Jelenlegi hely

Az ideális mami-mobil: Ezért jó választás a Volvo EX90

A Volvo EX90 egy olyan autó, amely tökéletesen megfelel a családos anyukák igényeinek. Ez az autó nemcsak kényelmes, tágas és biztonságos, hanem stílusos, modern és környezetbarát is. Nézzük meg, hogy miért érdemes ezt az autót választani, ha egy minőségi és megbízható mama-mobilt keresünk!


kép forrása: volvogaleriabudapest.hu

Kényelem

A Volvo EX90 utasterében akár hét személy is elfér kényelmesen, így nem kell aggódnunk, ha egyszerre szeretnénk gyerekekkel és sok csomaggal utazni. A hátsó ülések lehajthatók és eltolhatók, így a csomagtér mérete is variálható.

A belső tér minőségi anyagokból készült, és sok praktikus tárolóhely lett benne kialakítva. A vezetőülés elektromosan állítható, és memória funkcióval is rendelkezik, a kormányon elhelyezett gombokkal pedig könnyen irányíthatjuk az autó legfontosabb funkcióit. A Volvo márkaszervíz Personal Service szolgáltatásával pedig az autó karbantartása és szervizelése is egyszerű és kényelmes.

Biztonság

A Volvo EX90 több olyan biztonsági megoldással van felruházva, amelyek megvédik az utasokat és a közlekedés többi résztvevőjét egy esetleges baleset esetén. Ilyen például az automatikus vészfékezés, amely érzékeli az előttünk lévő akadályokat és gyalogosokat, és fékez, ha szükséges.

Ugyancsak hasznos biztonsági megoldás a sávtartó asszisztens, amely figyelmeztet minket, ha letérünk a sávunkról, és segít visszanavigálni a járművet a helyes sávba. Emellett az autóban található több légzsák, rögzítőpontok a gyerekülésekhez, holttérfigyelő rendszer, adaptív fényszórók és még sok más.


kép forrása: volvogaleriabudapest.hu

Stílus

A Volvo EX90 egy elegáns és sportos megjelenésű autó. Letisztult vonalvezetésű és dinamikus formájú karosszériáját a LED-es nappali menetfények és a hátsó lámpák még jobban kiemelik.

Az autó belső tere is stílusosan berendezett, a műszerfal digitális kijelzővel rendelkezik, amelyen testreszabhatjuk az információkat. A középkonzolon pedig egy nagy érintőképernyő található, amelyen könnyen kezelhetjük az autó beállításait.

Környezetbarát

A Volvo EX90 egy hibrid autó, amely egy benzinmotorral és egy elektromotorral rendelkezik. Ez azt jelenti, hogy az autó képes váltani a két üzemmód között attól függően, hogy milyen vezetési helyzetben vagyunk.

Az autó akkumulátora útközben is tölthető a fékezési energiából, vagy csatlakoztatható egy külső töltőállomáshoz. Így az autó nemcsak a pénztárcánkat kíméli, hanem a környezetet is.

Szponzorált tartalom

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Szeretethiányban felnőni

Szeretethiányban felnőni

Amikor anyává válunk, minden megváltozik. Lelkünk egy része „testünkön kívülre” kerül, megtapasztaljuk, hogy a szeretetünk sosem fogy el, hanem egyre nagyobb és több lesz. Szülőként az élet legtermészetesebb dolga, hogy bármit megtennénk a gyermekünkért, ő számunkra a legfontosabb, születésétől kezdve úgy próbálunk élni, cselekedni, hogy neki majd jobb és könnyebb élete legyen, mint a miénk volt.
Csomagolj zölden karácsonykor!

Csomagolj zölden karácsonykor!

Még bőven van idő felkészülni az ajándékok csomagolására. Miért ne lehetne ezt megtenni környezettudatosan? Ehhez hoztam otthon vagy a természetben is fellelhető alapanyagokat.
20+1 karácsonyi idézet: ajándékkártyára is tökéletes!

20+1 karácsonyi idézet: ajándékkártyára is tökéletes!

Ha Te is szereted idézettel ellátni az ajánddékkártyákat, üdvözlőlapokat, és gondot okoz egy-egy érzés, gondolat megfogalmazása, használd ezeket!
Szabad-e büntetni a gyereket?

Szabad-e büntetni a gyereket?

Arra a kérdésre, hogy „Szabad-e büntetni a gyereket?”, a családok többségében a szülők egyenes választ adnak, de ezek három csoportba sorolhatók. Nem is maradunk meg a három jellemző válasznál, hanem inkább megnézzük, mit okoz a büntetés, és mennyire éri el a célját. - Novák Ferenc pedagógiai viselkedéskutató​ írása.

Partnereink

Ugrás az oldal tetejére