Jelenlegi hely

Egy kis nyári napfény a hosszú szürkeség után

Megérkezett Fiala Borcsa legújabb kamaszoknak szóló regénye, a Kalandok az erdő mélyen. Nyerd meg a sorozat előző kötetével együtt a Budapestimamin!

Ugyan még egy kicsit messze van, de olyan jó elgondolkodni: mi a receptje egy őrülten jó nyári szünetnek?

Biztosan kell hozzá néhány jó barát, egy megfejthetetlennek tűnő rejtély, egy csipetnyi szerelem, megfűszerezve két szigorú nagyszülővel és egy igazi filmcsillaggal! A hab a tortán pedig nem más, mint egy igazán, de tényleg igazán felejthetetlen esküvő.

Ha jól összekevertük a hozzávalókat, meg is kapjuk Fiala Borcsa legújabb, kiskamaszoknak szóló történetét, a Kalandok az erdő mélyén-t.

 Fiala Borcsa, a népszerű WMN online magazin főszerkesztője új ifjúsági regényében Komárom környékére kalauzolja el az olvasókat. A főszereplő Jancsi (születési nevén: Kertész Janka) egy igazi vagány lány, akinek feltett szándéka, hogy a nagyszülőknél töltött nyári szünetből a lehető legtöbbet hozza ki. A paletta egészen színes, megtalálható rajta a világgá menéstől kezdve, bunkerépítésen át, egy rejtélyes bűntény felderítéséig minden, amelyet egy igazán eleven gyerek csak kívánhat. Szerencsére társak is akadnak a csínytevésekhez, és kiderül, hogy a szigorú nagyszülők sem annyira rosszak, főleg, ha lekváros krumplinudliról van szó.

A Kalandok az erdő mélyén című könyvben humorból és izgalmakból nincs hiány, ahogy azt már megszokhattuk az írónő korábban megjelent ifjúsági regényeinél is (Bűntény a Dunán, Balatoni nyomozás).

A borító Bernát Barbara tervei alapján készültek. Az első fejezet pedig elolvasható a Nyugati tér blog oldalán.

További részletek

- Budapestimami -

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Megmentő ölelés

Megmentő ölelés

Az ölelés megnyugtat, oldja a stresszt, lelki állóképességet ad és növeli az összetartozás érzését. Ez a rendkívüli történet is azt bizonyítja, hogy az ölelés gyógyító erőket tud mozgósítani, sőt életet is menthet.
Hogyan NE motiváld a vizsgára készülő gyerekedet? 10 mondat, amit azonnal felejts el!

Hogyan NE motiváld a vizsgára készülő gyerekedet? 10 mondat, amit azonnal felejts el!

Érettségi, felvételi vagy nyelvvizsga? Szülőként természetes, hogy szeretnénk ilyenkor is a gyerek mellett állni, motiválni, segíteni őt. Mit mondjunk a nagy megmérettetés előtt álló kamaszunknak? Egyelőre azt tudom, hogy mit NE mondjunk! :) Íme 10 demotiváló mondat, amit azonnal törölj ki a szótáradból, ha jót akarsz neki. És magadnak.
Húsvéti sonka, tojás újabb élete

Húsvéti sonka, tojás újabb élete

Gyakran szembesülünk azzal, hogy a hagyományos húsvéti ételek megmaradnak, 3-4. napon már nem szívesen eszi a család. Új köntöst adva nekik azonban elfogy!
Emlékek a Kecskeméti Kórház Covid osztályáról és intenzívéről – ők az én, és a családom hősei!

Emlékek a Kecskeméti Kórház Covid osztályáról és intenzívéről – ők az én, és a családom hősei!

Nem féltem a koronavírustól, nem rettegtem a betegségtől, a szövődményeitől, valahogy úgy éreztem, hogy én azok közé fogok tartozni, akik át sem fognak esni rajta, hiszen nem törvényszerű, hogy minden ember elkapja. 

Partnereink

Ugrás az oldal tetejére