Jelenlegi hely

Buborék Fejlesztő- és Játszóház


Cím: 1117 Budapest, Bölcső utca 6. Fsz. 1. (Allee mellett)
Telefon: (70)-931-6976

 

 

 

 

Ha dolga van és nem tudja kire bízni gyermekét, mi szívesen állunk rendelkezésére.

Csütörtök délelőttönként 9 órakor kezdődő ZeneBuborék és BuborékTorna foglalkozásaink után a gyermekek szabadon játszhatnak mozgásterápiás eszközeinkkel, játékainkkal és kreatív foglalkozáson vehetnek részt. Ezen a délelőttön, 9:00 - 12:00 óráig vigyázunk a gyermekekre, játszunk, tornázunk, míg a szülők nyugodtan intézhetik dolgaikat.

Idővel tervezzük még két játszóházi délelőtt beindítását.

A foglalkozásokon való részvételhez előzetes bejelentkezés szükséges.

A Buborékban megforduló szülők kérésének megfelelően szolgáltatásainkat Bébiszitterszolgáltatással bővítjük. Pedagógiai, gyógypedagógiai végzettségű szakembereink, vagy ezen szakok hallgatói szívesen vállalnak a gyermek megszokott környezetében, a család otthonában is gyermekfelügyeletet, akár a nappali, akár az esti, éjszakai órákban.

Bacskai Adrienn
Fejlesztő- és Játszóház vezető

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Már látogatható a Vörsi Betlehem

Idén újra látogatható a Vörsi Betlehem

Tudtad, hogy egy Balaton melletti kis faluban látható Közép-Európa legnagyobb betleheme? Idén 72. alkalommal építette fel Vörsön a falu apraja-nagyja Jézus születésének pillanatát megörökítő bibliai jelenetet, aminek csodájára járnak a világ minden részéről.
„Hagyj el egy mikulás csomagot” és csalj mosolyt egy kisgyermek arcára

„Hagyj el egy mikulás csomagot” és csalj mosolyt egy kisgyermek arcára

Ha felerősödik a vágy, hogy segíts másokon, akkor itt egy remek lehetőség, amivel bizony nagy mosolyt csalhatsz egy gyermek arcára! Nincs más dolgod, csak egyszerűen december 6-ára készíts egy mikulás csomagot, és rakd le egy padra, egy párkányra, bárhová, ahol egy kisgyermek megtalálhatja.
Parázs a hó alatt

Parázs a hó alatt – Karácsonyi ének házasoknak

„Már a kezdeteknél elromlott valami. Vagy egyszerűen csak megfagyott az évek alatt.” Történet a reményről és újrakezdésről, egy különös lelki utazásról. „Minden hópehely olyan, mint egy meghozott döntés. Ezek a hópelyhek idővel egymásra rakódnak.” A házasságban is ez történik. Nyerd meg a Harmat Kiadó újdonságát nálunk!
Fénylő ablakok nyílnak – Világító adventi kalendárium

Fénylő ablakok nyílnak – Világító adventi kalendárium

Élő adventi naptárrá változnak azok a települések, ahol a házak ablakait ünnepi fénybe és díszbe öltöztetik, számmal jelölve a napokat december elsejétől karácsonyig. A várakozás izgalma igazi közösségi élménnyé válik. Testi-lelki egészséget szolgáló program lehet ilyenkor az esti séta lakóhelyünk utcáin.

Partnereink

Ugrás az oldal tetejére