Jelenlegi hely

Újratervezés a Budapestimamival - Tarts velünk te is!

Pályát váltanál, de nem tudod hogyan kezdj bele? Visszamennél a munkahelyedre, de tele vagy kétségekkel? Úgy érzed anyaként nem találod az egyensúlyt a család és a hivatás között? Nem tudod mit szeretnél, csak azt érzed, hogy ami most van, az nem jó? Van egy régóta dédelgetett álmod, de nem mered megvalósítani, nincs aki segítsen? Itt jó helyen jársz! 

Miről szól az Újratervezés program?

Arról, hogy merjünk nem bedőlni a sztereotípiáknak! 

Ha egy anya kisgyermeke mellett visszamegy dolgozni, akkor "NEM KARRIERISTA"...
Ha nem megy vissza, hanem a gyerekeivel tölti az első éveket, akkor „ NEM CSAK OTTHONÜLŐ ANYUKA” aki nem dolgozik... 
Ha kettőnél több gyereke van, akkor „NEM ÍRTA KI MAGÁT VÉGLEG A MUNKAERŐPIACRÓL”...
Ha elmúlt 30, 40 éves, akkor "NEM KÉSETT LE SEMMIRŐL"...
Ha azt érzi nincs a helyén azon a munkahelyen, ahol éppen van, és emiatt egyre rosszabb a hangulata, akkor "NEM BOLONDULT MEG"...
Ha van egy vállalkozás ötlete, de nincs bátorsága belevágni, akkor "NEM GYÁVA"... 

Egyszóval nőkről, anyákról, útkeresőkről, kis-nagy terveket szövőkről, rólad, rólunk és mindannyiunkról, akik próbálunk egyensúlyozni a család, a munka, a karrier, a hivatás, az elvárások és önmagunk között. 

Milyen témákban találsz nálunk segítséget?

Megálmodni és Megvalósítani

  • Hasznos és tartalmas írások újrakezdésről, munka-magánélet egyensúlyáról, önismeretről, önmegvalósításról, női szerepekről
  • Hiteles és inspiráló történetek újratervezőkről, női sorsokról, sikerekről és kudarcokról
  • Szakértőink gyakorlati tippjeit tartalmazó összefoglalók, személyes tanácsadás pszichológia, jogi, hr és munkaügyi, marketing, tb, coaching, stb. témákban 
  • Letölthető, ingyenes anyagok
  • Állásajánlatok, pályázati lehetőségek, képzési lehetőségek
  • Vállalkozóvá válást segítő kiadványok, hasznos tudnivalók összegyűjtve egy helyen
  • Aktuális programok, rendezvények, események nő és karrier témában 

És ez csak a kezdet!

Tavasztól számítunk részvételedre az Újratervező klubalkalmainkon is, ahol egyrészt változatos témákban előadást hallgathasz meg egy-egy neves előadótól, valamint kiscsoportos foglalkozások keretében továbbképezheted magad. Arra törekszünk, hogy saját tempódban és ingyenesen el tudj sajátítani minden olyan ismeretet, ami hozzásegít majd a munkába való visszatéréshez, illetve a vállalkozási ötleted megvalósításához. 

Együtt könnyebb!

Csatlakozz zárt FB csoportunkhoz, ahol bátran felteheted majd kérdéseidet szakértőinkhez és a többiekhez, megoszthatod velünk a saját tapasztalataidat, letöltheted kiadványainkat, első kézből értesülhetsz az Újratervezés Program minden újdonságról, és ami a legfontosabb erőt meríthetsz egy támogató közösségből.

"Tarts az álmodozókkal. A hívőkkel. A bátrakkal. A vidámakkal. A tervezőkkel. A csinálókkal. A sikeresekkel, akiknek fejük a fellegekben, két lábuk szilárdan a földön. Hadd gyújtsanak szikrát a lelkedben, amivel jobb hellyé varázsolod ezt a világot, mint ahogy kaptad! " 

Csatlakozom az 'Újratervezés a Budapestimamival' Zárt FB csoporthoz!

Van kedved velünk tartani?

Várjuk segítők, önkéntesek, cégek, szakértők megkeresését is!
Mindenkit szívesen fogadunk, aki csatlakozna a programhoz és tagja lenne egy támogató közösségnek! 

Az alábbi űrlapon küldd el nekünk, hogy milyen témákban olvasnál legszívesebben az Újratervezés rovatban, miben tudnál segíteni másoknak, vagy mi az, ami téged igazán hozzásegítene a saját újratervezésedhez?

Elmondom, nekem mi segítene/csatlakoznék a programhoz!

 

Örülünk, hogy velünk vagy!
Szeretettel,

Lilla és Kinga
Budapestimamik

 

 
 


 

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Hogy valóban élményekkel teli legyen a nyár!

Hogy valóban élményekkel teli legyen a nyár!

Mostanra már nyakig vagyunk a nagy nyári szünet kellős közepében. Mindenki elképesztően várta, a szülők talán már el is felejtik a holazalvókám-elfelejtettükalogopédiafüzetet-beposhadtazúszáscucc kombinációját, a gyerekeknek pedig egy ideje nem kell a szülők gyengéd (vagy épp agyvérzésközeli hangvételű-keljmárfelmertelkésünk!!!) ébresztésére kelniük. Szóval mit csinálnak? Hát még az ébresztőóra megcsörrenése ELŐTT természetesen közlik, hogy felkeltanaaaap, éhesvagyooook, kakiltaaaaam :D Én nem tudom, hogy vannak kódolva, de egyszerűen félelmetes, hogy a tanév idején 7kor sírva nyalábolom ki az ágyból az ovist, bezzeg a szünidőben 6kor már arcon pörögnek a testvérével együtt… Kis-Kovácsné Vancsa Barbi írása.
Rázva, keverve... jeges tea és kávé italok forró napokra

Rázva, keverve... jeges tea és kávé italok forró napokra

A nagy nyári melegben gyakran úgy érezzük, hogy könnyebb lenne egy kávéval, vagy teával. Forró helyzetekre jól jön néhány jeges korty akár mindkettőből.
Bolhazsákok és könyvmolyok

Bolhazsákok és könyvmolyok

Emlékszel még gyerekkorodból az összebújós meseolvasásokra? Az első kiböngészett betűkre, mikor végre összeállt egy szó? A takaró alatt zseblámpával olvasott regényekre? A könyvek világába belépés élménye egy életre elkísér bennünket.
Így lesz ügyes kezű gyereked

Így lesz ügyes kezű gyereked

Sok szülő csak az iskolaérettségi vizsgálatok során szembesül azzal, hogy óvodás gyermekének a rajzkészsége, vonalvezetése még nagyon távol áll attól, amilyen készségekre az első osztályban szüksége lesz. Kézenfekvőnek tűnhet ilyenkor színezők és feladatlapok garmadájával elárasztani a gyereket, ám a mozgások finomodásához nem erre van szükség.

Partnereink

Ugrás az oldal tetejére