Jelenlegi hely

Készíts kalandos társasjátékot és nyerj Minimax Gyerekhajó kirándulást!

A népmese világnapja, Benedek Elek születésnapja alkalmából, szeptember 30-án pályázatot hirdetünk! Fogjatok össze a csoportotokban és készítsétek el a legmenőbb hajós kalandokkal teli mesés társasjátékot egy óriás lepedőre, és nyerjétek meg a Minimax Gyerekhajó pályázatának fődíját, a 30 fős kirándulást Pici Cicával a Budapest hajó fedélzetén. A Minimax Gyerekhajó programja: koncert, társasjáték party, arcfestés, dunai hajókázás és sok meglepetés.

A kivitelezésnek csak a fantázia szabhat határt

Nincs más dolgotok, mint elkészíteni egy 2x2 méteres lepedőre rajzolt mesés társasjáték pályát, leírni/megrajzolni hozzá az általatok kitalált szabályt és a befotózott alkotást elküldeni október 10-ig az alábbi címre: info@gyerekhajo.hu. Szabad technikával alkothattok (filc, festék, ragasztó, szabás-varrás, zsírkréta stb…), a kivitelezésnek csak a fantázia szab határt.

A zsűri tagjai

  • Apacuka zenekar énekese – Pálfi Kriszta
  • Buborék együttes énekese – Kovács Csilla
  • Iszkiri együttes énekese – Baraczka Gergő

Nyeremény

Fődíj: 30 fő részére egyéni belépő a novemberi Minimax Gyerekhajóra* + 30 fő részére egyéni mini fotózás a Manó Fotó Stúdióban (10 db kép/fő)

Közönségdíj:
30 fő részére egyéni belépő a decemberi Minimax Gyerekhajóra* + 15.000 Ft értékű társasjáték ajándékcsomag

A közönségszavazásra október 15-től - október 20-ig lesz mód a Minimax Gyerekhajó közösségi oldalán. 

Eredményhirdetés: 2016. október 30.

A 2016. november 13-ai Minimax Gyerekhajón a tíz legszebb alkotást megnézhetitek, sőt ki is próbálhatjátok!

Bővebb információ

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Régi idők karácsonya Budapesten

Régi idők karácsonya Budapesten

Milyen volt az ünnepi készülődés az elmúlt évszázadban a fővárosban? Régi képekkel mutatjuk be, hogy milyen is volt egykor a karácsonyi forgatag.
Ingyenesen látogatható az elképesztő karácsonyi fényben úszó csodaház

Ingyenesen látogatható az elképesztő karácsonyi fényben úszó csodaház

Eta néni 2021-ben ismét sok szeretettel vár mindenkit! Nyitva a ház az adventi időszakban.Dabason van egy ház, ami varázslatos ünnepi fényárban úszik. De nem egyszerűen tujákra aggatott fényfüzéreket kell elképzelni, hanem egy olyan színes csillogást, mintha becsöppentél volna egy karácsonyi Hollywoodi rajzfilm közepébe. Eta néni több mint tíz éve díszíti fel házát és udvarát az ünnepek közeledtével.
Országos adventi programajánló

Országos adventi programajánló

Adventi ablaknaptár, gyertyagyújtások, vásári és betlehemes programok.. a várakozás, a csodák, a meglepetések időszaka. Különleges adventi programok készülődnek szerte az országban, válogattunk belőle.
Már látogatható a Vörsi Betlehem

Idén újra látogatható a Vörsi Betlehem

Tudtad, hogy egy Balaton melletti kis faluban látható Közép-Európa legnagyobb betleheme? Idén 72. alkalommal építette fel Vörsön a falu apraja-nagyja Jézus születésének pillanatát megörökítő bibliai jelenetet, aminek csodájára járnak a világ minden részéről.

Partnereink

Ugrás az oldal tetejére