot egyaránt igényel. A mászófal két hatalmas fa közé van kifeszítve és 9 méter magasságig emelkedik. A csúcsot kezdő és haladó mászóútvonalon lehet megközelíteni, így mindenki kiválaszthatja a számára megfelelőt.

Megazipline

Egy játék igazi szuperhősöknek, akik nem félnek az észveszejtő magasságtól, az őrületes tempótól, és a repüléstől. Akik egy hámban hason fekve végig mernek csúszni a hegyről a park közepéig, fejjel előre. Egy kilométeren át, akár 80 km/h-s sebességgel. A fák fölött, hol ijesztően magasan, hol pedig egészen közel a földhöz, de mindvégig eszeveszett tempóban.

Nautic jet

Hajóval repülni? Nem lehetetlen. Felhúznak10 méter magasra, majd szabadon engednek, s a hajóval egy kis repülés után a vízen landolj.

Rotundo-körhinta

Az apróságok kedvence, az 1-4 éves korosztály egy fánkba csücsülve forog körbe, a műfüves pályán. A játék könnyű, és biztonságos.

Trambulin

Egymás mellett 4 gumiasztal áll a vendégek rendelkezésére, hogy beülőbe bekötve, a két oldalról megfeszített gumikötelek segítségével ugráljanak föl-le a trambulinjaikon. Az ügyesebbek előre-hátra át is fordulhatnak. A gumikötelek feszességét az egyedi igényekhez igazodva animátoraink állítják be távirányítással.

Vízi akadálypályák

A tó közepén található sziget a kihívást keresők számára nem csak hídon, hanem több kiépített vízi akadálypályán és tutajokkal is megközelíthető. Az egyik vízi akadálypálya, a víz alatt kifeszített drótkötélhez erősített billegő, mozgó, egymással összekötött elemekből áll. Míg a másik a víz felszíne fölé nyúló cölöpökből és a cölöpökhöz erősített trükkös elemekből áll.

Vízi rájder

Mi sem természetesebb. Bringázás a vízen.

Vízi gömb

Bob pálya

További információ

Budapestimami

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Országos adventi programajánló

Országos adventi programajánló

Adventi ablaknaptár, gyertyagyújtások, vásári és betlehemes programok.. a várakozás, a csodák, a meglepetések időszaka. Különleges adventi programok készülődnek szerte az országban, válogattunk belőle.
Már látogatható a Vörsi Betlehem

Idén újra látogatható a Vörsi Betlehem

Tudtad, hogy egy Balaton melletti kis faluban látható Közép-Európa legnagyobb betleheme? Idén 72. alkalommal építette fel Vörsön a falu apraja-nagyja Jézus születésének pillanatát megörökítő bibliai jelenetet, aminek csodájára járnak a világ minden részéről.
„Hagyj el egy mikulás csomagot” és csalj mosolyt egy kisgyermek arcára

„Hagyj el egy mikulás csomagot” és csalj mosolyt egy kisgyermek arcára

Ha felerősödik a vágy, hogy segíts másokon, akkor itt egy remek lehetőség, amivel bizony nagy mosolyt csalhatsz egy gyermek arcára! Nincs más dolgod, csak egyszerűen december 6-ára készíts egy mikulás csomagot, és rakd le egy padra, egy párkányra, bárhová, ahol egy kisgyermek megtalálhatja.
Parázs a hó alatt

Parázs a hó alatt – Karácsonyi ének házasoknak

„Már a kezdeteknél elromlott valami. Vagy egyszerűen csak megfagyott az évek alatt.” Történet a reményről és újrakezdésről, egy különös lelki utazásról. „Minden hópehely olyan, mint egy meghozott döntés. Ezek a hópelyhek idővel egymásra rakódnak.” A házasságban is ez történik. Nyerd meg a Harmat Kiadó újdonságát nálunk!

Partnereink

Ugrás az oldal tetejére