Jelenlegi hely

Csapatbelépőt nyert a Mindcrime szabadulós játékra...

Figyelmeztető üzenet

Az űrlap le van zárva, ezért nem lehet kitölteni.

ÖRÖMMEL HIRDETJÜK A NYERTEST:

Varga Anita

NYEREMÉNYE:
2-5 FŐ RÉSZÉRE SZÓLÓ MINDCRIME AJÁNDÉKUTALVÁNY

- A nyeremény értéke: 11 000 Ft
- Felhasználható: korlátlan ideig

Szívből gratulálunk! 

A sorsolásról készült videó:

A nyertest a megadott elérhetőségein értesítjük. MINDCRIME, AZ EMLÉKTOLVAJ - TÖBB MINT SZABADULÓ SZOBA!
www.mindcrime.hu
 

A MINDCRIME-RÓL:

A Mindcrime, azaz Emléktolvaj egy szabadulós játék. Kiváló szórakozás Budapesten felnőtteknek, gyerekeknek és nagyra nőtt gyerekeknek.

2-5 fő közötti csapatokban várnak mindenkit, aki szeretne egy órát igazán aktívan szórakozni.

Jelenleg két felnőtteknek, és egy gyerekeknek kialakított játékbó választhattok: az "Emléktolvaj" - felnőtt és gyerek verziójából , valamint a "Hidegháborús kémek" játékból. Az Emléktolvajt a kezdőknek, a Hidegháborús kémek szobát pedig a tapasztaltabb játékosok számára ajánljuk.

A kifejezetten a gyerekeknek kialakított Emléktolvaj játékra 9 éves kortól várják a kalandvágyó fiatalokat! A játékidő 60 perc.

Ne a szó szoros értelmében vett szabaduló szobára gondolj: a cél itt nem a kijutás, hanem egy-egy feladat megoldása!

Az emléktolvajok feladata

A szobában az alapfeladat az, hogy behatoljunk egy elmébe, és onnan megszerezzük, ellopjuk a szükséges emléket. A szoba berendezése ennek megfelelően, a második generációnak megfelelő, elvont dizájnnal került kialakításra. Ahogyan az elmében egyre mélyebbre merülnek a játékosok, az emlékek a szobában, térben is egyre távolabbról kerülnek elő. A játék során a szoba elképesztő mélységei és távolságai is felszínre kerülnek.

A hidegháborús kémek feladata

A feladat végrehajtásához bázisul használhatjátok a londoni fedett lakást. Nyomozást kell indítanotok, hogy felderítsétek a kettős titkos ügynök nevét, hisz most már biztos: tégla van az ügynökségnél. Létfontosságú, hogy mielőbb leleplezzük. A küldetésetek: valahogy hallgassátok le a a kelet-berlini szovjet nagykövetség kommunikációját, ki kell derülnie az igazságnak.

MIÉRT MÁSOK A SZOBÁK?

Az emléktolvaj újszerűsége elismerést váltott ki a veteránnak számító játékosok körében is. Nem véletlen, hogy 2014-től Magyarország legjobbjai között tartják őket számon. 

A formátumnak és az újszerűségnek köszönhetően itt nem kell megküzdeni senkinek a bezártság érzésével, ez nem feszélyez, illetve nem befolyásolja gondolkodásunkat, mint sok más szabadulószoba esetén. Az ide látogatók - legyenek azok felnőttek, vagy gyerekek - nem csupán zárakat és feladatokat nyitnak ki és oldanak meg, hanem a Mindcrime által fejlesztett egyedülálló számítógépes központtal vezérelt, elmés eszközök is az útjukat állják. Itt nem kell vaslakatot feszegetniük, a találékonyságukat és az ügyességüket karbantartott, első osztályú környezetben teszik próbára.

Ez a forma kiválóan alkalmas csapatépítő tréningek levezénylésére is. Az élmény nem a hangulatból, hanem a közösen végrehajtott, sikeres feladatmegoldásból fakad.

MIÉRT GARANTÁLT A JÓ SZÓRAKOZÁS?

A Mindcrme csapat igyekszik minden visszajelzést figyelembe venni és folyamatosan fejlesztik, újítják a játékteret. A budapesti pályán egy év alatt már harmadik verziót indították be. Az elhasználódott, unalmassá vált elemeket azonnal cserélik. Az emléktolvaj sikerességét és érdekességét bizonyítja, hogy több országban is (Szlovénia, Görögország, Svájc) sikeresen értékesítették a terveket és licencet.

A VENDÉG AZ ELSŐ

Ha szeretnéd átélni az emléktolvaj szoba által nyújtott élményeket, szeretnéd összetartó csapattá kovácsolni kis közösségedet, nincs más dolgod, mit az időpontfoglalás menüben online bejelentkezni. 

MINDCRIME, AZ EMLÉKTOLVAJ – szabaduló játék
A Katona József és a Hegedűs Gyula utca sarkán. A bejárat a Hegedűs Gyula utca 12. mellett nyílik.
Ha kérdésed van keresd őket az info@mindcrime.hu e-mail címen vagy a +36 30 730 1140 telefonszámon.
További info

›››Részletes játékszabály‹‹‹

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Partnereink

Ugrás az oldal tetejére