Jelenlegi hely

Roto tetőablakod van? Jól választottál!

Ha már beépítésre került a Roto tetőablak, akkor fellélegezhetsz: sikerült a ma piacon lévő egyik leghatékonyabb hővédelmet adó tetőablakot beszerezned. Ha még beépítés előtt állsz, akkor megmutatjuk, hogy miért válaszd ezt az ablakot! 

Fejtörést okozhat a tetőablak kiválasztása azoknak, akik felújítás vagy építkezés közepén állnak, mert a piacon sok jó és kevésbé jó tetőablak található. Nehéz megtalálni a ház és a pénztárcánk számára is ideális tetőablakot, így érdemes alaposan tájékozódni. A Roto tetőablakról mindent megtalálsz a gyártó oldalán, de összefoglaltuk a legfontosabbat.

A tetőablak egy igen különleges része a háznak, mert olyan terhelést kell kibírnia, ami komoly kihívásokat jelent. A beépítési szöge miatt egészen más elvárásoknak kell megfelelnie, mint egy normál ablaknak úgy a hőszigetelés, mint a vízállóság terén.

Az alapkategóriás Roto tetőablakok 1,1 Uw értékkel kiváló hőszigetelő tulajdonságokkal rendelkeznek. Az eggyel magasabb kategóriában azonban már három rétegű üvegezéssel kaphatóak a tetőablakok, amik 0,8 Uw értéke már a passzívházas beépítést is lehetővé teszi.

A tervezők arra is figyeltek, hogy a tetőablak merevítő vasalata az ablakon kívülre kerüljön, ezáltal is minimalizálva a hőveszteséget.

Ez a tetőablak nem fog folyni

Egy rossz minőségű tetőablak folyamatosan beázik, és az ázás okozta károkat később nehéz helyrehozni. Éppen ezért rendkívül fontos, hogy ne elsősorban az ár alapján döntsünk, hanem a minőséget vegyük alapul.

A Roto tetőablak mindkét kritériumnak megfelel. Egyrészt tökéletes vízzárásával az esővíz és olvadékvíz miatti beázást el lehet felejteni. Másrészt pedig a Roto tetőablakhoz kapható szigetelőcsomag gondoskodik róla, hogy a kritikus külső sarkok is megfelelő szigetelést kapjanak, így kizárja a páralecsapódást okozó hőhidak képződését.

Kényelmes

Alsó kilincs a kényelmesebb nyitáshoz, motoros ablaknyitás, hogy az elérhetetlen magasságban is nyitható maradjon a tetőablak, és állítható ablakszárny, hogy a tetőszerkezet természetes mozgását le tudja követni az ablak bontás nélkül is – ezek mind a Roto tetőablakok olyan kényelmi funkciói, amik garantálják, hogy minden ráfordított forint megtérül.

Emellett a Roto tetőablakok antibakteriális bevonatú kilinccsel készülnek, ami a kényelem mellett a biztonságról is gondoskodik.

Szponzorált tartalom

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Őszi bakancslista - pogramajánló

Bakancslista őszre: keressük a kalandokat!

Nehéz az őszre hangolódni egy ilyen ajándékba kapott csodálatos strandidővel szeptember elején. Őszi bakancslistánkra összegyűjtöttünk sok-sok kalandlehetőséget és ötletet. Kiránduljatok sokat, gyűjtsétek be az utolsó meleg napsugarakat!
Csak pozitívan - az osztályban! Ajándék letölthető plakátok iskolásoknak!

Csak pozitívan - az osztályban! Ajándék letölthető plakátok iskolásoknak!

Rosszabb pillanatokban sokat tud segíteni egy jó szó, kedves gondolat. Erősebbé tesz, ha tudjuk, hogy a felhők felett mindig kék az ég. Készítettünk Nektek egy kis ajándékot az iskolába, hogy ne felejtsétek el az ég színét a szürke napokon se!
Háromlépéses terv egy problémamentes tanévre, avagy hogyan készüljünk az előttünk álló évre?

Háromlépéses terv egy problémamentes tanévre, avagy hogyan készüljünk az előttünk álló évre?

Igaz, hogy az új év január 1-én kezdődik, és sokan akkor tesznek újévi fogadalmakat, de azoknak, akiknek iskolás gyerekük van, a szeptember elseje legalább olyan vízválasztó dátum, ha nem fontosabb. - Dezsőfi Beatrix írása.
Rajtam kívül mindenki nyaral – Társas összehasonlítás a közösségi médiában

Rajtam kívül mindenki nyaral – Társas összehasonlítás a közösségi médiában

„Mindenki boldog, mindenki nyaral… rajtam kívül.” – mondta egyik barátom. Szerinte „minden” ismerőse egzotikus helyeken vakációzik, amiket #hawaii, #dizsi, #napfény posztokkal mutat be, miközben ők „csak a Balatonra” mennek néhány napra.

Partnereink

Ugrás az oldal tetejére