Jelenlegi hely

A Te szüléstörténeted

Mindenki időben, problémamentesen és természetes úton akar szülni. Ám az esetek egy részében nem, vagy nem teljesen úgy jön össze ez a három feltétel, mint ahogyan elterveztük...
Mert a szülést legtöbbször nem lehet eltervezni. Egyszerűen megtörténik. És örökre nyomot hagy az emberben. 

ELMESÉLED MI A TE TÖRTÉNETED?

A Koraszülöttek Világnapjára is emlékezve idén novemberben pályázatot hirdetünk, melyben várjuk olvasóink születés(szülés) történetét. Problémamentes, vagy koraszülés? Örömteli vagy szívszorító?

 Minden írást örömmel fogadunk!


PÁLYÁZATUNK LEZÁRULT!

Ezúton is köszönjük, hogy megoszttátok velünk a történeteiteket!
 Meggyőződésünk, hogy írásaitokkal sokat segíthettek a babavárás és szülés előtt álló pároknak, erőt adhattok számukra.


A KÉT NYERTES ÉS A BEKÜLDÖTT TÖRTÉNETÜK:

Szívből gratulálunk a nyerteseknek!

A nyeremény részleteiről e-mailt küldünk.

A NYEREMÉNYEK FELAJÁNLÓJA AZ OKOSJÁTÉK GYERMEKJÁTÉKBOLT ÉS WEBÁRUHÁZ.


A következő űrlap kitöltésével tudod elküldeni nekünk írásodat. Amennyiben e-mailben küldenéd a történetedet, azt a budapest@imami.hu címre várjuk!

A pályázat 2016. december 31-ig tart. Sorsolás és eredményhirdetés: 2016. január 2-án.

A beküldés során megadhatod, hogy hozzájárulsz-e a történeted közzétételéhez a Budapestimami oldalon.

 

 

Kérjük adj egy rövid összefoglaló címet az írásodnak. Amennyiben hozzájárulsz a történet közzétételéhez, ezt a címet fogjuk használni.
Itt egyszerűen feltöltheted a történetedet word dokumentumként. Írásodat elküldheted e-mailben is a budapest@imami.hu címre! Kérünk, hogy min. 10 mondatos írást küldj nekünk!
A fájlok mérete legfeljebb 2 MB lehet.
Engedélyezett fájltípusok: doc docx.
Ha szeretnél, képet is csatolhatsz a történeted mellé. Amennyiben engedélyezted a történeted közzétételét honlapunkon, vele együtt az itt feltöltött kép is közzétételre kerül! Kérjük, hogy a kép a saját tulajdonod legyen! Amennyiben a kép szerzői jogokat sért, a felelősség téged terhel!
A fájlok mérete legfeljebb 2 MB lehet.
Engedélyezett fájltípusok: gif jpg jpeg png.
Hozzájárulsz, hogy az általad beküldött történetet mások által is olvashatóan közzétegyük a www.budapest.imami.hu oldalon?
Amennyiben történeted a Budapestimami oldalon közzétételéhez hozzájárulsz, az itt megadott nevet írjuk alá szerzőnek. (Nem kötelező a saját nevedet adnod, lehet álnév is)
Nem szeretnénk szerzői jogot sérteni! Kérlek jelöld be, hogy a beküldött történet valóban a saját szerzeményed és nem mástól vetted át, valamint a feltöltött kép saját tulajdonod. Szerkesztőségünk nem ellenőrzi a beküldött pályamunkák és fotók eredetét, azokért nem vállal felelősséget sem! A felelősség minden esetben a történet beküldőjét terheli!
Kérjük, adj meg egy működő e-mail címet! E-mail címed megadásával kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a Budapestimami weboldal emailben tájékoztasson a pályázattal kapcsolatos információkról, valamint a helyi családi programokról és családokat érintő más hasznos információkról. A hírlevélről bármikor leiratkozhatsz.

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Partnereink

Ugrás az oldal tetejére