Jelenlegi hely

Megjelent az októberi Képmás!

Ajánljuk partnerünk, a Képmás Magazin októberi számát. Stílusos, bátor, elkötelezett!

Hamarosan bemutatják a több fesztiválon is díjat nyert Egy nap című filmet, amelynek cselekménye egy háromgyerekes anya egyetlen napja.

A főhőst alakító Szamosi Zsófival olvashattok címlapinterjút az októberi Képmás magazinban Nem mindenki látja a drámát címmel.

„Minden energiabefektetés, amelyet a gyerekedért megteszel, nagyon szép, de nem feledkezhetsz el a partneredről” - mondja a filmről a színésznő, aki a forgatás alatt még nem tudta, hogy első gyermekét várja.

Kettő az egyben sorozatban ezúttal bekukkanthatunk a magazin kulisszái mögé: a Képmás címlapfotózásainak állandó szereplői, Somogyvári Dóra sminkes és Emmer László fotós kapcsolatukról, közös szakmai életükről és házasságukról mesélnek.

Csak a tökéletes nőknek jár a boldogság? - teszi fel a kérdést a pszichológus szerzőpáros A túl szexi lány című filmet boncolgatva. Írásukban önbecsülésről, teljesítményről, elvárásokról olvashatunk a legújabb elméletek tükrében.

Lassan túlvagyunk az iskolakezdés praktikus kihívásain, jöhetnek a hosszútávú lelki feladatok. Kinek nehéz az iskolatáska? A gyermekpszichológus sorozata ebben a hónapban ahhoz ad segítséget, hogyan engedjük el gyermekeinket a teljesítménycentrikus iskolarendszer falai közé.

Halogén izzót vagy LED-et vegyünk? A Képmás újságírója a fény körül keringve utánajárt, vajon környezetvédelem és takarékosság vagy üzleti érdek áll-e a legújabb ajánlások és a halogénizzók betiltása mögött? 

Itt az ősz, kezdődik a forró levesek ideje. Dragomán György gazdag, húsmentes borscsot készít, megosztva velünk a főzés örömét és természetesen a receptet is, a sportpszichológus pedig ötleteket ad, hogyan lehet az edzés és a mozgás is harmóniában az évszakkal és lelkiállapotunkkal.

Egy 130 éves szenzációs tudományos szemléltetőeszköz keletkezésének történetét eleveníti fel a Kétkedők, kérdezők, keresők sorozat legújabb darabja. Egy anatómia professzor, aki tudását és aprólékos munkáját és egy egyetemi takarítónő, aki halála után a testét adta az emberi test ideghálózatának megismeréséért.

A Képmás októberi számának 100 oldala még sok egyéb praktikus, érdekes és lelkileg is feltöltő cikket tartogat olvasói számára.

A lapot az újságárusoknál tudjátok megvenni, előfizetni pedig ITT lehet.

Forrás

- Budapestimami -

 

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Imádnivaló makkfigurák egy cseh grafikus apukától

Imádnivaló makkfigurák egy cseh grafikus apukától

Dubánci, avagy Petr Vaclavek MakkMarcijai, a háromgyermekes prágai apuka zseniális szüleményei.
Rajzpályázat Én és az állatok címmel

Rajzpályázat Én és az állatok címmel

A Debreceni Állatkert több mint 17 hektáron szolgál a környezeti nevelés színteréül és biztosít lehetőséget a tantervhez illeszkedő vagy tanórán kívüli foglalkozások megtartására. Az Állatok Világhete alkalmából rajzpályázatot hirdetett.
Hortobágyi Nemzeti Park Alkotópályázata

Hortobágyi Nemzeti Park Alkotópályázata

A Hortobágyi Nemzeti Park Igazgatóság alkotópályázatot hirdet általános iskolás és középiskolás gyerekek, valamint felnőttek számára, melynek témája a LIFE IP GRASSLAND-HU  területek rovarvilága.
Illóolajokkal a megfázás ellen

Illóolajokkal a megfázás ellen

Elérkezett az influenza és a megfázások ideje.Egyre több gyerek hiányzik az iskolából, óvodából, előfordul, hogy egy teljes osztály fele otthon lábadozik.

Partnereink

Ugrás az oldal tetejére