Jelenlegi hely

Demeter Lilla

A kézírás egy olyan projektív felület, ahol akaratlanul megnyilatkozik a lélek, tükrözi pszichés, mentális állapotunkat, a bennünk rejlő lehetőségeket is, és jó kiindulást nyújt az önismeret és a személyiség fejlesztéséhez. A budapestimami olvasótáborát éppen ebben szeretném támogatni. 

Demeter Lilla, grafológus, írásanalitikus szaktanácsadó vagyok. Tanácsadóként érdeklődésem a személyiségfejlesztésre irányul, hiszek abban, hogy mindenki fejlődhet, ha megteremtjük a belső motivációját és megtaláljuk a leginkább hozzá vezető utat.

Tanári alapvégzettségem mellett drámapedagógusként általános és középiskolásokat tanítottam játékos formában, kreatív módszerekkel fejlesztve személyiségüket. Erre épül irodalomterápiás csoportvezetői képesítésem, aminek segítségével a művészetterápia is tanácsadói eszközömmé válhatott, felhasználva a szépirodalom gyógyító, gazdagító erejét. 

Lassan 20 éve grafológus tanácsadóként dolgozom és irányítom az egyik legjelentősebb grafológusképző iskolát a Lukács Oktatási Központban Budapesten.

Fordulj hozzám bizalommal az alábbi témákban:

- Önismeret
- Fejlődési lehetőségek
- Pályaorientáció saját kézírás alapján
- Gyermeknevelési kérdések gyermekrajzok és gyermekírások alapján

Kérdéseidet felteheted akár itt a hozzászólásban, vagy az alábbi elérhetőségeim bármelyikén.

Elérhetőségem

E-mail: grafo@grafologia.hu
Web: www.grafologia.hu

 

 

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Partnereink

Ugrás az oldal tetejére