Jelenlegi hely

Tartsd a szülinapodat a Bartók Pagonyban!

Cím: 1114 Budapest, Bartók Béla u. 5
Telefon: (1) 794 3719
 
Neked csak választani kell, a többi az ő dolguk! A Bartók Pagony mostantól kibérelhető születésnapi zsúrokra 0-100 éves korig. Tartsd szülinapi bulidat igényes környezetben!
 
Ha csak a helyre tartasz igényt, akkor 15 fővel, szülői felügyelettel kibérelheted a termet, ebben az esetben a programról neked kell gondoskodnod, előzetes egyeztetés után.
A bérleti díj: 10.000 Ft/alkalom, ezért 2 órát lehettek náluk. (Amit minden esetben adnak: pohár, tányér, szörp, lufi, hangosítás. A tortát, egyéb enni- és innivalót neked kell hoznod.)

Választhatsz saját programjaink közül is. Az ünneplés mellett rengeteg mindent választhatsz:

1. Hívd meg barátaidat saját mesédbe! - Piros Kakaó
A szülinapos kedvenc témája köré alakítják a programot. Legyen szuperhős, király vagy királylány, mentőautó vagy lézeres robot, póniló vagy égig érő fa. A részvevők próbákat állnak ki, majd a kikerekedett történetet jelmezekben előadják.
Ár: 35.000 Ft + Áfa

2. Nyomozós születésnap a Piros Kakaóval
Valaki ellopta a cirkuszi varázspálcát, hiányzik az elixír utolsó összetevője, terjed a vírus a dzsungelben, kinyílt egy időkapu, eltűnt egy díjnyertes malac, eltévedtek a mesehősök. Válasszátok ki a saját ügyetek, és indulhat a nyomozás! Logikai feladatok, akciózás, kincskeresés, érzékszerv-élesítés, mozgásos és csapatépítő játékok által derül fény a rejtélyre.
Ár: 35.000 Ft + Áfa

3. Szülinap Gévai Csilla író és illusztrátorral
A szülinapos és vendégei Csilla különös és izgalmas világába láthatnak bele, ahol a kézműveskedés, a mese és a fantázia világa keveredik. a témát közösen is meghatározhatjátok, de szívesen segítünk.
Ár: 35.000 Ft + Áfa

4. KOCKAEMBER KLUB 
Legózás, legózás, legózás, kell ennél jobb? Szórakoztató, készségfejlesztő kalandozás rengeteg LEGO® kockával, gyerekeknek és felnőtteknek, LEGO építési tippek, trükkök, praktikák.
Ár: 35.000 Ft + Áfa 2 óra 15 főig, felette 500 Ft/fő.

A FILMJÁTSZÓ SZÜLINAPI AJÁNLATAI

FILMPLAKÁT KÉSZÍTŐS SZÜLINAP (6-9 éveseknek ajánljuk)
Készíts saját filmplakátot kedvenc filmedhez, vagy épp találj ki egy saját történetet és ahhoz készíts filmplakátot. Adnak hozzá minden kelléket. A foglalkozás végén a plakátokból kiállítást rendeznek és a képek alapján rövid improvizációs játékokat játszanak.
Foglalkozás ára: 25.000 Ft, hossza: 2 óra

GIF SZÜLINAP
Készítsünk együtt szórakoztató szülinapi gifeket. A Gif szülinapon levetítenek pár igazán jó sikerült gifet, majd megbeszélnek mitől működnek ezek. Grimasz versenyt rendeznek, ahol a gyerekek egyik fele fotózik, a másik fele grimaszt vág. Majd cserélnek. Eljátszák különböző érzelmekkel, helyzetekkel, amiket a gyerekek fotókkal rögzítenek. Végül gifeket készítenek a fotókból és együtt megnézzük a műveket.
Foglalkozás ára: 35.000 Ft,  hossza: 2 óra

KÉPREGÉNY KÉSZÍTŐ SZÜLINAP  (6-14 éveseknek ajánljuk)
A Képregény szülinapon a gyerekek saját történeteket találnak ki, eljátsszák, lefotózzák, majd képregény formájába öntik. A foglalkozás végén a gyerekek történeteiből készült képregényeket kivetítik és pop-corn mellett végignézik. Az elkészült képregényeket a foglalkozást követőn megkapják e-mailen, így bármikor elővehetik, kinyomtathatják, újramesélhetik.
Foglalkozás ára: 35.000 Ft,  hossza: 2 óra

JÁTSZD ÚJRA! (8-14 éves korosztálynak ajánljuk)
Játszd újra kedvenc filmed egy-egy jelenetét! Találj ki, kimaradt jeleneteket, és add elő társaiddal! Szinkronizáld újra kedvenc filmjeleneteidet. A hangfelvételekhez profi mikrofonokat használnak, megtanítják, hogyan kell megírni egy csapót és miért fontos a csapó a hangfelvételeknél. Az újraszinkronizált filmrészleteket videón a szülinap után az ünnepeltnek elküldik.
Ár: 35.000 Ft,  hossza: 2 óra

FÉNYFESTŐS SZÜLINAP (6-14 éves korosztálynak ajánljuk)
Szereted, amikor egy nagy házra színes képeket vetítenek? Most te is csinálhatsz ilyet, sőt még bele is ugorhatsz a kivetített képekbe egy történet erejéig! A Fényestős szülinapon a gyerekek diákat festenek, amiket kivetítenek, így a képek mesés történetek helyszíneként jelennek meg a háttérben. A gyerekek különböző történeteket mesélhetnek, játszhatnak el saját fényfestős hátterükben!
Foglalkozás ára: 35.000 Ft,  hossza: 2 óra

IMPRO SZUPERHŐS SZÜLINAP (6-14 éves korosztálynak ajánljuk)
Az impro szuperhős szülinap improvizációs játékokból és egy kézműves foglalkozásból áll. A program első felében a gyerekek megadott tematikára improvizációs játékokat játszanak. Szuperhőssé válnak, legyőzik legnagyobb ellenfeleiket, kiállnak több próbát, és leküzdenek minden akadályt, majd boldogan élnek míg meg nem halnak a szuperhős szigeten. A foglalkozás második felében mindenki megalkothatja saját életnagyságú szuperhős alakját. A gyerekek egymást körberajzolják életnagyságú papíron, kifestik és felruházzák.
A foglalkozás ára: 35.000,  hossza: 2 óra

VIDEÓKLIP KÉSZÍTŐS SZÜLINAP (8-14 éves korosztálynak ajánljuk)
Készíts videóklipet a szülinapodon a legjobb barátaiddal. Kedvenc számodra saját zenés videót készíthetsz, filmes szakemberek segítségével. A videóklip forgatós szülinapi bulin a gyerekek közösen alkotnak, szerepelnek, kipróbálhatják magukat a kamera előtt, mint énekes sztárok, vagy épp háttér táncosok, akár egy történet szereplői, de operatőrré, vagy rendezővé is válhatnak! A forgatást a gyerekek végzik a filmes szakemberek csupán segítenek megvalósítani elképzeléseiket. Így aktívan töltik az időt és az elkészült alkotást teljes mértékben sajátjuknak tudhatják. A szülinap előtt az ünnepelttel konzultálunk elképzeléseiről, hogy elő tudjuk készíteni a forgatást, illetve közösen találjuk ki a legmegfelelőbb forgatási menetet, helyszínt stb. A szülinapi buli után 2-3 nappal átadják a saját videó klipet összevágva, kis animációkkal, trükkökkel megtűzdelve, mely örök emlék marad.
A szülinapi program ára: 70.000 Ft,  hossza: 3 óra

Szeretettel várnak!
Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Már látogatható a Vörsi Betlehem

Idén újra látogatható a Vörsi Betlehem

Tudtad, hogy egy Balaton melletti kis faluban látható Közép-Európa legnagyobb betleheme? Idén 72. alkalommal építette fel Vörsön a falu apraja-nagyja Jézus születésének pillanatát megörökítő bibliai jelenetet, aminek csodájára járnak a világ minden részéről.
„Hagyj el egy mikulás csomagot” és csalj mosolyt egy kisgyermek arcára

„Hagyj el egy mikulás csomagot” és csalj mosolyt egy kisgyermek arcára

Ha felerősödik a vágy, hogy segíts másokon, akkor itt egy remek lehetőség, amivel bizony nagy mosolyt csalhatsz egy gyermek arcára! Nincs más dolgod, csak egyszerűen december 6-ára készíts egy mikulás csomagot, és rakd le egy padra, egy párkányra, bárhová, ahol egy kisgyermek megtalálhatja.
Parázs a hó alatt

Parázs a hó alatt – Karácsonyi ének házasoknak

„Már a kezdeteknél elromlott valami. Vagy egyszerűen csak megfagyott az évek alatt.” Történet a reményről és újrakezdésről, egy különös lelki utazásról. „Minden hópehely olyan, mint egy meghozott döntés. Ezek a hópelyhek idővel egymásra rakódnak.” A házasságban is ez történik. Nyerd meg a Harmat Kiadó újdonságát nálunk!
Fénylő ablakok nyílnak – Világító adventi kalendárium

Fénylő ablakok nyílnak – Világító adventi kalendárium

Élő adventi naptárrá változnak azok a települések, ahol a házak ablakait ünnepi fénybe és díszbe öltöztetik, számmal jelölve a napokat december elsejétől karácsonyig. A várakozás izgalma igazi közösségi élménnyé válik. Testi-lelki egészséget szolgáló program lehet ilyenkor az esti séta lakóhelyünk utcáin.

Partnereink

Ugrás az oldal tetejére