Jelenlegi hely

Egy kis nyári napfény a hosszú szürkeség után

Megérkezett Fiala Borcsa legújabb kamaszoknak szóló regénye, a Kalandok az erdő mélyen. Nyerd meg a sorozat előző kötetével együtt a Budapestimamin!

Ugyan még egy kicsit messze van, de olyan jó elgondolkodni: mi a receptje egy őrülten jó nyári szünetnek?

Biztosan kell hozzá néhány jó barát, egy megfejthetetlennek tűnő rejtély, egy csipetnyi szerelem, megfűszerezve két szigorú nagyszülővel és egy igazi filmcsillaggal! A hab a tortán pedig nem más, mint egy igazán, de tényleg igazán felejthetetlen esküvő.

Ha jól összekevertük a hozzávalókat, meg is kapjuk Fiala Borcsa legújabb, kiskamaszoknak szóló történetét, a Kalandok az erdő mélyén-t.

 Fiala Borcsa, a népszerű WMN online magazin főszerkesztője új ifjúsági regényében Komárom környékére kalauzolja el az olvasókat. A főszereplő Jancsi (születési nevén: Kertész Janka) egy igazi vagány lány, akinek feltett szándéka, hogy a nagyszülőknél töltött nyári szünetből a lehető legtöbbet hozza ki. A paletta egészen színes, megtalálható rajta a világgá menéstől kezdve, bunkerépítésen át, egy rejtélyes bűntény felderítéséig minden, amelyet egy igazán eleven gyerek csak kívánhat. Szerencsére társak is akadnak a csínytevésekhez, és kiderül, hogy a szigorú nagyszülők sem annyira rosszak, főleg, ha lekváros krumplinudliról van szó.

A Kalandok az erdő mélyén című könyvben humorból és izgalmakból nincs hiány, ahogy azt már megszokhattuk az írónő korábban megjelent ifjúsági regényeinél is (Bűntény a Dunán, Balatoni nyomozás).

A borító Bernát Barbara tervei alapján készültek. Az első fejezet pedig elolvasható a Nyugati tér blog oldalán.

További részletek

- Budapestimami -

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

„Elereszti a hasizmokat úgy, hogy a hasa kissé lesüllyedjen, majd elgondolkozik azon, hogy már megint milyen kövér lett az utóbbi időben”- avagy a nő és férfi közötti különbségek

Szégyenlős vagy csábító - avagy a nő és a férfi közötti különbségek a zuhanyzóban

Micsoda rendkívüli kihívást jelent az, ha valaki úgy dönt, megosztja sorsát, vagy inkább a fürdőszobáját egy ellenkező neművel... 
Hol zöldebb?

Zöldnek lenni trendi! Magyarország zöld térképe

Egy nagyon kedves olvasónk, Gábor kérésére most egy olyan hazai gyűjteményt hoztam el Nektek, amiben térképes és tematikus kereső segítségével tudjátok fellelni azokat a helyeket és szolgáltatókat, akik egy kicsit zöldebbé teszik mindennapjaitokat.
Amit mond és amit gondol - 15 férfi-mondat

Amit mond és amit gondol - 15 férfi-mondat

A férfiak sohasem fogják megérteni a nőket, és a nők sohasem fogják megérteni a férfiakat...
Pöttöm Fürdő Program - Újház Centrum

Pöttöm Fürdő Program - Újház Centrum

Pályázat típusa: rajzpályázatBeküldési határidő: 2021. július 31.

Partnereink

Ugrás az oldal tetejére