Jelenlegi hely

KézenFogva Alapítvány - Fecske Szolgálat - ÉFOÉSZ

 
Cím: 1093 Budapest,  Lónyay u. 17. I/1. 11-es kapucsengő
Telefon: (+36)20-247-3992, (+36)1-374-0303, (+36)1-374-0304

 

Szolgáltatásaink

Érdekvédelmi tevékenységünk: fogyatékossággal élő személyek ügyében stratégiai partnere a kormányzatnak, az Országos Fogyatékosügyi Tanács tagja, évi több konferencia, rendezvény szervezése, kiadványok elkészítése az értelmi fogyatékossággal élő személyeket érintő témában, tagság értesítése eseményekről, lehetőségekről, jogszabálytervezetek véleményezése.

Szolgáltatásaink: korai fejlesztő központ, nappali ellátás, lakóotthon, támogatott lakhatás – KULCSProgram, támogató szolgálatok működtetése, jogsegélyszolgálat, szülősegítő szolgáltatások, klubok működtetése, Önérvényesítő Ifjúsági Tagozat működtetése, felnőttképzés.

Tagságunk jelenleg több mint 22.000 egyéni és kb. 100 jogi tagból áll. A Szövetség 25 önálló jogi személyiségű helyi szervezete a tagság és az értelmi akadályozott személyek közvetlen segítségével foglalkozik mind érdekvédelmi, mind szolgáltatás területén.

Mire vagyunk a legbüszkébbek?
Az Értelmi Fogyatékossággal Élők és Segítőik Országos Érdekvédelmi Szövetsége (ÉFOÉSZ) 1981-ben alakult szülői kezdeményezésre. A Szövetség a 32 év alatt az értelmi fogyatékossággal élő személyek érdekvédelmével foglalkozó szervezetek közül egyedülállóan országos lefedettségűvé vált.

FECSKE Szolgálatunk
Szakmai vezető: Kapocsi-Pécsi Anna
Diszpécser: Ferenc Réka

Miért akartunk FECSKÉK lenni?
Szövetségünk az érdekvédelem mellett kiemelt hangsúlyt fektet arra, hogy az érintettek részére elérhető szolgáltatásokat is biztosítson. A szolgáltatásokon keresztül napi szinten tájékozódunk az általunk képviselt emberek helyzetéről, így gyorsan, rugalmasan tudunk reagálni, valódi segítséget nyújtva az értelmi fogyatékossággal élő személyek és családjaik számára. Ezen szolgáltatási palettánk színesítésére szolgált a FECSKE Szolgálat működtetése is.

Miért vagyunk eredményesek FECSKE Szolgáltatóként is?
Szakmai eredményességünkhöz hozzátartozik, hogy a FECSKE családok, akiket ellátunk, az ÉFOÉSZ-nál lévő összes szolgáltatásunkat, programjainkat is igénybe vehetik. Ezáltal a fogyatékossággal élő személyek, gyermekek és családjaik elégedettebbek lettek és a biztonságérzetük is nőtt. Értékeink közé elsősorban a megbízható, teljesen felkészült segítőink tartoznak, akik folyamatos képzésekkel frissítik tudásukat és teljes odaadással végzik munkájukat.

http://www.fecske.kezenfogva.hu

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Grillszezonban az édességet is együk grillezve!

Grillszezonban az édességet is együk grillezve!

A gyümölcsök magas cukortartalma szinte kiabál a grillezésért. Imádnivaló ízt ad a finom karamellizált réteg mindenféle gyümölcsnek.
Tökéletes főtt kukorica? Íme a tuti recept!

Tökéletes főtt kukorica? Íme a tuti recept!

Tökéletessé teszi a nyarad ez a főtt kukorica recept, nem is kell hozzá a strandra menni! Sőt, mutatunk pár egyéb kukoricás receptet is!
Mosogatógép tabletta praktika

4+1 házi praktika mosogatógép tablettával

Mit tegyünk, hogy a mosott ruha illatos, a mosógépünk pedig hosszú életű legyen?
Piknik és egyéb receptek a nyári boldogsághoz

Piknik és egyéb receptek a nyári boldogsághoz

Jöhet egy nyári piknik? Piknikezni klassz dolog, olyan, mintha kivinnéd a vacsorát a parkba. Nem kell aggódni a morzsákért, a kézzel evés esetlegessége miatt az etikettért. Valahogy mindenki lazább, jókedvűbb és éhesebb is persze. Játszhattok, dumálhattok, kütyümentesen a zöldben... lehet csajos, romantikus, borozgatós vagy gyerekes, a jó hangulat és élmény garantált!

Partnereink

Ugrás az oldal tetejére