Jelenlegi hely

Újratervezés a Budapestimamival - Tarts velünk te is!

Pályát váltanál, de nem tudod hogyan kezdj bele? Visszamennél a munkahelyedre, de tele vagy kétségekkel? Úgy érzed anyaként nem találod az egyensúlyt a család és a hivatás között? Nem tudod mit szeretnél, csak azt érzed, hogy ami most van, az nem jó? Van egy régóta dédelgetett álmod, de nem mered megvalósítani, nincs aki segítsen? Itt jó helyen jársz! 

Miről szól az Újratervezés program?

Arról, hogy merjünk nem bedőlni a sztereotípiáknak! 

Ha egy anya kisgyermeke mellett visszamegy dolgozni, akkor "NEM KARRIERISTA"...
Ha nem megy vissza, hanem a gyerekeivel tölti az első éveket, akkor „ NEM CSAK OTTHONÜLŐ ANYUKA” aki nem dolgozik... 
Ha kettőnél több gyereke van, akkor „NEM ÍRTA KI MAGÁT VÉGLEG A MUNKAERŐPIACRÓL”...
Ha elmúlt 30, 40 éves, akkor "NEM KÉSETT LE SEMMIRŐL"...
Ha azt érzi nincs a helyén azon a munkahelyen, ahol éppen van, és emiatt egyre rosszabb a hangulata, akkor "NEM BOLONDULT MEG"...
Ha van egy vállalkozás ötlete, de nincs bátorsága belevágni, akkor "NEM GYÁVA"... 

Egyszóval nőkről, anyákról, útkeresőkről, kis-nagy terveket szövőkről, rólad, rólunk és mindannyiunkról, akik próbálunk egyensúlyozni a család, a munka, a karrier, a hivatás, az elvárások és önmagunk között. 

Milyen témákban találsz nálunk segítséget?

Megálmodni és Megvalósítani

  • Hasznos és tartalmas írások újrakezdésről, munka-magánélet egyensúlyáról, önismeretről, önmegvalósításról, női szerepekről
  • Hiteles és inspiráló történetek újratervezőkről, női sorsokról, sikerekről és kudarcokról
  • Szakértőink gyakorlati tippjeit tartalmazó összefoglalók, személyes tanácsadás pszichológia, jogi, hr és munkaügyi, marketing, tb, coaching, stb. témákban 
  • Letölthető, ingyenes anyagok
  • Állásajánlatok, pályázati lehetőségek, képzési lehetőségek
  • Vállalkozóvá válást segítő kiadványok, hasznos tudnivalók összegyűjtve egy helyen
  • Aktuális programok, rendezvények, események nő és karrier témában 

És ez csak a kezdet!

Tavasztól számítunk részvételedre az Újratervező klubalkalmainkon is, ahol egyrészt változatos témákban előadást hallgathasz meg egy-egy neves előadótól, valamint kiscsoportos foglalkozások keretében továbbképezheted magad. Arra törekszünk, hogy saját tempódban és ingyenesen el tudj sajátítani minden olyan ismeretet, ami hozzásegít majd a munkába való visszatéréshez, illetve a vállalkozási ötleted megvalósításához. 

Együtt könnyebb!

Csatlakozz zárt FB csoportunkhoz, ahol bátran felteheted majd kérdéseidet szakértőinkhez és a többiekhez, megoszthatod velünk a saját tapasztalataidat, letöltheted kiadványainkat, első kézből értesülhetsz az Újratervezés Program minden újdonságról, és ami a legfontosabb erőt meríthetsz egy támogató közösségből.

"Tarts az álmodozókkal. A hívőkkel. A bátrakkal. A vidámakkal. A tervezőkkel. A csinálókkal. A sikeresekkel, akiknek fejük a fellegekben, két lábuk szilárdan a földön. Hadd gyújtsanak szikrát a lelkedben, amivel jobb hellyé varázsolod ezt a világot, mint ahogy kaptad! " 

Csatlakozom az 'Újratervezés a Budapestimamival' Zárt FB csoporthoz!

Van kedved velünk tartani?

Várjuk segítők, önkéntesek, cégek, szakértők megkeresését is!
Mindenkit szívesen fogadunk, aki csatlakozna a programhoz és tagja lenne egy támogató közösségnek! 

Az alábbi űrlapon küldd el nekünk, hogy milyen témákban olvasnál legszívesebben az Újratervezés rovatban, miben tudnál segíteni másoknak, vagy mi az, ami téged igazán hozzásegítene a saját újratervezésedhez?

Elmondom, nekem mi segítene/csatlakoznék a programhoz!

 

Örülünk, hogy velünk vagy!
Szeretettel,

Lilla és Kinga
Budapestimamik

 

 
 


 

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Karácsonyfa legek

Karácsonyfa legek

A legmagasabb fa, a legnagyobb dísz, a legnagyobb szaloncukor, a legtöbb karácsonyfaégő... akadnak legek a karácsonyfa körül. Szépek, izgalmasak, de nem biztos, hogy mindegyik kellene otthonra!
Álomút gyermekrajz pályázat

Álomút gyermekrajz pályázat

Szeretnél igazi úthengert vezetni? Kipróbálnád, milyen lehet utat építeni? Akár együtt az egész osztállyal? Ha igen, akkor nincs más dolgod, mint rajzolni!
Régi idők karácsonya Budapesten

Régi idők karácsonya Budapesten

Milyen volt az ünnepi készülődés az elmúlt évszázadban a fővárosban? Régi képekkel mutatjuk be, hogy milyen is volt egykor a karácsonyi forgatag.
Ingyenesen látogatható az elképesztő karácsonyi fényben úszó csodaház

Ingyenesen látogatható az elképesztő karácsonyi fényben úszó csodaház

Eta néni 2021-ben ismét sok szeretettel vár mindenkit! Nyitva a ház az adventi időszakban.Dabason van egy ház, ami varázslatos ünnepi fényárban úszik. De nem egyszerűen tujákra aggatott fényfüzéreket kell elképzelni, hanem egy olyan színes csillogást, mintha becsöppentél volna egy karácsonyi Hollywoodi rajzfilm közepébe. Eta néni több mint tíz éve díszíti fel házát és udvarát az ünnepek közeledtével.

Partnereink

Ugrás az oldal tetejére