Jelenlegi hely

MindCrime Budapest

Cím: 1137 Budapest, Hegedűs Gyula utca 21. 
Telefon: (70) 420 3279

Mind Crime - Szabadulós játék a város szívében!

Családi szórakozást, csapatépítő vagy randihelyszínt keresel? Esetleg egy külföldi vendéget, rokont szeretnél meglepni valami különleges élménnyel? A Mind Crime intenzív szórakozást biztosít!

Tegyétek próbára magatokat egy olyan játékban, ahol egy ember elméjében kell profi tolvajjá válnotok, és erre csak 60 perc áll rendelkezésetekre!

Több, mint szabaduló szoba

 • A Mind Crime nem a szó szoros értelmében vett szabaduló szoba: a cél nem a kijutás, hanem egy feladat megoldása (jelen esetben egy rablás kivitelezése);
 • igazi csapatjáték, ahol a feladatok úgy vannak összeállítva, hogy a 2-5 fős csapatban mindenki megtalálhassa a szerepét;
 • a feladványok összeállításánál nem a megoldhatatlanságra törekedtek az alkotók, hanem arra, hogy mindenki jól érezze magát;
 • nem ijesztő, hanem szórakoztató;
 • nem csak lakatok vannak, nagyon sok saját fejlesztésű eszköz beépítésre került a játékba;
 • tiszta, száraz, biztonságos szoba, egyedi játékvezérlő szoftverrel kialakítva.

Nem csak felnőtteknek

Míg a legtöbb szabaduló szoba felnőtteknek készül, a MindCrime a kisebbekre is gondolt és elkészítette a sikeres „Emléktolvaj” szoba kimondottan gyerekek számára kialakított változatát. Az így létrejött szabadulós játék kiváló szórakozást jelent a kisebbeknek is, emellett nagyban hozzájárul a gyerekek logikus gondolkodásának fejlesztéséhez. Az önálló gondolkodásra való tanítás mellett növeli a csapatmunkára való hajlandóságukat is. A gyerek szabaduló szobába 9 éves kortól ajánlott.

Különleges szülinapi zsúrhelyszín

 • 2, 5 óra privát rendezvény
 • letölthető meghívóval
 • feldíszített helyszínnel
 • az ünnepelt személyére szabott különleges feladattal
 • ajándékkal

További info

Az újdonságokért kövesd a Mind Crime FB oldalát!

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Már látogatható a Vörsi Betlehem

Idén újra látogatható a Vörsi Betlehem

Tudtad, hogy egy Balaton melletti kis faluban látható Közép-Európa legnagyobb betleheme? Idén 72. alkalommal építette fel Vörsön a falu apraja-nagyja Jézus születésének pillanatát megörökítő bibliai jelenetet, aminek csodájára járnak a világ minden részéről.
„Hagyj el egy mikulás csomagot” és csalj mosolyt egy kisgyermek arcára

„Hagyj el egy mikulás csomagot” és csalj mosolyt egy kisgyermek arcára

Ha felerősödik a vágy, hogy segíts másokon, akkor itt egy remek lehetőség, amivel bizony nagy mosolyt csalhatsz egy gyermek arcára! Nincs más dolgod, csak egyszerűen december 6-ára készíts egy mikulás csomagot, és rakd le egy padra, egy párkányra, bárhová, ahol egy kisgyermek megtalálhatja.
Parázs a hó alatt

Parázs a hó alatt – Karácsonyi ének házasoknak

„Már a kezdeteknél elromlott valami. Vagy egyszerűen csak megfagyott az évek alatt.” Történet a reményről és újrakezdésről, egy különös lelki utazásról. „Minden hópehely olyan, mint egy meghozott döntés. Ezek a hópelyhek idővel egymásra rakódnak.” A házasságban is ez történik. Nyerd meg a Harmat Kiadó újdonságát nálunk!
Fénylő ablakok nyílnak – Világító adventi kalendárium

Fénylő ablakok nyílnak – Világító adventi kalendárium

Élő adventi naptárrá változnak azok a települések, ahol a házak ablakait ünnepi fénybe és díszbe öltöztetik, számmal jelölve a napokat december elsejétől karácsonyig. A várakozás izgalma igazi közösségi élménnyé válik. Testi-lelki egészséget szolgáló program lehet ilyenkor az esti séta lakóhelyünk utcáin.

Partnereink

Ugrás az oldal tetejére