Jelenlegi hely

TEA AKADÉMIA TRÉNEREI

 

Sebestyén Lilla
szakmai vezető HumanHub, pszichológus

Pedagógiát és pszichológiát tanultam, jelenleg a Lukács Oktatási Központban dolgozom oktatásszervezőként, emellett részt veszek más projektek fejlesztésében is (TALI, JBK). Ezeknek köszönhetően látom, hogy már az egyetemi képzés során születhetnek olyan ötletek, melyeket érdemes folytatni. Ám egy vállalkozás vagy egy projekt beindítása több féle szakembert igényel, ami sok esetben nagyon költséges lenne. Azért hoztuk létre a Human Hub-ot, hogy a jó ötletek megvalósulhassanak és eljuthassanak a felhasználókig. Célom, hogy a Human Hub egy támogató szakmai közöséggé nője ki magát, így velem a programok szervezése kapcsán találkozhattok. Részt veszek a kiválasztásban és segítek eligazodni, hogy melyik mentor vagy szakértő tud segítségedre lenni projekted épülésében.

 

Demeter Lilla
vezető koordinátor HumanHub, intézményvezető

A Human Hub vezető koordinátoraként segítem a támogatott projektek fejlődését, a szükséges szakmai kapcsolatok megszületését. Lelkesít a feladat, hogy „bábáskodhatok” fontos, az emberi jóllétet segítő humán vállalkozások születésében. Több mint tíz éve vezetem a Lukács Oktatási Központot, mely felnőttképzési intézményként működik, ám mai szóval startup vállalkozásként indult. Végigjárva a vállalkozásépítés minden feladatát, aspektusát, munkatársaimmal sikeresen együttműködő csapatot építettünk és ma már mások szakmai támogatására is vállalkozhatunk. Grafológusként, írásanalitikus szaktanácsadóként szívesen mentorálok grafológiai témájú projekteket, drámapedagógusként és irodalomterápiás csoportvezetőként pedig a személyiség fejlesztés dramatikus megközelítésének útjait.

 

Bóna Krisztina
pszichológus

A pszichológus alap- és mesterképzést, a Károli Gáspár Református Egyetemen végeztem, a sportpszichológia mesterképzést pedig Finnországban. Versenysportolói múlttal a hátam mögött úgy gondolom, hogy a sportolók fizikai, technikai felkészülése mellett a mentális készségek fejlesztése is elengedhetetlen. A koncentráció, a saját képességekbe vetett hit, a belülről fakadó motiváció és a sport élvezete mind hozzájárul az összeszedett, egyenletes teljesítményhez. Az önmagunkkal kapcsolatos jóérzés, megelégedettség, az értékes és jelentőségteljes tapasztalatok a sportban, csakúgy, mint az élet egyéb területein is kiemelt fontosságúak.

 

 

Holló Anna 
üzleti modell és termékfejlesztési tanácsadó​
Termékfejlesztéssel és üzleti modell építéssel foglalkozom. Öt évig dolgoztam egy spanyol székhelyű branding ügynökségnél, olyan nemzetközi FMCG cégekkel, mint a Pepsico, Danone, Nestlé. Itt találkoztam először olyan módszertanokkal, mint a design thinking, amelyek segítségével gyorsan és hatékonyan találhatunk megoldást egy adott problémára. Ezeknek a metodikáknak a segítségével időt, pénzt és kockázatot spórolhatunk a termékfejlesztés és üzelti modell építés folyamatában. A legfontosabb pedig, hogy mindig a felhasználót tesszük a tervezés középpontjába, így amellett, hogy pénzügyileg fenntartható megoldások születnek, az emberi oldal sem marad el. Pár éve egy hazai startup, a readooo vezetője lettem társalapítóként. Emellett több terméket, induló vállalkozást és alapítványt volt alkalmam segíteni

 

 

Görög Mária
újságíró és szövegíró, kommunikációs szakértő, tréner, coach, a Civil rádió szerkesztője, kuratóriumi tagja

Eredetileg filozófiával és szociológiával foglalkoztam, azt is tanítottam.  Máig sok hasznát veszem annak, amit Arisztotelésztől Szent Ágostonon át Kantig megtanultam az emberi gondolkodásról, érzésekről és kapcsolatokról. Több mint 15 éve foglalkozom kommunikációval, kommunikációs tréningeket tartok és tanácsadást folytatok. Megtapasztaltam, hogy az, ahogy viszonyulunk magunkhoz és másokhoz, ahogy kifejezzük magunkat szóban és gesztusainkkal mennyire hat ránk és környezetünkre. Abban tudok neked segíteni, hogy fogalmazd meg önmagad, milyen legyen az egyéni kommunikációd, ráadásul összhangban a vállalkozásod vagy projekted arculati- és média kommunikációjával.

 

Faragó Betty
webdesigner

Szoftverfejlesztő szakot és webdesign iskolát végeztem, de kiskorom óta érdekel a művészet és az emberek. Ez a két fő érdeklődési kör segít abban, hogy hamar megértsem az igényeket és a megfelelő eszközökkel tudjam összekötni a vállalkozót a felhasználókkal. A HumanHub csapatait segíteni tudom abban, hogy megértsék a célközönség viselkedését és a vállalkozásukat megfelelő, igényes arculattal indítsák el. A weboldalon és arculaton kívül nyugodtan keressetek meg, ha bármilyen tanácsra van szükségetek keresőoptimalizálás (SEO) témában.

 

 

Sebestyén Zita 
online marketing, content manager

Kereskedelem és marketing szakon végeztem kereskedelmi kommunikációs szakirányon, iskola mellett már elkezdtem a gyakorlatban is alkalmazni a tanultakat, közel 4 éve dolgozom az online területen. Az évek folyamán rengeteg nagy márkával dolgoztam együtt, így elég sokrétű tapasztalatra tettem szert. Tőlem az online jelenléthez kérhettek segítséget, hogyan kommunikáljatok, milyen csatornákon, ezen kívül a hirdetésekben is tudok nektek segíteni, valamint komplex marketing stratégia alkotásában.

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Ingyenesen látogatható az elképesztő karácsonyi fényben úszó csodaház

Ingyenesen látogatható az elképesztő karácsonyi fényben úszó csodaház

Friss: Sokan érdeklődtetek, és igen, Eta néni 2021-ben ismét sok szeretettel vár mindenkit! Nyitva a ház az adventi időszakban.Dabason van egy ház, ami varázslatos ünnepi fényárban úszik. De nem egyszerűen tujákra aggatott fényfüzéreket kell elképzelni, hanem egy olyan színes csillogást, mintha becsöppentél volna egy karácsonyi Hollywoodi rajzfilm közepébe. Eta néni több mint tíz éve díszíti fel házát és udvarát az ünnepek közeledtével.
Országos adventi programajánló

Országos adventi programajánló

Adventi ablaknaptár, gyertyagyújtások, vásári és betlehemes programok.. a várakozás, a csodák, a meglepetések időszaka. Különleges adventi programok készülődnek szerte az országban, válogattunk belőle.
Már látogatható a Vörsi Betlehem

Idén újra látogatható a Vörsi Betlehem

Tudtad, hogy egy Balaton melletti kis faluban látható Közép-Európa legnagyobb betleheme? Idén 72. alkalommal építette fel Vörsön a falu apraja-nagyja Jézus születésének pillanatát megörökítő bibliai jelenetet, aminek csodájára járnak a világ minden részéről.
„Hagyj el egy mikulás csomagot” és csalj mosolyt egy kisgyermek arcára

„Hagyj el egy mikulás csomagot” és csalj mosolyt egy kisgyermek arcára

Ha felerősödik a vágy, hogy segíts másokon, akkor itt egy remek lehetőség, amivel bizony nagy mosolyt csalhatsz egy gyermek arcára! Nincs más dolgod, csak egyszerűen december 6-ára készíts egy mikulás csomagot, és rakd le egy padra, egy párkányra, bárhová, ahol egy kisgyermek megtalálhatja.

Partnereink

Ugrás az oldal tetejére