Jelenlegi hely

II. Rágcsabazár

Időpont: 2021. november 28., 10.00-14.00
Helyszín: Zuglói Móra Ferenc Általános Iskola, 1144, Budapest, Újváros park 2.

Az Együtt A Kisállatokért Alapítvány szeretettel vár minden állatszeretőt a 2021. november 28-ai II. Rágcsabazár rendezvényükre.

A bazáron az alapítvány támogatói termékei mellett kézműves termékeket, apró kincseket kaparinthattok meg, illetve lesz tombola is.

Természetesen megtaláljátok az egyes fajok képviselőit is, szívesen válaszolnak kérdésre, de élő állatok nem lesznek. 

A belépés ingyenes, viszont 18 éves kor felett védettségi igazolványhoz kötött. A 18 év alatti gyermekek természetesen enélkül is bejöhetnek, de csak olyan 18 év feletti kísérővel, aki rendelkezik védettségi igazolvánnyal.

Az igazolvány meglétét (vagy a mobilos verziót) belépéskor ellenőriznünk kell, de reméljük, ez nem okoz majd különösebb fennakadást. Kézfertőtlenítő természetesen lesz, illetve sokat szellőztetünk, igyekszünk mindenkire vigyázni.

További infó

- Budapestimami -

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Jósoljunk magunknak férjet Luca napján!

Jósoljunk magunknak férjet Luca napján!

Szent Lucia a legenda szerint Jézus menyasszonya volt, ezért házasságszerző szentnek tartották. Igazi férjjóslásra alkalmas nap volt december 13-a, az év leghosszabb estéje. Van pár tippünk, hogyan kell csinálni!
SOS KARÁCSONY 2020 -  Adventi tippek, nyomtatható tervezők az Imamitól!

SOS KARÁCSONY 2021 - Adventi tippek, nyomtatható tervezők az Imamitól!

Az idei karácsony egy kicsit más lesz, mint a többi: visszafogottabb, bensőségesebb, talán lassúbb is. Már most is érezzük, hogy nem zúdul ránk minden oldalról a karácsony marketingje, nem rohanunk boltról boltra, programról programra.
Karácsonyfa legek

Karácsonyfa legek

A legmagasabb fa, a legnagyobb dísz, a legnagyobb szaloncukor, a legtöbb karácsonyfaégő... akadnak legek a karácsonyfa körül. Szépek, izgalmasak, de nem biztos, hogy mindegyik kellene otthonra!
Álomút gyermekrajz pályázat

Álomút gyermekrajz pályázat

Szeretnél igazi úthengert vezetni? Kipróbálnád, milyen lehet utat építeni? Akár együtt az egész osztállyal? Ha igen, akkor nincs más dolgod, mint rajzolni!

Partnereink

Ugrás az oldal tetejére