Jelenlegi hely

Egy kis nyári napfény a hosszú szürkeség után

Megérkezett Fiala Borcsa legújabb kamaszoknak szóló regénye, a Kalandok az erdő mélyen. Nyerd meg a sorozat előző kötetével együtt a Budapestimamin!

Ugyan még egy kicsit messze van, de olyan jó elgondolkodni: mi a receptje egy őrülten jó nyári szünetnek?

Biztosan kell hozzá néhány jó barát, egy megfejthetetlennek tűnő rejtély, egy csipetnyi szerelem, megfűszerezve két szigorú nagyszülővel és egy igazi filmcsillaggal! A hab a tortán pedig nem más, mint egy igazán, de tényleg igazán felejthetetlen esküvő.

Ha jól összekevertük a hozzávalókat, meg is kapjuk Fiala Borcsa legújabb, kiskamaszoknak szóló történetét, a Kalandok az erdő mélyén-t.

 Fiala Borcsa, a népszerű WMN online magazin főszerkesztője új ifjúsági regényében Komárom környékére kalauzolja el az olvasókat. A főszereplő Jancsi (születési nevén: Kertész Janka) egy igazi vagány lány, akinek feltett szándéka, hogy a nagyszülőknél töltött nyári szünetből a lehető legtöbbet hozza ki. A paletta egészen színes, megtalálható rajta a világgá menéstől kezdve, bunkerépítésen át, egy rejtélyes bűntény felderítéséig minden, amelyet egy igazán eleven gyerek csak kívánhat. Szerencsére társak is akadnak a csínytevésekhez, és kiderül, hogy a szigorú nagyszülők sem annyira rosszak, főleg, ha lekváros krumplinudliról van szó.

A Kalandok az erdő mélyén című könyvben humorból és izgalmakból nincs hiány, ahogy azt már megszokhattuk az írónő korábban megjelent ifjúsági regényeinél is (Bűntény a Dunán, Balatoni nyomozás).

A borító Bernát Barbara tervei alapján készültek. Az első fejezet pedig elolvasható a Nyugati tér blog oldalán.

További részletek

- Budapestimami -

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Álomút gyermekrajz pályázat

Álomút gyermekrajz pályázat

Szeretnél igazi úthengert vezetni? Kipróbálnád, milyen lehet utat építeni? Akár együtt az egész osztállyal? Ha igen, akkor nincs más dolgod, mint rajzolni!
Régi idők karácsonya Budapesten

Régi idők karácsonya Budapesten

Milyen volt az ünnepi készülődés az elmúlt évszázadban a fővárosban? Régi képekkel mutatjuk be, hogy milyen is volt egykor a karácsonyi forgatag.
Ingyenesen látogatható az elképesztő karácsonyi fényben úszó csodaház

Ingyenesen látogatható az elképesztő karácsonyi fényben úszó csodaház

Eta néni 2021-ben ismét sok szeretettel vár mindenkit! Nyitva a ház az adventi időszakban.Dabason van egy ház, ami varázslatos ünnepi fényárban úszik. De nem egyszerűen tujákra aggatott fényfüzéreket kell elképzelni, hanem egy olyan színes csillogást, mintha becsöppentél volna egy karácsonyi Hollywoodi rajzfilm közepébe. Eta néni több mint tíz éve díszíti fel házát és udvarát az ünnepek közeledtével.
Országos adventi programajánló

Országos adventi programajánló

Adventi ablaknaptár, gyertyagyújtások, vásári és betlehemes programok.. a várakozás, a csodák, a meglepetések időszaka. Különleges adventi programok készülődnek szerte az országban, válogattunk belőle.

Partnereink

Ugrás az oldal tetejére