Jelenlegi hely

Másokért és magadért - Képmás-est az önkéntességről

Időpont: 2021. június 16., 19:00 
Helyszín: MOM Kulturális Központ, 1124 Budapest, Csörsz u. 18., Kupolaterem

Az önkéntesség és az altruizmus lélektanáról beszélget Szám Kati, a Képmás főszerkesztője a nigériai missziójáról ismert Fodor Réka doktornővel és Tolnai Nóra tanácsadó szakpszichológussal, aki maga is önkénteskedik.

Az év második offline Képmás-estjén megtudhatjuk, hogy van-e határa az önzetlenségnek, hogy miként fér bele a missziós életbe a magánélet és a család, és a másokat segítő életmódhoz honnan kaphatunk kellő energiát.

Tájékoztatjuk közönségünket, hogy Magyarország Kormányának 194/2021. (IV.26.) rendelete alapján a MOMKult területére kizárólag érvényes védettségi és személyazonosság igazolására alkalmas hatósági igazolvány bemutatásával lehet belépni. A kormányrendelet értelmében 18 év alatti látogatók csak védettségi igazolvánnyal rendelkező szülővel érkezhetnek. A védettséget igazoló kártyát a bejáratnál ellenőrizni fogjuk. A MOM Kult területén kötelező a maszk használata!

A rendezvényen a részvétel ELŐZETES regisztrációhoz kötött. Belépő az aktuális havi Képmás magazin, amely a helyszínen is megvásárolható. A lap ára a Képmás-esten: 700 Ft. Előfizetőinknek ingyenes a belépés, kérjük, hozza magával az aktuális Képmást!

REGISZTRÁCIÓ

- Budapestimami -

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

46 kütyümentes elfoglaltság nyárra

46 kütyümentes elfoglaltság nyárra

Mivel kössük le a gyerekeket a hosszú nyári napokon? Tablet, telefon és TV helyett próbáljatok ki valamit a listáról!
Relax

Miben rejlik a természet vonzereje? Újabb vitalitástipp a lendületes nyárkezdéshez

Mindannyian szeretünk a természetben kikapcsolódni. Valaki a sport kedvéért, gyorsan átsuhanva a vidéken, akár extrém élményekre is vadászhat. Mások csapatban a közösségélményért kirándulnak.
3 laktató leves akár 30 perc alatt?

3 laktató leves akár 30 perc alatt?

Több kardinális problémával szembesülhet napi szinten egy anyuka, ha a "mit együnk ma?" téma kerül szóba. Az első a „gyorsan valami meleget, laktatót” kérdése. A másik inkább a tálaláskor merül fel: a „már megint ez van? Tegnap is ezt ettük!” – felháborodott gyermekhangon szinkronizálva. Erre a két kérdéskörre alakult ki nálunk ez a „3az1ben” megoldás.
A legrövidebb éjszaka - Szent Iván-éj

A legrövidebb éjszaka – Szent Iván-éj

Idén június 21-én lesz az év leghosszabb napja, vagyis a legrövidebb éjszakája, melyet a hagyomány szerint Szent Iván-éjnek neveznek. A nyári napforduló ünnepe a kereszténységet megelőző korokból ered. A világ minden táján örömtüzeket gyújtanak, ami mutatja a fény és a világosság győzelmét a sötétség és a halál felett, ekkor kezdődik a csillagászati nyár is. A szerelem, szenvedély, a termékenység, örök megújulás és a megtisztulás varázslatos éjszakája is ez.

Partnereink

Ugrás az oldal tetejére