Jelenlegi hely

Roto tetőablakod van? Jól választottál!

Ha már beépítésre került a Roto tetőablak, akkor fellélegezhetsz: sikerült a ma piacon lévő egyik leghatékonyabb hővédelmet adó tetőablakot beszerezned. Ha még beépítés előtt állsz, akkor megmutatjuk, hogy miért válaszd ezt az ablakot! 

Fejtörést okozhat a tetőablak kiválasztása azoknak, akik felújítás vagy építkezés közepén állnak, mert a piacon sok jó és kevésbé jó tetőablak található. Nehéz megtalálni a ház és a pénztárcánk számára is ideális tetőablakot, így érdemes alaposan tájékozódni. A Roto tetőablakról mindent megtalálsz a gyártó oldalán, de összefoglaltuk a legfontosabbat.

A tetőablak egy igen különleges része a háznak, mert olyan terhelést kell kibírnia, ami komoly kihívásokat jelent. A beépítési szöge miatt egészen más elvárásoknak kell megfelelnie, mint egy normál ablaknak úgy a hőszigetelés, mint a vízállóság terén.

Az alapkategóriás Roto tetőablakok 1,1 Uw értékkel kiváló hőszigetelő tulajdonságokkal rendelkeznek. Az eggyel magasabb kategóriában azonban már három rétegű üvegezéssel kaphatóak a tetőablakok, amik 0,8 Uw értéke már a passzívházas beépítést is lehetővé teszi.

A tervezők arra is figyeltek, hogy a tetőablak merevítő vasalata az ablakon kívülre kerüljön, ezáltal is minimalizálva a hőveszteséget.

Ez a tetőablak nem fog folyni

Egy rossz minőségű tetőablak folyamatosan beázik, és az ázás okozta károkat később nehéz helyrehozni. Éppen ezért rendkívül fontos, hogy ne elsősorban az ár alapján döntsünk, hanem a minőséget vegyük alapul.

A Roto tetőablak mindkét kritériumnak megfelel. Egyrészt tökéletes vízzárásával az esővíz és olvadékvíz miatti beázást el lehet felejteni. Másrészt pedig a Roto tetőablakhoz kapható szigetelőcsomag gondoskodik róla, hogy a kritikus külső sarkok is megfelelő szigetelést kapjanak, így kizárja a páralecsapódást okozó hőhidak képződését.

Kényelmes

Alsó kilincs a kényelmesebb nyitáshoz, motoros ablaknyitás, hogy az elérhetetlen magasságban is nyitható maradjon a tetőablak, és állítható ablakszárny, hogy a tetőszerkezet természetes mozgását le tudja követni az ablak bontás nélkül is – ezek mind a Roto tetőablakok olyan kényelmi funkciói, amik garantálják, hogy minden ráfordított forint megtérül.

Emellett a Roto tetőablakok antibakteriális bevonatú kilinccsel készülnek, ami a kényelem mellett a biztonságról is gondoskodik.

Szponzorált tartalom

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Álomút gyermekrajz pályázat

Álomút gyermekrajz pályázat

Szeretnél igazi úthengert vezetni? Kipróbálnád, milyen lehet utat építeni? Akár együtt az egész osztállyal? Ha igen, akkor nincs más dolgod, mint rajzolni!
Régi idők karácsonya Budapesten

Régi idők karácsonya Budapesten

Milyen volt az ünnepi készülődés az elmúlt évszázadban a fővárosban? Régi képekkel mutatjuk be, hogy milyen is volt egykor a karácsonyi forgatag.
Ingyenesen látogatható az elképesztő karácsonyi fényben úszó csodaház

Ingyenesen látogatható az elképesztő karácsonyi fényben úszó csodaház

Eta néni 2021-ben ismét sok szeretettel vár mindenkit! Nyitva a ház az adventi időszakban.Dabason van egy ház, ami varázslatos ünnepi fényárban úszik. De nem egyszerűen tujákra aggatott fényfüzéreket kell elképzelni, hanem egy olyan színes csillogást, mintha becsöppentél volna egy karácsonyi Hollywoodi rajzfilm közepébe. Eta néni több mint tíz éve díszíti fel házát és udvarát az ünnepek közeledtével.
Országos adventi programajánló

Országos adventi programajánló

Adventi ablaknaptár, gyertyagyújtások, vásári és betlehemes programok.. a várakozás, a csodák, a meglepetések időszaka. Különleges adventi programok készülődnek szerte az országban, válogattunk belőle.

Partnereink

Ugrás az oldal tetejére