Jelenlegi hely

Segítünk megtalálni a legjobb gyerekcipőt!

Vajon milyen az ideális gyerekcipő? Arra vállalkoztunk, hogy segítsünk kiválasztani a legmegfelelőbb gyerekcipőt az első lépésektől hét éves korig!

EGÉSZSÉGES LÁBACSKÁK

Nekünk felnőtteknek könnyű megtalálni az ideális lábbelit, ami hosszú távon jó szolgálatot tesz majd, és kényelmes társként kíséri a mindennapjainkat. Ezzel szemben a gyermekeink számára hajlamosak vagyunk kevésbé nagy gonddal cipőt választani, mondván úgyis hamar kinövik, a játszótéren tönkremegy és kevésbé lesz időtálló darab a szekrényben.

Pedig a csöppségek számára legalább ennyire fontos - ha nem fontosabb - az egészséges járás, a kényelem, mert csak így lesz felhőtlen a mozgás, a játék, ehhez pedig jól kell tudnunk cipőt választani.

A lurkó lábformája, lábtartása minden esetben egyedi, sokuknál előfordul, hogy korrigálni kell a bedőlt bokát supináló sarok kialakítású lábbelivel.

A Gyerekcipő Világ speciális termékeinél figyelembe vesszük a gyerkőcök láb anatómiáját, a lábakhoz igazodó széles lekerekített orr résszel, kellően megtámasztott bokarésszel, kényelmes puha ugyanakkor megfelelően szellőző kialakítással.

Minőségi cipőinknél még arról is gondoskodnak a gyártók, hogy ne kerüljön nikkel a fém alkatrészekbe, illetve nem használnak krómot a bőr cserzése során, mert ezek akár allergiás reakciókat indíthatnak el!

MOST 15% KEDVEZMÉNNYEL!

Magyarország kedvenc gyerekcipő márkái (D.D.Step, Primigi, Ponte20) megtalálhatók webáruházunkban, 2021. január 20-ig minden lábbelire 15% kedvezményt biztosítunk a MINDEN15 kuponkód beírásával!

 

Hogyan válasszunk megfelelő cipőméretet, ha nem tudunk próbálni? ITT A SEGÍTSÉG!

KIEMELT VEVŐSZOLGÁLAT

Gyakorló szülőként mi is tapasztaltuk, nem mindig könnyű a megfelelő lábbelit megtalálni gyermekünknek. Éppen ezért vállalkozásunkban nagy hangsúlyt fektetünk a vevőszolgálati munkára, vásárlóink kérdéseire készségesen válaszolunk, illetve tanácsadással támogatjuk a hozzánk fordulókat, hozzáértésünket és megszerzett tudásunkat is felhasználva.

A megrendelt cipőket akár már másnapra kiszállítjuk, ami 20.000 Ft-os vásárlás felett (vagy Pécsett személyes átvétellel) díjmentes. 14 napos elállási és csere lehetőséget biztosítunk termékeinkre.

DIZÁJN ÉS DIVAT

Miért ne lehetne egy kiscipő kényelmes és mutatós is egyben? 

Hiszen az is fontos, hogy gyermekünk örömmel bújjon bele nap mint nap, szívesen vegye a lábára! Választékunkban ez is meghatározó szempont. Dizájnerek álmodják meg termékeinket, összehangolva a formát, a színeket, a díszítő elemeket, ezért biztosan kedvelni fogja gyermekünk. Mi pedig boldogan figyeljük őt, ahogy gondtalanul, mozgásra sarkallva megalapozzuk egy egészséges kisember jövőjét!

ELÉRHETŐSÉGEK

Látogassatok el weblapunkra, nézzétek meg aktuális kollekciónkat! Olyan cipőket válogattunk, melyek amellett hogy ízlésesek, megőrzik gyermekünk vitalitását, egészségét!

https://gyerekcipovilag.hu/

info@gyerekcipovilag.hu

+36-30-536-7152

FB - gyerekcipovilag.hu

Instagram - gyerekcipovilag.hu

- Imami -

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Régi idők karácsonya Budapesten

Régi idők karácsonya Budapesten

Milyen volt az ünnepi készülődés az elmúlt évszázadban a fővárosban? Régi képekkel mutatjuk be, hogy milyen is volt egykor a karácsonyi forgatag.
Ingyenesen látogatható az elképesztő karácsonyi fényben úszó csodaház

Ingyenesen látogatható az elképesztő karácsonyi fényben úszó csodaház

Eta néni 2021-ben ismét sok szeretettel vár mindenkit! Nyitva a ház az adventi időszakban.Dabason van egy ház, ami varázslatos ünnepi fényárban úszik. De nem egyszerűen tujákra aggatott fényfüzéreket kell elképzelni, hanem egy olyan színes csillogást, mintha becsöppentél volna egy karácsonyi Hollywoodi rajzfilm közepébe. Eta néni több mint tíz éve díszíti fel házát és udvarát az ünnepek közeledtével.
Országos adventi programajánló

Országos adventi programajánló

Adventi ablaknaptár, gyertyagyújtások, vásári és betlehemes programok.. a várakozás, a csodák, a meglepetések időszaka. Különleges adventi programok készülődnek szerte az országban, válogattunk belőle.
Már látogatható a Vörsi Betlehem

Idén újra látogatható a Vörsi Betlehem

Tudtad, hogy egy Balaton melletti kis faluban látható Közép-Európa legnagyobb betleheme? Idén 72. alkalommal építette fel Vörsön a falu apraja-nagyja Jézus születésének pillanatát megörökítő bibliai jelenetet, aminek csodájára járnak a világ minden részéről.

Partnereink

Ugrás az oldal tetejére