Jelenlegi hely

3 új kávézó, amit ne hagyjatok ki!

Felfedeztünk három helyet Budapesten, amit főleg a Harry Potter rajongóknak, a társasjáték-kedvelőknek, ill. a belvárosi szülőknek ajánlunk.

Harry Potter kávézó 

Repülő Seprű Élmény és Varázs Kávézó néven nyílt meg Óbudán az első kávézó, ahol megelevenedik a Harry Potter könyvek varázsvilága. A berendezés, a hangulat és az italok, ételek nevei mind J. K. Rowling mesevilágát idézik.

A vendégek talárba bújhatnak, lebegő gyertyák lógnak a plafonról, látható a bagoly, Hedvig, a Magyar Mennydörgő sárkánytojás, Dumbledore varázspálcája, a mandragórák és más dolgok, amik a történetre utalnak. A kávézó tervei között szerepel sok közös program, kvízesteket, játékokat  és varázspálcakészítő workshopot is szerveznek.

Készíts mágikus italokat (színváltozató italok és hidegen füstölgő kelyhek), vagy szürcsölj el egy vajsört, igyál Rox. Expressót, piTONicot, vagy Mogyesz Kávéját. Tedd próbára varázstudásodat!

A nagy érdeklődés miatt érdemes napokkal előre asztalt foglalni, lehetőleg telefonon.

Repülő Seprű Élmény és Varázs Kávézó, 1034 Budapest Pacsirtamező utca 36.

Játsz/Ma Társasjáték Kávézó

Társasjátékozni jó! A Játsz/Ma társasjáték kávézó egy olyan belvárosi hely, ahol a tapasztalt társasjátékosokat és a kezdőket is várják. Több mint 200 társasjátékot lehet kipróbálni, itt a stratégiai játékoktól kezdve, a partyjátékokon át a kooperációs játékokig minden játéktípust megtalálsz.

Rendszeresen rendeznek társasjáték versenyeket is. A játékmesterek szívesen segítenek eligazodni a szabályok között, ha kell, ajánlanak is nektek társasjátékokat. A játék mellett ehettek finom melegszendvicset, paninit, tapast, süteményeket.

Játsz/Ma Társasjáték Kávézó, 1053 Budapest, Reáltanoda utca 16.

Nyolcharminc Presszó

A Corvin negyedtől két percre található az Egyszülős Központ, amely egy különleges hely: a gyermeküket egyedül nevelő szülőket szolgáltatásokkal, programokkal, tanácsadással és közösséggel segíti. Játszóház is van, az erre kialakított részen dolgozni is tudnak a szülők, míg a gyerekek lefoglalják magukat.

Itt működik a Nyolcharminc Presszó, ahová bárki betérhet egy finom sütire, szendvicsre, kávéra. Egészségtudatos ételeket, reggelit, leveseket is kínálnak. Nyitott, barátságos, otthonos közösségi tér a belváros forgatagában, ahol lehet barátokkal találkozni vagy megpihenni. Várnak fiatalokat, időseket, szülőt, gyereket, egyszülőst és kétszülőst.

Egyszülős Központ és Nyolcharminc Presszó, 1085 Budapest, Üllői út 30.

Ezeket is ajánljuk:

Robotpincérek egy pesti kávézóban

9 kedvenc beülős helyünk

Nem Adom Fel! – Egy különleges kávézó a fővárosban

- Budapestimami -

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Régi idők karácsonya Budapesten

Régi idők karácsonya Budapesten

Milyen volt az ünnepi készülődés az elmúlt évszázadban a fővárosban? Régi képekkel mutatjuk be, hogy milyen is volt egykor a karácsonyi forgatag.
Ingyenesen látogatható az elképesztő karácsonyi fényben úszó csodaház

Ingyenesen látogatható az elképesztő karácsonyi fényben úszó csodaház

Eta néni 2021-ben ismét sok szeretettel vár mindenkit! Nyitva a ház az adventi időszakban.Dabason van egy ház, ami varázslatos ünnepi fényárban úszik. De nem egyszerűen tujákra aggatott fényfüzéreket kell elképzelni, hanem egy olyan színes csillogást, mintha becsöppentél volna egy karácsonyi Hollywoodi rajzfilm közepébe. Eta néni több mint tíz éve díszíti fel házát és udvarát az ünnepek közeledtével.
Országos adventi programajánló

Országos adventi programajánló

Adventi ablaknaptár, gyertyagyújtások, vásári és betlehemes programok.. a várakozás, a csodák, a meglepetések időszaka. Különleges adventi programok készülődnek szerte az országban, válogattunk belőle.
Már látogatható a Vörsi Betlehem

Idén újra látogatható a Vörsi Betlehem

Tudtad, hogy egy Balaton melletti kis faluban látható Közép-Európa legnagyobb betleheme? Idén 72. alkalommal építette fel Vörsön a falu apraja-nagyja Jézus születésének pillanatát megörökítő bibliai jelenetet, aminek csodájára járnak a világ minden részéről.

Partnereink

Ugrás az oldal tetejére